gerçekten ben çok istiyorum sizi görmeyi bunu konuşalım sen diyarbakıra gelmeyi düşünüyormusun bak ben oraları çok iyi biliyorum beraber gidelim yabancılık çekmessin oralarda ablam kalmıştı çünkü baya orda:)
Kizlar nasilsiniz?heyecanlilar iyice guzellesmislerdir heralde:) ben heyecandan uyuyamiyorum yarin ataturk havalimaninda manyakca hareketler yapan ve yaninda bahriyelisi olan bir kiz varsa o benim!:) icimdeki sevinc cok buruk ama yinede gorecegim icin keyfim pek yerinde.bayrama kadar hatta bayram tatiline kadar buralarda olamicam.kendinize cok iyi bakin hepinizi opuyorum
benm de eski sevgilim kırklarli pınarhisar a gtckmiş ve acemisi aşkma aynı yerde, tesadüfün bu kadarı.... birbirlerini tsnımıyorlar ama ödüm kopuyodu orda tanışcklar falan diye... pislik yapmaktn geri durmaz eminim
gerçektenmi ALLAH korusun canım ya
ayyy düşünmezmiyimmmmmmmmmmmm... çook sevndm hee bunu duyduğumaaaa:)) sen kayseriye gel misafir edeyim ben senii, birlikte oraya da gideriz inşallah... yoldaşlık ederiz birbirimize:)
yok yok korkma canım bnm orda kaç tane asker var ya birbirlerini bulup tanısıp konusmaları nerdeyse imkansız gibi bişey..meraklanma bişey olmaz..benm de eski sevgilim kırklarli pınarhisar a gtckmiş ve acemisi aşkma aynı yerde, tesadüfün bu kadarı.... birbirlerini tsnımıyorlar ama ödüm kopuyodu orda tanışcklar falan diye... pislik yapmaktn geri durmaz eminim
yok yok korkma canım bnm orda kaç tane asker var ya birbirlerini bulup tanısıp konusmaları nerdeyse imkansız gibi bişey..meraklanma bişey olmaz..
yok yok korkma canım bnm orda kaç tane asker var ya birbirlerini bulup tanısıp konusmaları nerdeyse imkansız gibi bişey..meraklanma bişey olmaz..
öyle amaa koskoca türkiyede aynı yere düşmeleri olursa ordada karşılaşrlar diye düşündm bendeki de şans işte:)) bitti kurtuldm çok şükür... sen şu an nerdesn ahsencim???
balıkesirdeyim canım
canım diyarbakırla ilgili bişeyler öğrenebildin mi? nette falan hiçbişey yazmıyo??? merkezde galiba değil mi?
açıkcası benimkisinin gideceği yer 16.tugay komutanlığı bando :) kulağa güzel geliyor ama duyduğum kadarıyla çok iyi demiyorlar komutanlar zorluyormuş birazcık ve benimkinin gideceği yerde wc çok azmış ona söylemedim morali bozulmasın diye inş. söylediklerinin tam tersi çıkar çarşı izni azmış toplu getirip götürüyorlarmış felan aşkım diyor amasya çok iyi keşke bursa kalsak komutanlarla iyi anlaşmış ama ne yapalım
bnmki de memnun amasyadan ama gidecek mecbur... bnm ki 2. ordu ağır oto taburuna gidecek, hiçbirşey bulamadm netten ya.... amasyada diyarbakırlı biriyle tanışmış yeri güzel tam merkez fln demiş ama nedir ne değildr hiç blmyrm.... içim h,ç rahat değill, bide terör hortladı iyice allah korusuuunn:2: korkuyorm işte... sağ salim gidip gelselerdiii
nagishcim kalbini ferah tut inş. bişey olmaz daha zor yerlerde olan var ALLAH kimseyi böyle bir acıyla imtihan etmesin şükretmek lazım kötü şeyler düşünme oldumu canım sen evliydin dimi nagishcim?
bu arada bu resminiz çok hoş birbirinize olan sevginiz hissediliyor:) birbirinize bakmanız resme güzellik katmış:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?