341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

ayyy düşünmezmiyimmmmmmmmmmmm... çook sevndm hee bunu duyduğumaaaa:)) sen kayseriye gel misafir edeyim ben senii, birlikte oraya da gideriz inşallah... yoldaşlık ederiz birbirimize:)

canım hayırlı yolculuklar kazasız belasız gidip gelin inş. güzel haberlerini bekliyoruz:)

ayyy düşünmezmiyimmmmmmmmmmmm... çook sevndm hee bunu duyduğumaaaa:)) sen kayseriye gel misafir edeyim ben senii, birlikte oraya da gideriz inşallah... yoldaşlık ederiz birbirimize:)

gelcem inş. kayseriye merak etme inş. sen ben tuba ooo:) ne kaynatırız valla 3'de bekar askerlerimiz yok sabaha kadar full muhabbet:)

yok yok korkma canım bnm orda kaç tane asker var ya birbirlerini bulup tanısıp konusmaları nerdeyse imkansız gibi bişey..meraklanma bişey olmaz..

yok yok korkma canım bnm orda kaç tane asker var ya birbirlerini bulup tanısıp konusmaları nerdeyse imkansız gibi bişey..meraklanma bişey olmaz..

öyle amaa koskoca türkiyede aynı yere düşmeleri olursa ordada karşılaşrlar diye düşündm bendeki de şans işte:)) bitti kurtuldm çok şükür... sen şu an nerdesn ahsencim???

canım diyarbakırla ilgili bişeyler öğrenebildin mi? nette falan hiçbişey yazmıyo??? merkezde galiba değil mi?

açıkcası benimkisinin gideceği yer 16.tugay komutanlığı bando :) kulağa güzel geliyor ama duyduğum kadarıyla çok iyi demiyorlar komutanlar zorluyormuş birazcık ve benimkinin gideceği yerde wc çok azmış ona söylemedim morali bozulmasın diye inş. söylediklerinin tam tersi çıkar çarşı izni azmış toplu getirip götürüyorlarmış felan aşkım diyor amasya çok iyi keşke bursa kalsak komutanlarla iyi anlaşmış ama ne yapalım

bnmki de memnun amasyadan ama gidecek mecbur... bnm ki 2. ordu ağır oto taburuna gidecek, hiçbirşey bulamadm netten ya.... amasyada diyarbakırlı biriyle tanışmış yeri güzel tam merkez fln demiş ama nedir ne değildr hiç blmyrm.... içim h,ç rahat değill, bide terör hortladı iyice allah korusuuunn:2: korkuyorm işte... sağ salim gidip gelselerdiii

nagishcim kalbini ferah tut inş. bişey olmaz daha zor yerlerde olan var ALLAH kimseyi böyle bir acıyla imtihan etmesin şükretmek lazım kötü şeyler düşünme oldumu canım sen evliydin dimi nagishcim?

nagishcim kalbini ferah tut inş. bişey olmaz daha zor yerlerde olan var ALLAH kimseyi böyle bir acıyla imtihan etmesin şükretmek lazım kötü şeyler düşünme oldumu canım sen evliydin dimi nagishcim?

yok tatlım sözlüyüz biz evlilik 2012 yaza kısmetse... askerlik aradan çıksn diye düşündük, hayırlısı hepimiz için... sahur vakti geldiiii... yarın görüşmek üzere, iyi geceler...

kızlar günaydıınnnnnnnnnnn:81: aşkım cep telefonundan aradı az önceee tören bitmiş çıkmışlarrrr, keşke orda olabilseydm ama kısmet değilmişş...

günaydın canım benimki de aradı 11 gibi
tören bitmiş eşyalarını toparlıyomuş
sonrada ailesinin yanına gidicek ve ver elini bursaa
bende yarın görücem

ohooo herkes yemin törenine gitti buralar kimsesiz kaldı

bende kendim yazar kendim okurum

sevdiceğim aradı şimdi hemide cep telefonundan

sivilim cep telefonu kullanıyorum ve araba kullanıyorum mucize gibi diyo yavrum

bende ablamın nişanlısının u dönüşünden dolayı gidemedim törene sabah aradı tören bitmiş sabah sesim kötü gelince biraz önce bi daha aradı bnde gelmeyi çok isitiyodum yalnız gelcektim dedim tek gelseydin şınav çektirirdim sana diyo :)) aslında yakın yer ya eskişehir ankara arası hızlı trenle 1.5 saat ama ben gidemedim ve sabah çook mutsuz uyandım yaa neyse yarın görücem çok özledimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…