szin kawuşmanıza ne kadar war ki ?? bizimkine çooook daha( ocakta... ama bu gece yanına gidiyrm :))
Bizimde ocak.. Ben yanlış anlamışım, yanına gidişini terhis oluyo gibi düşünmüşüm..
Ay utandım..
Ben gidemedim Ankara'ya yanına..
Anneleri gitti, evci çıkarmışlar, bir otelde kalıyorlar..
En azından onunla mesajlaşabildim iki gündür..
Onca basit bir şeyi bile amma özlemişim..
Sabahları günaydın aşkım yazan yok, akşamları iyi uykular dileyen yok..
Çok zormuş be beklemek..
Daha 16 gün geçti, bana 160 güne bedel.. Günler de hain gibi, inadına geçmek bilmiyor..
Kizlar bende biraz once ugurladim usta birligine askerimi.ayrilmak cook zor oldu hatta basa dondum diyebilirim.aksama kadar uyumak istiyorum.halini gorunce de uzuldum.ayaklari mahvolmustu.kilosu falan iyiydi onunda havasi degisti zaten yanima gelince.bu 4 ay nasil gececek bilmiyorum.herkesi Allahh kavustursun
Merhaba canım.. Duygu bende..
Bu kadar hassas olduğumu hiç bilmiyordum..
Her an bir şarkı, onu hatırlatan bir söz, onun giydiği bir t-shirt rengi,
anında kaçırıyor ayarımı ve ağlamaya başlıyorum..
Uzaklığa beklemeye alışkınım sanıyordum ama askerde olması, onun ne durumda olduğunu,
o an ne yaptığını bilememek çok kötü bir hismiş, çaresizlikmiş..
Bende devam edeyim o zaman, sizin gibi günün birinde okuruz birlikte..
Ahh ahhhh..
Selam kızlaaarr..
Gelebildim çok şükür.
Çoook güzel bi 3 gün geçirdim aşkımlaama ayrılmak da bi o kadar zor oldu
Çarşamba gece İskenderuna gittik. Öncelikle perşembe günü ziyaretine gittim aşkımın saat 12den 4 buçuğa kadar birlikteydik çok güzeldi ve çok heyecanlandımYalnız baya bi kararmış aşkım güneşten resmen bronz olmuş Burdaki arkadaşlıklarımız çok güzeldi nasıl ayrılcaz bilemiyorum diyip duruyodu dedim istersen ömür boyu kal burda :))
Cuma günü de yemin törenine gittik. Harikaydı ya tüylerim diken diken izledim resmenbol bol fotoğraf çektim videoya aldım aşkım yemin ederken Yemin töreninden hemen sonra aldık aşkımı Ankaraya geldik hep birlikte bi gün bizdelerdi işte dün akşam hep oturduk sohbet ettik bol bol. Ben senden gene nasıl ayrılcam diye ağladım biraz napıyım dayanamadım
Bu sabah da Yalovaya yolcu ettik
Biraz önce aradı girmiş içeri ve baya güzel bi yermiş çok beğenmiş inşallah güzel bi askerlik geçirir orda da.
Siz neler yaptınız kızlar görüşmeyeli?
İskenderuna yemin törenine giden var mıydı başka?
gidenler adına çok sevindim ..
ben gidemeyenlerdenim. ama 2 gün boyunca istediğim an sesini duyabildim, netten de olsa görebildim, mesajlaşabildim. bu bile nasıl mutlu ediyo insanı..
gidenler adına çok sevindim ..
ben gidemeyenlerdenim. ama 2 gün boyunca istediğim an sesini duyabildim, netten de olsa görebildim, mesajlaşabildim. bu bile nasıl mutlu ediyo insanı..
Allah kavustursun canim. Ayrilmasi zor oldu gercekten.
canım benim ki ankara il jandarmadaydı. hala orda.. 3 hafta sonra ilçelere dağıtım olacakmış.Tabi canim mutlu etmezmi hic. İstedigimizde onlara ulasabilmek cok guzel. Seninkide teslim oldumu usta birligine?
Bizimde ocak.. Ben yanlış anlamışım, yanına gidişini terhis oluyo gibi düşünmüşüm..
Ay utandım..
Ben gidemedim Ankara'ya yanına..
Anneleri gitti, evci çıkarmışlar, bir otelde kalıyorlar..
En azından onunla mesajlaşabildim iki gündür..
Onca basit bir şeyi bile amma özlemişim..
Sabahları günaydın aşkım yazan yok, akşamları iyi uykular dileyen yok..
Çok zormuş be beklemek..
Daha 16 gün geçti, bana 160 güne bedel.. Günler de hain gibi, inadına geçmek bilmiyor..
Canlarim geldim. Amasyadayim hala. Yarin donuyorum kismetse. Askeromi yolcu ettim. Yemin toreni 10 da basladi. 8,30 ta beklemeye basladik. Yer yoktu. Hep ayaktaydik. Sicakta zor oldu ama askerlerimiz icin deger. Duygusaldi cokk. Ortam guzeldii. 1 saat surdu. Yeminlerini ettiler. Hepsi bitbitine benzemis. Kararmis hepsi. Taniyamadim ben askerimi. O gormus beni hep ama ben gorenedim. Amaaskeriye gayey guzell. Yesillikler arasonda. İyi bi acemilik yaptilar. İnsallah usta birliklerindede bu kadar sansli olurlar. Askim yollarda simdi. 6 saat kadar beraber oldum. Gorunce yolcu etmesi cok zor oluyor.
bende mail atıyorum mesaj atamıyorum mektup yazma diyor bende mail atıyorum bol bol doldurcam o mail kutusunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?