341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

szin kawuşmanıza ne kadar war ki ?? bizimkine çooook daha ( ocakta... ama bu gece yanına gidiyrm :))

Bizimde ocak.. Ben yanlış anlamışım, yanına gidişini terhis oluyo gibi düşünmüşüm..
Ay utandım..

Ben gidemedim Ankara'ya yanına..
Anneleri gitti, evci çıkarmışlar, bir otelde kalıyorlar..
En azından onunla mesajlaşabildim iki gündür..
Onca basit bir şeyi bile amma özlemişim..
Sabahları günaydın aşkım yazan yok, akşamları iyi uykular dileyen yok..
Çok zormuş be beklemek..
Daha 16 gün geçti, bana 160 güne bedel.. Günler de hain gibi, inadına geçmek bilmiyor..

Bir de kızlar ben nette blog açtım.. Günlük tarzında kullanıyorum..
Gelince her gün neler yaşadım, ne zorluklar çektim, okusun bilsin diye, sadece onun askerliği ile ilgili hissettiklerim, yaşadıklarımı yazıyorum..
Şimdilik ona söylemedim.. Sürpriz olsun diye düşündüm ama sizde aptalca bir fikir mi yoksa devam edeyim mi..

Merhaba canım.. Merve ben 337. dönemden=)
Allah kavuştursun öncelikle..

Çok iyi düşünmüşsün ben devam et derim..
O günlere dair anılarını ölümsüzleştirmek harika oluyor. Ben de yazdım her günümü, 3 tane defter btirdim=)
Süsledim resimler çizdim özellikle son günlerin heyecanını fazlasıyla yansıttım=)
İlk gittiğinde yaşadığım çaresizlikler kocaman şehirdeki yalnızlığım gözyaşlarım vs=/
Esat da yazmış tabi=) 2 defterde onda var yani=)

Biz hala bitiremedik okumayı..
Hatta 3 aydır okumak için sabırsızlanıyoruz=)=)

Merhaba canım.. Duygu bende..

Bu kadar hassas olduğumu hiç bilmiyordum..
Her an bir şarkı, onu hatırlatan bir söz, onun giydiği bir t-shirt rengi,
anında kaçırıyor ayarımı ve ağlamaya başlıyorum..
Uzaklığa beklemeye alışkınım sanıyordum ama askerde olması, onun ne durumda olduğunu,
o an ne yaptığını bilememek çok kötü bir hismiş, çaresizlikmiş..

Bende devam edeyim o zaman, sizin gibi günün birinde okuruz birlikte..
Ahh ahhhh..

Son düzenleme:

Amin canim. Seni anliyorum. İlk gun zor oluyor. Benim icinde oyle olmustu. Hele askeriyede onu gorunce bi sarilmamiz vardiki aklimdan hic gitmiyor. İlk gordugumde agladim hep.Garip bi duyguydu. Usta birliginde rahat ederler insallah. Acemilikten daha rahat edicez canim. Uzulme sen. Bunada alisicaz.

Devam et canim. Hem rahatlarsin hemde buyuk hatira. Bende gunlugume yaziyorum. Rahatlatiyor cok. Donunce askerlerimizle okuruz.

Selam kızlaaarr..
Gelebildim çok şükür.
Çoook güzel bi 3 gün geçirdim aşkımla ama ayrılmak da bi o kadar zor oldu
Çarşamba gece İskenderuna gittik. Öncelikle perşembe günü ziyaretine gittim aşkımın saat 12den 4 buçuğa kadar birlikteydik çok güzeldi ve çok heyecanlandım Yalnız baya bi kararmış aşkım güneşten resmen bronz olmuş Burdaki arkadaşlıklarımız çok güzeldi nasıl ayrılcaz bilemiyorum diyip duruyodu dedim istersen ömür boyu kal burda :))
Cuma günü de yemin törenine gittik. Harikaydı ya tüylerim diken diken izledim resmen bol bol fotoğraf çektim videoya aldım aşkım yemin ederken Yemin töreninden hemen sonra aldık aşkımı Ankaraya geldik hep birlikte bi gün bizdelerdi işte dün akşam hep oturduk sohbet ettik bol bol. Ben senden gene nasıl ayrılcam diye ağladım biraz napıyım dayanamadım
Bu sabah da Yalovaya yolcu ettik
Biraz önce aradı girmiş içeri ve baya güzel bi yermiş çok beğenmiş inşallah güzel bi askerlik geçirir orda da.
Siz neler yaptınız kızlar görüşmeyeli?
İskenderuna yemin törenine giden var mıydı başka?

gidenler adına çok sevindim ..
ben gidemeyenlerdenim. ama 2 gün boyunca istediğim an sesini duyabildim, netten de olsa görebildim, mesajlaşabildim. bu bile nasıl mutlu ediyo insanı..

Allah kavustursun canim. Ayrilmasi zor oldu gercekten.

ben gidemeyenlerdenim. ama 2 gün boyunca istediğim an sesini duyabildim, netten de olsa görebildim, mesajlaşabildim. bu bile nasıl mutlu ediyo insanı..

Tabi canim mutlu etmezmi hic. İstedigimizde onlara ulasabilmek cok guzel. Seninkide teslim oldumu usta birligine?

Tabi canim mutlu etmezmi hic. İstedigimizde onlara ulasabilmek cok guzel. Seninkide teslim oldumu usta birligine?

Kızlar şöyle yazdıklarınızı okudum da duygulandım.
Umarım sevdikleriniz biran önce yanınızda olur, biter hasretiniz.

kızlar nerelerdesiniz,arada bir geliyorum bakıyorum kimsecikler yok ben de yazmadan çıkıyorum.galiba herkes askerinin yanında ya da askerleriniz izne geldi.bizim sadece 2 gün evci iznimiz vardı ama ondan da bişey anlamadı sevdiceğim.zaten cuma günü öğleden sonra çıktı,dün de evde durmayıp yanıma geldi,sabahtan akşama kadar gezdik oruçlu oruçlu.bugün de tekrar teslim olmak için geldi ama bugün göremedim tabi,aslında giderdim kışlaya ama bu sefer de evden erken çıkacaktı daha fazla zaman geçirelim diye.sanırım bayramda günübirlik izin alıp bize gelebilecekmiş.artık izin alabilir mi,alırsa da hangi gün gelir bilmiyorum ama en kötü ihtimal önümüzdeki haftasonu görüşürüz diye düşünüyorum.inşallah herkes askeriyle hasret giderebiliyordur bugünlerde

canım benim ki ankara il jandarmadaydı. hala orda.. 3 hafta sonra ilçelere dağıtım olacakmış.
niye sizinkilerden farklı oldu anlamadım

duygucum hiç de aptalca değil bence de çok hoşmuş senden kopya çektim belki bende yapabilirim tabi illaki net ortamında olmayabilir birebir yazadabilirim cok doğru onlar yokken neler yasayıp hissettiklerimizi okusunlar geldiklerinde aynı şeyi dile getirsek olumsuz yaşadığımız şeyler için biraz başa kakma gibi olabilir ama yazınca okurken oda yaşar biyerde çok güzel devam et. tabi yapacağımız erkeğe göre de değişir o duyguyla bunu okuyacak bi insansa yap yoksa neyle uğraştın dicek tarzda bi yapıya sahipse yapma :) ama güzel

canııımmm tekrar allah kavuştursun ozaman seni de hepimizi de inş. dedikleri kadar güzelmiş demekki amasyanın askeriyesi benimkide ilk gittiğinde piknik yeri gibi demişti sonra eğitimlerden anladı garibim nasıl piknik yeri olduğunu. oda bugün kırklareli ye geçti usta birlikleri hepsinin hakkında hayırlı olur tez vakitte sağsalim bitirirr dönerler inşaallah hepimize hayırlı teskereler

bende mail atıyorum mesaj atamıyorum mektup yazma diyor bende mail atıyorum bol bol doldurcam o mail kutusunu..

merveee çanakkaleden haber alabildinmi ben en son 4 bucuk gbi görüştüm teslim olduktan sonra arayabilirsem ararım dedi ama ses çıkmadı daha.. nasılmış acaba çanakkale?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…