Bende dondum izmirden cok kotuyum ewe yeni girdim..yemin torenine gitmistim bildiginiz gibi ailesiyle bugunde onu yeni birligi denizliye teslim ettik cok kotuydu ayrilik allahim tekrar basa dondi hersey..yemin torenine giderken nasil mutluysam ayrilirkende aynen askimin. Gittigi o ilk gundeki gibiyim resmen kamyon carpmis gibiyim,allah yardimcimiz olsun ne diyim.(((
slm kızlar allah kavustursun bende ankaraya yemn törenine gttm aşkımı evci iznine çıkardık dün ankaraya yine teslim ettik ya tam alıştım derken yine ayrı kaldık biran önce bitsin şu askerlik ya ....cok özlüyorum ....bişi sorcam evci iznine kac kere çıkarma hakkımız var bilen varmı
Mesaj attı şimdi.. 50 TL'ye cep telefonu aldım, mesaj atabilirsin ama ne zaman cevaplarım bilemiyorum diye..
Hayırlısı bakalım, kısa dönem askerlik derken o telefonla yakalanmasa bari.. =(
cnım senn sevdiceginde mi kırklarelinde yanlıs okumadıysam ????
gözün aydın canım günde bir kere arayacak diye beklemeyeceksin artık
Allah kavuştursun tekrar..
Sende Ankara yolu bekliyorsun demek.. Nerde?
Orası öyle de telefon alınca direkt gerildim ama yakalanırsa diye..
Allahım uzakta diye anne sevgisiyle karışık bir aşk oldu benimki.. :44:
Günaydın kızlar..
Alıştım hafta sonu mesajlaşmaya, şimdi boşluktayım gene..
Dediğiniz gibi en başa döndüm.. Tüm gün yatakta dönesim, ağlayasım var..
kızlaaaaaaaaar ben geldmmmmmm(((((( merabalar hepinize çook üzgünüm askerimle dün akşam 7 de ayrıldık 1 gün ankarada 1gün bursa da gezdk yemn törenine de gittm çooook beğendm yaa kamufljlarının içinde o kadar özlemişim ki hemen koştu sarıldıııııııııımmmmmmmmm ( 2gündürde hiç ayrılmadm yanından ama bu sabah geldm ewe hiç iyi değilim ağladık oturduk ikimizde en son ayrılırke ( ooooooooofffffffffffff yaa Allahtançok rahatlarmış sosyete bölüğü diyolar bursa da güzel tek tesellm o şimdiden çoook özledm ölüm gibi ayrılık ( ben yokken bayağı yazışmalar olmuş hepsini okuyamadım inş. herkes bişeklde konuşup görüşmüştr
cnım bende senn gibi cok sordum kırklarelinde askeri olan var mı die hatta konuda actım ama kimse yazmadı..hadi ya ilceler farklıymıs vizede benm askerim...sen nerdesn peki?aaaa yaşasaın ya sonunda kırklarelinde askeri olan biri geldi nerdeydin merve sen yaaa kaç gündür yırtınıyorum kırklareline gidecek varmı diebenimkide orda tatlım ama babaeski de seninki nerde
cnım sende bnm gibisin desene...ben gidemedim askerimin yanınaGünaydın kızlar..
Alıştım hafta sonu mesajlaşmaya, şimdi boşluktayım gene..
Dediğiniz gibi en başa döndüm.. Tüm gün yatakta dönesim, ağlayasım var..
cnım sende bnm gibisin desene...ben gidemedim askerimin yanına(( msjlastık konustuk msnden kameradan görüştük anca (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?