341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Bende dondum izmirden cok kotuyum ewe yeni girdim..yemin torenine gitmistim bildiginiz gibi ailesiyle bugunde onu yeni birligi denizliye teslim ettik cok kotuydu ayrilik allahim tekrar basa dondi hersey..yemin torenine giderken nasil mutluysam ayrilirkende aynen askimin. Gittigi o ilk gundeki gibiyim resmen kamyon carpmis gibiyim,allah yardimcimiz olsun ne diyim.(((

Evet canım yaa her şey tekrar başa döndü. Ben de çok ağladım gene. Ve o birlikte geçirdiğimiz günler nasıl hemen geçti hiiç anlayamadım ne zaman bitti de gitti aşkım
Dün akşam aradı beni aşkım hemen yemeğini yedikten sonra. Bayram olduğu için şimdilik koğuşları yerine geçici bi yere götürmüşler orda kalcaklarmış bayram sonuna kadar. Burası İskenderundan baya bi serin o yüzden daha rahatım dedi. Küçük güzel bi yermiş. İskenderundaki 4-5 arkadaşıyla Yalovada da birliktelermiş o bakımdan da iyi oldu en azından birbirlerini tanıyolar zaman geçirirler bi şekilde.
Bakalım bekliycez yani gene günler geçsin diye. Hayırlısıyla bi bitirsinler şu askerliği. Döndüğünde zaten düğün hazırlıkları başlıycak onu düşünerek moral bulmaya çalışıyorum
Çoook özledim şimdiden
Evet Allah yardımcımız olsun canım

Offf canım çok sıkılıyo kızlar yaaa kimse yok mu şöyle bi konuşsak kafa dağıtsak

Günaydın kızlar..

Alıştım hafta sonu mesajlaşmaya, şimdi boşluktayım gene..
Dediğiniz gibi en başa döndüm.. Tüm gün yatakta dönesim, ağlayasım var..

Mesaj attı şimdi.. 50 TL'ye cep telefonu aldım, mesaj atabilirsin ama ne zaman cevaplarım bilemiyorum diye..
Hayırlısı bakalım, kısa dönem askerlik derken o telefonla yakalanmasa bari.. =(

slm kızlar allah kavustursun bende ankaraya yemn törenine gttm aşkımı evci iznine çıkardık dün ankaraya yine teslim ettik ya tam alıştım derken yine ayrı kaldık biran önce bitsin şu askerlik ya ....cok özlüyorum ....bişi sorcam evci iznine kac kere çıkarma hakkımız var bilen varmı

Allah kavuştursun tekrar..
Sende Ankara yolu bekliyorsun demek.. Nerde?

cnım senn sevdiceginde mi kırklarelinde yanlıs okumadıysam ????

aaaa yaşasaın ya sonunda kırklarelinde askeri olan biri geldi nerdeydin merve sen yaaa kaç gündür yırtınıyorum kırklareline gidecek varmı die benimkide orda tatlım ama babaeski de seninki nerde

Ankara Mamak'ta benimki de..
Yemin töreninde ve sonrasında görüşemedik ama internetten falan konuştuk,
mesajlaştık, eskiye döndük 2,5 gün dahi olsa..
Üstüne tekrar kaybedince onu ayar kaçtı.. =(

Omuzumda başın eksik diye diye Mustafa Ceceli'yi marş ettim kendime..

kızlaaaaaaaaar ben geldmmmmmm (((((( merabalar hepinize çook üzgünüm askerimle dün akşam 7 de ayrıldık 1 gün ankarada 1gün bursa da gezdk yemn törenine de gittm çooook beğendm yaa kamufljlarının içinde o kadar özlemişim ki hemen koştu sarıldıııııııııımmmmmmmmm ( 2gündürde hiç ayrılmadm yanından ama bu sabah geldm ewe hiç iyi değilim ağladık oturduk ikimizde en son ayrılırke ( ooooooooofffffffffffff yaa Allahtançok rahatlarmış sosyete bölüğü diyolar bursa da güzel tek tesellm o şimdiden çoook özledm ölüm gibi ayrılık ( ben yokken bayağı yazışmalar olmuş hepsini okuyamadım inş. herkes bişeklde konuşup görüşmüştr

Geçsin şu 138 gün de dinsin gözyaşlarımız..

Ben bunca zor olduğunu bilmiyordum,
bunca güçsüz ve çaresiz hissedeceğimi tahmin etmemiştim..
Hep güçlü sanırdım kendimi ama öyle değilmiş işin aslı..

canım nolur üzülme. bak ben gidemedim. sarılamadım senin gibi. gezemedim.
çok şükür ki iyiler.
hasret bir gün biticek.

aaaa yaşasaın ya sonunda kırklarelinde askeri olan biri geldi nerdeydin merve sen yaaa kaç gündür yırtınıyorum kırklareline gidecek varmı die benimkide orda tatlım ama babaeski de seninki nerde
cnım bende senn gibi cok sordum kırklarelinde askeri olan var mı die hatta konuda actım ama kimse yazmadı..hadi ya ilceler farklıymıs vizede benm askerim...sen nerdesn peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…