bizimde acemilikle usta aynı yer gözüküyo. ama 2-3 hafta sonra dağıtım olacakmış ankaranın ilçelerine
ankaradakilerin dağıtımı geç oldu nedense,bu usta birliklerinin değişmesi de bi tuhaf.anlayamadım nedenini:26:
Hazalcım kırklarelinde sevgilimin arkadası öğretmen hemde aynı ilçede askerlik yaptığı yerde vizede yani..onun evide varmıs arkadası suan orda değil 1 eylülde gidecekmiş orda kalırız ya en fazla 2 gece olur zaten..kalacak yer sorun olmaz
amin canım nazar değmesin yaa.. ama dur bakalım belkide hepsi hayal olarak kalacak..ya ama sen çok şanslısın olmaz olmaz kabul etmiyorumm
fazla geldi sana bu şans biraz bana gönderr:))
amaaan nazar değmesiiin
amin canım nazar değmesin yaa.. ama dur bakalım belkide hepsi hayal olarak kalacak..(( brz zaman gecsin cogu telefon kullanmaya baslar o zaman rahatlarız insallah
evett yaa haber alamamak kadar kötü bişey yok zaten en dayanılmazı o istediğin an ulaşamıyosun ya insanı delirtir..
bende şafak saymayı falan geçtim telefon kullanabiliceği günü iple çekiyorumm:)
bizimki telefon kullanamıcak yaa çok riskli diyo yakalanınca asla tawiz wermiyolar kesn ceza alıyomuş o da aldı ama biyere bıraktı çarşı iznine çıktığında alcak kullancak ama aış yapmadan çıkamıyoz çarşıya dedi bayramdan sonra geçecekler bayramda yatışş diyo :) ooooooooooof yaaa ben geleceği günü iple çekiyorum atladım boynuna o ilk an gördüğümde hala ordayım(( çooooook özlüyorum dün bu zamanlar yoldaydım geliyodum bursadan ((
Kimler burda kızlar..? bgn durgun sayfa...herkes bayram hazırlıgında sanırım..askerlerimizde çoktaaannn uyumustur :)))
uyumuşlardır heralde.. ah ah bende yanında olabilseydimmm:)
ya kızlar aslında ben her gün o askerdeyken bişeyler yazmak istiyorum gelnce okusun diye ama her gün her günde yazamam üşenirim diye baslamak istemiyorum..sizden yazan var mı,defter tutan ?uyumuşlardır heralde.. ah ah bende yanında olabilseydimmm:)
sanada iyi geceler canım..ya böyle yazdıklarımızı okudukca aklıma sey geliyo askerlerimizin anneleri gibi olduk :))) canım hepimiz aynı urumdayız cok özledik ama bitecek insallah..100den sonrası cabuk gecer diyorlar..nerde senin askerin ?İyi geceler kızlar nasılsınız?
Ben çoook özledim askerimi. Akşam üzeri aradı hastalanmış yaa sesi falan gitmiş yazııkk(
Dün gece onların koğustan biri cep telefonuyla yakalanmış, bütün koğuşu 2 saat boyunca gece soğukta şort ve atletle dısarda bekletmişler herkes hasta olmuşş yaaa offf
Yeni yerine gider gitmez yaşadığına bak
Gene de ben iyiyim merak etme aklın kalmasın sakın bende diyo aşkım yaa kıyamaaamm
ya kızlar aslında ben her gün o askerdeyken bişeyler yazmak istiyorum gelnce okusun diye ama her gün her günde yazamam üşenirim diye baslamak istemiyorum..sizden yazan var mı,defter tutan ?
benimi uyuyamamış 4 te uyancam ama uyuyamadım aklım hp sende diyoaradı biraz konuştuk şimdi uyuyodur inş. off yaa onlara da zor hep gittiğimde dedi ki askerlik gibi biyere kafan rahat gelcen kmse aklında olmıcak çok zor oluyo dedi ( inş. geçer zaman da göbek atarı sewinçten.iyice sulu gözlü bişiy olduk bazen kendimi çocuk gibi bebek gibi hisediyorum (
ya kızlar aslında ben her gün o askerdeyken bişeyler yazmak istiyorum gelnce okusun diye ama her gün her günde yazamam üşenirim diye baslamak istemiyorum..sizden yazan var mı,defter tutan ?
Ben yazıyorum. Hatta buraya geldiğinde aşkıma okuttum çok hoşuna gitti. Yazmaya devam et gelince okıycam mutlaka dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?