ya corludan vizeye vardır die düşünüorum araba.gtmeden onları iice arastırırım ztn ama sennle konusmam cok iyi oldu rahatlattın beni sagolasın :)) buarada seninki cok cok cok uzak yaben tekirdağa gitmek istiyorsun sandım :)
kırklareli çorlu arası 45 dk falan sürüyor
ama çorludan direk vizeye minübüs büyük ihtimalle vardır bi sor derim kırklareline geçmeden önce
vize kırklareli arası da 40 dk falan
kırklarelinde her dakika bulabilirsin vize arabası
ah ben de 4-5 saate gidebilseydim..
ya corludan vizeye vardır die düşünüorum araba.gtmeden onları iice arastırırım ztn ama sennle konusmam cok iyi oldu rahatlattın beni sagolasın :)) buarada seninki cok cok cok uzak ya(( acemideyken nerdeydi peki
cnım sen istanbulda değil misin canakkaleye kaç saat ki? dur ya bende hayall kuruyorum bakma benmki de cok zaman alacak cok aktarma yapacagım
acemilik te manisaydı yine uzaktı
yemin törenine de gidemedim
ben netten otobüs firmalarına baktım ama çorlu vize sefer yok
büyük ihtimal minibüsler var
ama korkma öyle karışık yer değildir çorlu otogar için rahat olsun :)
benm bi tanıdıgım vardı onunda acemilik manisa usta birliği kıbrıstı sennkyle aynı yerdedr belkide :)) ismi ne sevgilinin?
aynı yerde olsunlar da aynı kişi olmasınlar kan çıkar valla
hayal kurmak bile çok güzel be mervee
bnm tanıdıgın adı gökhan :))))
yok değil temiz çıktı şükür
akşam akşam tüylerim diken diken oldu :82:
yok değil temiz çıktı şükür
akşam akşam tüylerim diken diken oldu :82:
sende katıl beraber hayal kuralım cnm :)) ya sizin ne gzl ailelernz izin verio ben bide hbrsiz gidecegm yoksa beni keserler((
kız ama valla bende bi tuhaf oldum :)) onun acemi birliği manisa kırkagactı sanırım
yok ya bizimkilerinde izin vericeğini sanmıyorum bende kaçarım artık arkadaşta kalıcam fln diye:)
babamda beni keser heralde öğrense ama tabi o öğrenene kadar ben çoktan gitmiş olurum heralde
bekleyelim bakalım alışsınlar ortama askerler:))
bitanem 8 saatte gitmiş işte o kadar saat sürse bile otobüs saatleri dandk..ama ben yinede gidicem:82:
yok manisa merkezdi benim ki
zaten benim yalıçapkını kendi çapında bir şeyler yapmaya çalışıp yakalanmıştı gitmeden önce
bir de bu tuz biber olurdu
kaçışı yok
değil gittiği tugay,ordu onu korumaya alsa temizlerdim namusumu
e sen okumuyor musun okuluna gittiğin zaman git canakkaleye..bnm gibi yap yani
vazgeçmek yok hiç bşy bizi yolumuzdan alıkoyamaz!!
inatla gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?