341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

ya corludan vizeye vardır die düşünüorum araba.gtmeden onları iice arastırırım ztn ama sennle konusmam cok iyi oldu rahatlattın beni sagolasın :)) buarada seninki cok cok cok uzak ya (( acemideyken nerdeydi peki

ya corludan vizeye vardır die düşünüorum araba.gtmeden onları iice arastırırım ztn ama sennle konusmam cok iyi oldu rahatlattın beni sagolasın :)) buarada seninki cok cok cok uzak ya (( acemideyken nerdeydi peki

acemilik te manisaydı yine uzaktı
yemin törenine de gidemedim

ben netten otobüs firmalarına baktım ama çorlu vize sefer yok
büyük ihtimal minibüsler var
ama korkma öyle karışık yer değildir çorlu otogar için rahat olsun :)

benm bi tanıdıgım vardı onunda acemilik manisa usta birliği kıbrıstı sennkyle aynı yerdedr belkide :)) ismi ne sevgilinin?

sende katıl beraber hayal kuralım cnm :)) ya sizin ne gzl ailelernz izin verio ben bide hbrsiz gidecegm yoksa beni keserler ((

yok ya bizimkilerinde izin vericeğini sanmıyorum bende kaçarım artık arkadaşta kalıcam fln diye:)
babamda beni keser heralde öğrense ama tabi o öğrenene kadar ben çoktan gitmiş olurum heralde

bekleyelim bakalım alışsınlar ortama askerler:))

kız ama valla bende bi tuhaf oldum :)) onun acemi birliği manisa kırkagactı sanırım

yok manisa merkezdi benim ki

zaten benim yalıçapkını kendi çapında bir şeyler yapmaya çalışıp yakalanmıştı gitmeden önce
bir de bu tuz biber olurdu
kaçışı yok
değil gittiği tugay,ordu onu korumaya alsa temizlerdim namusumu

e sen okumuyor musun okuluna gittiğin zaman git canakkaleye..bnm gibi yap yani

kız gece gece güldürdün beni :)))) buarada ismin neydi ben merve..bide nerelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…