341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

memnun oldum canım fidan ben
anne bulgar baba edirneli

bulgaristan doğumluyum ama uzun zamandır trakyalıyım :))
bnde memnun oldm cnım hele yardımcı oldugun icin ayrı bi memnun oldum.. off off 5 ayım böyle nette cürüyecek sanırım yoksa bunalıyorum ya burda kafa dagıtıyorum..kpssye de babam calısır artık

bnde memnun oldm cnım hele yardımcı oldugun icin ayrı bi memnun oldum.. off off 5 ayım böyle nette cürüyecek sanırım yoksa bunalıyorum ya burda kafa dagıtıyorum..kpssye de babam calısır artık

benim ki gitmeden önce son sözü o olmuştu
kpss ye çalış
ama anlamıyor DNA'larımda memurluk yok diyorum

kızlaaarrr insallah 4.5 ay sonra bu hallerimizi sevgililerimize anlatır güleriz yaa valla halmizi bilmiorum suan aglanacak haldemiyiz gülünecek haldemiyiz bilemedm

valla ben hala gülüyorummm:) aglama hakkımı yarın o aradıktan sonraya saklıyorum zaten gözyası falan kalmadı:)

ağla ağlada geçermi ya 4 ay napalım hem onlar çekicek hem biz amaa sonra mutlu mesut olucazz

bugünlere dönüp vay be ne çabuk geçmiş diycez

--kendi kendimi teselli ediyorum böyle ben:))--

kızlaarrrr ben smdi cıkıyorum ii bakın kendinize yine görüşürz..askerlerinizi üzmeyin güzel konusun onlarla :)) ha buarada merve,hazal ve fidan arkadaslık istegi gönderdim size :)) yarn görüşürüzzzz

kızlaarrrr ben smdi cıkıyorum ii bakın kendinize yine görüşürz..askerlerinizi üzmeyin güzel konusun onlarla :)) ha buarada merve,hazal ve fidan arkadaslık istegi gönderdim size :)) yarn görüşürüzzzz

bende çıkıyorum arkadaşlık isteğin geldi onayladım ama hala bildirimlerdesin anlamadım
neyse ben eklerim seni
hepimize hayırlı tezkereler kızlar :)

olabilir canım. ya da jandarmalara özgü de olabilir.. neyse dediğin gibi dursunlar ankarada .. zaten benimkinin usta birliğide ankara gözüküyo. hangi ilçesi olacağı kura çekilecekmiş

bu arada yarın çarşı izni varmış.
sanırım grup yapmışlar. yarın birinci ikinci ve üçüncü grup izinliymiş.. benimki birdeymiş.

Kızlaaaaaar
Selam

Sözlüm, denizci oldu.. Kısa dönem ER
1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI / İSKENDERUN / HATAY
---

Nasıl bir yer, Fikri olan varmı ?

hayırlı olsun arkadaşım..hatayda okudum,bilirim hatay'ı..iyidir,havası nemli,insanı sıcaktır..bu yılki saldırıya kadarda rahat bi yer olarak bilinirdi,denizciymiş zaten sözlün hayırlı olsun
allah kavuştursun

kızlarr ilk ve son sayfalara baktımda,hiç uzun dönem şafak sayan yok mu?
uzun dönem asker yolu bekleyenler tecrübelerinizi paylaşırmısınız

kızlarr ilk ve son sayfalara baktımda,hiç uzun dönem şafak sayan yok mu?
uzun dönem asker yolu bekleyenler tecrübelerinizi paylaşırmısınız

olmazmı var pericikmazi var ama bu ara foruma pek gelmezz heralde çünkü sevdiceği izne ayrılacaktı burdakilerde hep yeni canım arada bir 339.dönemlerden falan yazanlar oluyor.burda herşey böyle biranda gelişiveriyor işte:)genelde zamanlamalar hep aynı çünkü daha çok bi destek sayfası gibi sende hoşgeldin

hoşbulduukk
bnm erkek arkadaşım izmir gaziemirde uzun dönem..gideli on beş gün oldu ne on beş gündü ama bnm için...
sizin durum,vaziyet nedir

hoşbulduukk
bnm erkek arkadaşım izmir gaziemirde uzun dönem..gideli on beş gün oldu ne on beş gündü ama bnm için...
sizin durum,vaziyet nedir

valla özlüyoruz daha alışan varmı bilmiyorum..ben daha usta birliğine bugun yolladım.o yüzden tekrar ilk günkü gibi oldum.ne zaman alışıcaz bilmiyorum.ama sizinki daha rahat en azından haftasonları var.benim askerim 4 hafta hiç çıkamıcak be görmeye gidicem çanakkaleye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…