kız gece gece güldürdün beni :)))) buarada ismin neydi ben merve..bide nerelisin
bnde memnun oldm cnım hele yardımcı oldugun icin ayrı bi memnun oldum.. off off 5 ayım böyle nette cürüyecek sanırım yoksa bunalıyorum ya burda kafa dagıtıyorum..kpssye de babam calısır artıkmemnun oldum canım fidan ben
anne bulgar baba edirneli
bulgaristan doğumluyum ama uzun zamandır trakyalıyım :))
bnde memnun oldm cnım hele yardımcı oldugun icin ayrı bi memnun oldum.. off off 5 ayım böyle nette cürüyecek sanırım yoksa bunalıyorum ya burda kafa dagıtıyorum..kpssye de babam calısır artık
kızlaaarrr insallah 4.5 ay sonra bu hallerimizi sevgililerimize anlatır güleriz yaa valla halmizi bilmiorum suan aglanacak haldemiyiz gülünecek haldemiyiz bilemedm
kızlaarrrr ben smdi cıkıyorum ii bakın kendinize yine görüşürz..askerlerinizi üzmeyin güzel konusun onlarla :)) ha buarada merve,hazal ve fidan arkadaslık istegi gönderdim size :)) yarn görüşürüzzzz
cnm bnm msj sayım dolmadıgı için özelden msj atamıorum..görüşürz yine..sana ihtiyacım olacak :)))bende çıkıyorum arkadaşlık isteğin geldi onayladım ama hala bildirimlerdesin anlamadım
neyse ben eklerim seni
hepimize hayırlı tezkereler kızlar :)
ahh o bi gelsin direk basıcam nikahı zaten..daha da yanımdan ayıramam onu
kızlaarrrr ben smdi cıkıyorum ii bakın kendinize yine görüşürz..askerlerinizi üzmeyin güzel konusun onlarla :)) ha buarada merve,hazal ve fidan arkadaslık istegi gönderdim size :)) yarn görüşürüzzzz
hehehe bas nikahı otursun dizinin dibinde:)
bundan sonra beni de götüreceksin nereye gidersen dedim tamam aşkım dedi.ben sözü aldım yani..zaten nikahda çok uzak değil Allahın izniyle..hele o gün bi gelse ah
canım ankara il jandarmaya özgü bir durum olabilir bu,benim sevgilimde ankaraya gitti yine,usta birliği trabzon ama diğerlerinden farklı olarak bizimkiler 2 ya da 3 hafta sonra dağıtıma uğrayacaklar.bu farklılık neden var anlayamadım,gerçi memnunmuş yerinden,ankarada biraz daha dursun bakalım :)
ne zaman nikaah?:)
Kızlaaaaaar
Selam
Sözlüm, denizci oldu.. Kısa dönem ER
1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI / İSKENDERUN / HATAY
---
Nasıl bir yer, Fikri olan varmı ?
kızlarr ilk ve son sayfalara baktımda,hiç uzun dönem şafak sayan yok mu?
uzun dönem asker yolu bekleyenler tecrübelerinizi paylaşırmısınız
hoşbulduukkolmazmı var pericikmazi var ama bu ara foruma pek gelmezz heralde çünkü sevdiceği izne ayrılacaktıburdakilerde hep yeni canım arada bir 339.dönemlerden falan yazanlar oluyor.burda herşey böyle biranda gelişiveriyor işte:)genelde zamanlamalar hep aynı çünkü daha çok bi destek sayfası gibi sende hoşgeldin
hoşbulduukk
bnm erkek arkadaşım izmir gaziemirde uzun dönem..gideli on beş gün oldu ne on beş gündü ama bnm için...
sizin durum,vaziyet nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?