341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Evet annesi gibi oldum valla. her arayışında kendine dikkat et üşütme bugün ne yedin yemeklerinin hepsini bitir diyorum İnşallah çabuk geçer canım yaa. Benimki yalovada şu anda,bundan önce de iskenderundaydı. Senin askerin nerde?

ya kızlar aslında ben her gün o askerdeyken bişeyler yazmak istiyorum gelnce okusun diye ama her gün her günde yazamam üşenirim diye baslamak istemiyorum..sizden yazan var mı,defter tutan ?

bende yazıyorummm:)
daha söylemedim ama umarım beğenir bence bizim için bile güzel bi anı..okuyup vay bee neler çekmişiz deriz:))

zaten gün içinde çok konuşamadığımız için söyleyemediğim her şeyi yazıyorum..o yüzden üşenmeyi geçtim kendimi durduruyorum yeter bugünlük diye

benimki kırklarelinde canım acemide usta birliğide aynı yer cıktı...

bende yarından itibaren baslayım o zaman ya hergün yazamasamda aşkım depreştiği anlar yazarım :)) cnım nasıl bideftere yazıyosun kilitli filan mı bi fikir alayım :))

Ben de her gün yazmıyorum zaten çok yoğun duygular hissettiğim anda alıyorum kalemi elime ona olan özlemimi, aşkımı vs. yazıyorum. Küçük, bi el boyunda falan yazdığım defter. öyle evde tesadüfen buldum ona yazayım dedim. kilitli falan değil ama sürekli çantamda taşıyorum biri okumasın diye. Aşkım askerden geldiğinde de son bikaç sayfayı ona yazdırcam öyle bi düşüncem var şimdilik bakalım :))

ii fikir oldu bu bana canım sagol.. :)))

ii fikir oldu bu bana canım sagol.. :)))

Ne demek canım. Zaten onunla sürekli görüşemediğin için aklında söylemek ya da sormak istediğin bi sürü şey birikiyo onları da bi yazmaya başlayınca 2-3 sayfa doluyo :)
Yani güzel bi anı en azından. Düşünsene bi ilerde evlendiğinde okuyosun bunları aşkınla ne kadar güzel olur

ayyy evlenince okumak süper olur yaaa..yazdıgımız zamanki hallerimize güleriz beraber :))) ya askerim bi gelsin okulumda tatile giriyo beraber bi 5 günde olsa tatile gitmek bu özlemin acısını cıkarmak istiyoruuummmmm (((

İnşallah sağ salim bi gelsinler de yapılcak çook şey var.
Zaten biz Allah kısmet ederse o askerden geldikten sonra düğün hazırlıklarına başlıycaz onun hayaliyle yaşıyorum öyle sabrediyorum

Son düzenleme:
İnşallah sağ salim bi gelsinler de yapılcak çook şey var.
Zaten biz Allah kısmet ederse o askerden geldikten sonra düğün hazırlıklarına başlıycaz onun hayaliyle yaşıyorum öyle sabrediyorum

offf süper canım masallah yaa.nisanlı mısınız siz? bi nişanlı olmayan benim sanırım yaa ..!!! daha benim nişanada coook var 1 2 sene ...

hatta ben yazmıyodum o söyleyince ben de yazayım dedim :) benim de küçük bi defterim var. hergün değil ama sık sık yazıyorum.

offf süper canım masallah yaa.nisanlı mısınız siz? bi nişanlı olmayan benim sanırım yaa ..!!! daha benim nişanada coook var 1 2 sene ...

Evet canım ekimde 1 yıllık nişanlı olcaz :) Yaklaşık 5 yıldır da birlikteyiz. Darısı başınıza inşallah en kısa zamanda canım

Evet canım ekimde 1 yıllık nişanlı olcaz :) Yaklaşık 5 yıldır da birlikteyiz. Darısı başınıza inşallah en kısa zamanda canım

Amiiiinnn amiiinnnn...benmki gec olsunda güc olmasın :)) sizin masallah cok olmus.hem daha ikimizn işi de yok o yeni bitirdi ben okuyorum..falan filan :)) sen calısıyor musun peki

Amiiiinnn amiiinnnn...benmki gec olsunda güc olmasın :)) sizin masallah cok olmus.hem daha ikimizn işi de yok o yeni bitirdi ben okuyorum..falan filan :)) sen calısıyor musun peki

Ben çalışmıyorum 3 senedir atanmayı bekliyodum öğretmenlik için ama bu sene kesin olmıycağına karar verdim ve başka bi iş bakmaya başladım bi kaç yere müracat ettim inşallah bu sene artık başlarım bi yerde de evlenmeden önce de iyi olur bu benim için. Nişanlım da bankacı.
Herkes için hayırlısı olsun canım. Tabi senin için erken daha işe girmek ilk hedefiniz olmalı sonrası zaten geliyo bi şekilde.

ahhh canım bende öğretmenlik okuyorum benm bransım pdr ii kötü atanırımda sevgiliminki türkçe öğretmenliği 2 yıldır atanamıyor aynı dert bizdede var yani (( senn brans ne ?

iyi geceler arkadaşlar... bu yazma konusunu ben de düşündüm uzun uzun değil de notlar şeklinde yazıp bi kutuya koyup geldiğinde vermeyi düşündüm. uzun uzun yazmayı beceremicem gibi geldi :) kutu veya şişeyi süsleyip veririm diyorum. hatta 156 civarı bir sayı tutturabilirsem notlarda iyi olur sanki :) Siz ne dersiniz?

Cnım güzel olur hele yazdıklarını güzel bi kutuya koyman daha ii..bnde demin karar verdim bi tane ajanda alacagım ona yazacagım o ajandayı da güzl bi kutuya koyup öyle verecegim .. ama kısa kısa ne not yazabilirsinki defter tutmak daha ii sanki.. ama sen bilirsin 156 fikrinide begendim :)))

ahhh canım bende öğretmenlik okuyorum benm bransım pdr ii kötü atanırımda sevgiliminki türkçe öğretmenliği 2 yıldır atanamıyor aynı dert bizdede var yani (( senn brans ne ?

Benim türk dili ve edebiyatı canım. Valla artık bıktım 3 senedir kpssye hazırlan sınava gir o kadar çalış ama emeklerin boşa gitsin. o yüzden başka şeylere bakmaya başladım artık. memurluklara falan da müracat edicem. bakalım bu sene işe girmem gerek artık. valla yakınımda olan herkese diyorum öğretmenlik okumayın hiç bi işe yarmıyo sürünüyosun resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…