iyi geceler arkadaşlar... bu yazma konusunu ben de düşündüm uzun uzun değil de notlar şeklinde yazıp bi kutuya koyup geldiğinde vermeyi düşündüm. uzun uzun yazmayı beceremicem gibi geldi :) kutu veya şişeyi süsleyip veririm diyorum. hatta 156 civarı bir sayı tutturabilirsem notlarda iyi olur sanki :) Siz ne dersiniz?
iyi geceler arkadaşlar... bu yazma konusunu ben de düşündüm uzun uzun değil de notlar şeklinde yazıp bi kutuya koyup geldiğinde vermeyi düşündüm. uzun uzun yazmayı beceremicem gibi geldi :) kutu veya şişeyi süsleyip veririm diyorum. hatta 156 civarı bir sayı tutturabilirsem notlarda iyi olur sanki :) Siz ne dersiniz?
bir şeyler yazdım ama şunu yapmayı özledim bunu yapmayı özledim. sevgi sözcükleri, şiirlerden dörtlükler vs. bakalım sonunu getirebilcem mi :)
bu arada ben de öğretmenim kızlar fen ve teknoloji, sevgilim de teknoloji tasarım. Allah hepinize kolaylık versin. Bence de öyle kpss illeti herkesi mahvediyor aklı olan okumasın veya cok atanabilen bir bölüm okusun
bizimki telefon kullanamıcak yaa çok riskli diyo yakalanınca asla tawiz wermiyolar kesn ceza alıyomuş o da aldı ama biyere bıraktı çarşı iznine çıktığında alcak kullancak ama aış yapmadan çıkamıyoz çarşıya dedi bayramdan sonra geçecekler bayramda yatışş diyo :) ooooooooooof yaaa ben geleceği günü iple çekiyorum atladım boynuna o ilk an gördüğümde hala ordayım(( çooooook özlüyorum dün bu zamanlar yoldaydım geliyodum bursadan ((
Kızlar sizleri çok çok özledimSiz olmadan günler zor geçiyor ama malum bayram telaş var her evde.Bir de sahte gülücükler saçıyoruz etrafa bu kadar hasret çekerken.Yazılarınızı okuma fırsatı bulamadım ama hepiniz çok iyisinizdir umarım.Şimdiden bayramınız kutlu olsun, şeker gibi bol sevgi ile geçsin
meraba kızlar hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutlarımm askerlerimizsiz bu bayramın tadı yok ama( sabah aradı bayramlaştık ( hiç biyere gidesm yok off yaaa (
herkese iyi bayramlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrbeklenen haber geldi,perşembe günü askerimi göreceğim
hadi gözün aydın cnm sewnm senin adına ben ne zaman görcem bidaha km bilir ooffffff(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?