dur bakalım yarın rast gelir de tanısırlar inşallah canımcım..canları sıkılıyor carsıya da cıkmayınca bayramda ama pembelicim bence izin almadıkları iyi oldu, bos bos zaman gecirdiler
gozun aydın bu arada ne kadar cok konusmusunuzD
her ay gideceğim güne odaklanmayı düşünüyorum böylece sanki uzaktaki aşkıma kavuşacağım günü her ay bekliyormuş gibi olacak...özlem çok fena
Aksam 8 gibi aradi askerim. Dedim cok zorlaniyorum. Haketmedigim seylerde oluyor. Bana moral vermsye calisti. Yatiyorum ben dedi. Mac izlemeye gitmemis. Bugun cok zor gecti. Ruhumu yorgun hissediyorum.
sıkma canını,yarın yeni bir gün öyle düşün,bir gün daha eksilecek.sen iyi olursan ona da moral olur böyle düşün
sagol canim.iyi olmak istiyorum bende. Ama nisanlaninca aileler isin icine girince laf soz olabiliyo bazen. Helede hakliysan kiriliyorsun ama belkide takmamak lazim. Ben daha 1 aylik nisanliyim. Anca alisicam gerhalde.
o konuda haklısın.ben de nişanlıyım bayramda falançok zorlandım gitgellerde. bi de sen yeni nişanlısın daha çokzorlanman düşünmen normal ama çok takılma. herkesi aynı anda memnun edemezsin kendine bak.. ben hep hep dikkat ettim ama baktım zaman geçiyo ömür geçiyo 6 sene olmuş,artık kimseyi takmamaya çalışıyorum..
bu asker gidecek geri gelecek ....
hepsi allaha emanet olsun ...üzülmeyin zaman geçmeye mahkum ... moralli olalım sesimizden anlarlar oralarda üzülmesinler boşuna...
Hoşgeldiiin canımm
Haklisin canim. Takmamak lazim aslinda. Bugun kendimi uzdum ama olan bana oldu. Kimsenin ruhu duymadi. Kayinpederimi bayramda aradim. Size gelmek istiyorum dedim. Biz size gelmek istemistik dedi. Tamam dedim. Ve geldiler. Bugun askerime demis ki bize gelmedi. Gulermisin aglarmisin?
hosbulduummm,nasılsın cnım?konustun mu askernle bgn ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?