341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

ben eylül sonu ekim başı gibi kısmet olursa 2 günlüğüne gitmeyi düşünüyorum... eşimi çok özlüyorum nasıl geçecek bilemiyorum sizin şafak kaç?

Herkes şafak konusunda bi şey söylüyo ama bana göre 136 yani aşkım da öyle sayıyo bilmiyorum doğruysa da yanlışsa da böyle sayıyoruz biz

bayramda burdaydı.. 4 gün dağıtım izni aldı işte... bende 142 diyorum tam ben de bilmiyorum ama...

ben 137 die biliyorum. 18 ocakta birlikten çıkıp evlerine dağılacaklar die biliorum,tabi izin kullanmazsa. Bizimki kullanmak istemiyo ama bakalım kısmet

hangi birlikte canım? benimki usta birliği lojistik

gitmeyi düşünüyormusun

hangi birlikte canım? benimki usta birliği lojistik

gitmeyi düşünüyormusun

karışık er koğuşu diyo ama.. birlik olarak bilmiyorum açıkçası :) zaten onların bölümde 5 kısa dönem varmış.. gitmeyi düşünmüyorum yemin törenine gittiğimde çok zor ayrıldıkçok çok zor oldu.. o da gelme diyo zaten. yol da uzak açıkçası.. istanbulda mı oturuyosun canım.belki askerlerimiz tanışıyordur benim nişanlım bilgisayar mühendisi, seninki ne mezunu

canım benim eşim de lojistik bölümünde işte dün teslim oldu izin kullandı ... önceden karışık erdi benimkisi de şimdi dağıtmışlar işte herkesi... benimkisi rekreasyon mezunu... istanbuldayım ben de .. belki de tanışıyorlardır benmkisinin adı onur bir sor bakalım aradığında sen belki tanışıyorlardır. seninkinin adı ne

Benimki şimdi aradı baya konuşmuşuz yarım saate yakın ama nasıl geçti hiç anlamdım valla böyle uzun uzun konuşunca çok mutlu oluyorum yaaa

evet muhtemelen tanışıyolardır yada sima olarak biliyorlardır birbirlerini. Erkan nişanlımın adı şu an karışık er koğusunda o da.. yemin törenine gitmiş miydin,yoksa eşin mi izin kullanıp istanbula geldi..

Canım ben de şimdi anlattım böyle böyle diye. o da tanımıyo heralde çünkü iskenderundan baya bi gelen oldu dedi.
Dedim maç mı izliyosunuz bakıyım yok ben izlemeye gitmedim ama arkadaşlar izliyo 2. koğuşa gittiler dedi orda digiturk var ordan izliyolar dedi :)
Ben de dedim istihbarat aldım sizin oralarla ilgili diye anlattım güldü falan
Bugün 10 buçuğu bulur yatmamız daha bizimkiler maçtan gelmediler dedi. bööyllee işte

yarım saat önce konuştuk,o zaman görseydim mesajını sorardım eşinle tanışıp tanışmadıklarını,bidahakine sorarım

tamam ben de sorayım bakayım ... sen çalışıyor musun ? ben de pazartesi günü işe başlayacağım öğretmenim ben .. izin aldıkça gitmeyi düşünüyorum oralarda yalnızlık çekmesini istemiyorum en azından ayda bir kere gideyim diyorum inş işimden sorun çıkmazda... zaten ekimin başında gitsem kasımda bayramda belki o gelecek ..sonra zaten aralık ocak kalıyor ...

tabii böyle düşünüyorum ama belki de hiç gidemem ... ben evliyim ve 4 aylık bir kızımız var..

canımm allah bğaışlasın kızınıı. ne güzel eşin iyi yapmış erkenden gitmiş, valla ben de çok özlüyorum nişanlımı ama inan defalarca ayrılmak çok zor oluyo.biz ilk birliğe gittiğinde de kendimiz götürdük konyaya bıraktık.. bi de yemin törenine gittik, ikinci ayrılmam daha zordu. o yüzden çok gitme taraftarı değilim ama belli de olmaz çok özlüyorum dediğim gibi Ben de çalışıyorum canım bilgisayar programcısıyım,istanbulun neresinde oturuyosun bi de komşu çıkarmışız

ben anadolu yakasındayım maltepedeyim..

eğer gidersen fikrin değişirse yol arkadaşı oluruz..

dur bakalım yarın rast gelir de tanısırlar inşallah canımcım.. canları sıkılıyor carsıya da cıkmayınca bayramda ama pembelicim bence izin almadıkları iyi oldu, bos bos zaman gecirdiler

gozun aydın bu arada ne kadar cok konusmusunuzD

ben anadolu yakasındayım maltepedeyim..

eğer gidersen fikrin değişirse yol arkadaşı oluruz..

ben avrupadayım,kağıthane.. giderken haber verirsen fikrim değişirse arkadaş olurum sana.ama bence sen de iyi düşün,her defasında ayrılmak da zor oluyor. 100 den düşünce kolay olur die umuyorum ben de yoksa günler geçmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…