cnım olayın basını bilmeden pat diye dalıyorum ama neden böyle birşey yapmışki kayınbaban,yazık günah ya hem gelme de hemde ogluna gelin bize gelmedi diye laf yetiştirHaklisin canim. Takmamak lazim aslinda. Bugun kendimi uzdum ama olan bana oldu. Kimsenin ruhu duymadi. Kayinpederimi bayramda aradim. Size gelmek istiyorum dedim. Biz size gelmek istemistik dedi. Tamam dedim. Ve geldiler. Bugun askerime demis ki bize gelmedi. Gulermisin aglarmisin?
İyiyim canım evet konuştuk bugün baya bi
Sen nasılsın görüşebildin mi sen de askerinle?
oo sizinkiler de biraz abartmış..hmm olsun canım takılma bir dahaki bayram öyle bişey olursa sen de ona göre davranırsın. aileler öyle işte.. napıca hatır için sevdiğin için görmezden gelicen ama kafana da takmıcan
Allahtan aileci deil. Anlattim. Sen haklisin dedi. Ben konusurum babamla dedi. Bende zor anlasiyom babamla dedi. Dedigin gibi gormezden gelicem sevdigim icin. Evlilik cidden fedakarlik demekmis. Sevgiliyken daha iyiydi sanki.
cnım olayın basını bilmeden pat diye dalıyorum ama neden böyle birşey yapmışki kayınbaban,yazık günah ya hem gelme de hemde ogluna gelin bize gelmedi diye laf yetiştir
tabi canım kesinlikle nişanlılık ve sevgililik dönemi o kadar farklı ki o kadar olıur :) benim kayınvalide kayınpeder iyi allahtan ama işte korkuyorum hep ya kötü bişey olursa die. statu değişti mi farkı görüyorum ama iyi yönden de öyle.ailen artık daha rahat ediyo daha rahat bırakıyo seni falan..güzel şey ya nişanlı olmak
Evet o acidan rahat. Daha rahat dolasiyoruz. Aile baskisi cok olmuyo. Ailecek beni seviyor hepsi. Kayinpederimle kayinvalidem ayri zaten. Kayinvalidem de seviyo. Allah bozmasin. Bi babasi kil anlasilan. Ne derse desin. Ben kendimi biliyorum. Allah buyuk.
sevdiceğin geldiğinde daha rahat edersin şu an yalnız olduğun için böyle oluyo.. takmamaya çalış biz şafağımıza bakalım
Bir tek dileğim var şafak atsın yeter.
Ya geçen hafta evci çıkardılar 2 gün hızlı geçti, pazar günü teslim oldu, salı tekrar bayram diye evci çıkardılar dün teslim oldu.
duygularım per ve perişan ötesi.
ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLL!!!
bende iyiyim cok şükür.. msnde görüşstük canım..askerim bi zayıflamışki ya( bide ben onu öyle bitkin görünce dayanamadım oturdum ağladım o da gördü ağladığımı iyice kötü oldu..off sonradan kendime çok kızdım niye ağladım diye ama tutamadım kendimi ne yapayım
Seninle aynı duyguları paylaşıyorum şu anda arkadaşım:2::2::2:. Önce gitti, alışmaya çalıştım. Sonra geldi, 7 gün kaldı, dün tekrar gitti. 2 kez asker uğurladım, iki kat daha fazla üzüldüm. Gider gitmez aradı ki evci izni vermiyorlarmış orda. Bi de buna üzüldüm. Anlayacağın üzüm üzüm üzüldüm...:2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?