341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

herkese hayırlı geceler canlarım benim uyku tutmadı tabii yazdıklarınızı okuyordum bende :)herkes özlem ve hasret dolu bende öyle diyarbakırda askeri olanlara duyrulur benim askerimin görev yeri belli olmuş eğer bir daha değiştirmezlerse bandoda davulcu olarak vazife yapıcak:)yemekler çok kötüymüş ve bir sürü sinek varmış aşkımı ısırıyorlarmış ya her yemek yiyişimde aklıma geliyor o yiyemiyor ya çok özledimmmmmm onu yanında olmayı çok istiyorum eğer ailem izin verirse kasımda bir hafta beraber olma şansımız var inş.:) ALLAH hepimizi sağsalim sevdiklerimize ve hayallerimize kavuştursun inş. birde arkadaşlar mervenin yazdiği mesajı okudum çok üzüldüm burda kimsenin dedektifliğini yapmıyoruz eminim burdaki herkes sevdiğini bekleyen samimi içten gerçekçi asker yarenlidir birbirimizi üzecek şeyler yapmıyalım yarin görüşmek üzere sizden fikir almam gereken bir mevzu var onu danışcam eminim şu an hepiniz rüyanızda sevdiceklerinizi görüyorsunuzdur sira bende dimi ama :)))))))

Ayy benimde karin agrim tuttu. Uykumdan uyanmak zorunda kaldim. Askerlerimiz uyamistir simdi. Ahh keske yanimizda olsalar simdi. O gunler de gelicek insallah. Amaa lutfen cabuk gelsinn. Tatli ruyalarr.uyumayi deniycem belki askerimi gorurum.:130:

elasu meraba..

mugladakiler cok rahatmıs canım icin rahat olsun, yalova altınovada benim sevgilim de ama hic rahat degil, denizcilik en iyi sey ama en kotu yeri bura diyor..asla evci cıkma durumları yok, ve her gun bir vukuat var orda.. carsılar da muallak da..en kısa zamanda gitmek istiyorum ben de ama ben kayserideyim burdan istanbula gidip ordan gidicem artık.. gene de rahat olsun da gerisi cok onemli degil.. iki gundur aksamları sesi o kadar kotu ki uyku girmiyor gozume,herkese catıveriorum(

iskenderunda sıcak dısında cok rahattı, orda 180 bası diye birsey vardı,bu ondandı,herkes komutanım diyordu..cok rahattı ama burda kısa donemler ahkam kesip duruyormus bunlara.. suandada eski kısa donemlerin 12 gunu var ya, onlar gidene kadar bunlara gorev verilmiyor, aslında dagıtıldı gorevler, askım da idari gorev istiordu mulakatla felan aldılar onu da, dun kesinleşmiş idari gorevde olacagı ama diyor ki o bile garanti degil, burda herkes bir garip diyor.. PEMBELİ ile aynı yerdeler.. bana bu kadar zaman hic bitmiycek gibi geliyor.. hayırlısı ya ne diyeyeim ki.. hepimize allah sabır ve uyku dolu geceler versin

canım dunden berii yeni girebildim..dun ben işten cıktıgımda aradım 20 dk konustuk cok sukur,aksam ararım demişti sonra aksam aradı, annesi gil aramıs ordan snaırım ben sanıp aramıs konusamıcam bura cok karısık dedi,,dun olaylar olmus orda yarın ya da haftasonu konusalım dedi:S benim de aynen senin gibi acayip icim sıkkın anlayacagın iyi degilim, elim kolum kalkmıor cok fena yani( aksam kac gibi konustun dun canım sen?? bahsetti mi bir seyden.. buarada dun idari gorevi aldı umarım kesindir ben altınovayı sevmedim ya vallahi iskenderun sıcagı dısında daha iyiydi.. her sabah 1 saat izmarit topluyoruz dior 1bucuk saat veriolar 10 metre kare yeri supur diolar dio, 10 dk surecek iş icin bir bucuk saat ugrasıosun dio sacmlaık işte ya dedim sen gel ben 200 metrekare evi sana 1bucuk saatte temizletirim:))

öle işte kotu yani burdan havadisler sabah ara haber ver demiştim inşallah en kısa zamanda arar pembeli

Merhaba canım. Ben de dün akşam 10a doğru konuşabildim. Anca zaman bulup arayabildim dedi. Bana bi olaydan bahsetmedi ama gıcık bi adam varmış onu anlattı adamı memnun etmek mümkün değil dedi otlara,çiçeklere falan takmış adam kafayı diyodu :) Yazıcı zaten benimki kesin. Ondan öncekiler gidene kadar pek bi şey yapmıycaklarımış onların evrakları falan hazırlancakmış bi tek. Bu hafta eğitimleri olcakmış. Her sabah kalktıklarında spor yapcaklarmış onu söyledi. Yemeklerini pek beğenmemiş, İskenderun daha iyiydi diyo. Ben iyiyim merak etme diyo her aradığında. Sesi de iyi geliyo çok şükür bi sorunu yok. Ama işte bu hafta biraz yoğun geçicekmiş. Akşam bile zor telefon edebildim dedi. Ben de dün bi kötüydüm ki. Ağladım durdum hep. Alışamadım hala sanırım. Bugün daha iyiyim ama. Hıı bu arada bi de dün 2. bölüğün oraya gittik bi şeyler yaptık falan diye anlattı da ben unuttum ağladığım için hatırlayamıyorum tam olarak. Bööyyleee canım benden de haberler. İnşallah rahat geçirirler şu 4 ayı da yaaa..

bizimkide iskenderuna alışmıştım orası daha iyiydi diyo..en azından kantini falan vardı diyo.neden geldim diye pişman şimdi.ama az kaldı kızlar şu 100.günü görelim sonrası su gibi akıp geçecek inşş

ayyyyyyy cnmm cıddenmı ya nsl bryer gzlmı rhtmı carsı ızınlerı fln yenı gelenlerdn bhsettımı esın ck mrk edyrm hc aramdı ztn 9gndr grusmuoz kavgalıyz

canım pendik rahat komutanları falan iyi her hafta çarşı izinleri oluyor.Bizim sadece bir çarşımızı kestiler onda da şu en son bayramdan önceki terör olayında yoksa bi sıkıntı yok yani o konuda.Eşim yeni gelenlerden bahsetti daha görevleri pek verilmemiş ama bugün bir kişi gelmiş yanına ona anlatıyorum falan dedi.Nasıllar diye sordum Bizim ilk geldiğimiz gibi bitermi hiç diye düşünüyolar herşeyi soruyolar bizde yardımcı olmaya çalışıyoruz dedi.Hatta yeni gelenlere dışardan yemek bile söylemişler tabi bikaçına :) Hırsızlık olayları oluyor geçen birinin sivil bavulunu çalmışlar.Çoğunlukla Türkçeyi doğru düzgün konuşamayan uzun dönem arkadaşların olduğunu söylüyo eşim.Uzun dönemlerle pek alakaları yokmuş zaten merhaba sadece.Telefon falan rahat kullanamıyorlar içerde ceza olayı yaygın yani ama rahat konuşulabiliyor aradığı zaman çaldırılıyor ararsın inşallah kısa sürede barışırsınızda bu askerlik sanada onada işkence olmaz.Çünkü orda çok bunalıyorlar zaman geçirmek çok zor nöbetleride başlar yavaş yavaş artık.Kendine iyi bak canım biran önce barışmanız dileğiyle.Hııı bu arada sen alttan al istersen canım geldiğinde çektirirsin boşver şimdi orda çok bunalıma giriyorlar.Tel no bilmiyorsan özelden atabilirim koğuşlar bölgesinin isimden çağırırsın hemen açıyolar zaten.

Selam yarenler:) Tatilim bitti döndüm yuvaya sonunda sizlere de kavuştum:)Bu arada askerimle olan gelişmeleri hemen anlatayım sizlere.Benimki çenebazlığıyla kendini kantinci yaptırmış Beykoz'da.Bayram diye 10 gün yatacaklardı, sen git o sırada komutanı kafala bir güzel.Mis gibi yata yata yapıyor şimdi askerliğini.Telefon numarası verdi kantinin, sabah 9 akşam 9 istediğim saat arıyorum uzunca konuşuyoruz hiç sorun olmuyor.Bir de tesadüfe bakın orada annemin dayısı ile tanışmış nerelisin mevzusundan babama ordan aynı okulda olduğumuz için mevzu bana gelmiş,dayı adını falan almış askerimin oğlu da denizci bakalım bir şeyler yaparız sana demişAskerim de diyor bizans oyunlarıyla aileni fethediyorumDaha önce tesadüfen babamla da tanışmıştı ama babam kim olduğunu bilmiyor onun sadece arkadaşım sanıyorBizimkinin tek kötü yanı evci izni yokmuş ama çarşı iznini sabah 8 akşam 8 yapmışlar bu yüzden.Bakalım belki bu hafta sonu gideceğim yanına.
Sizler nasılsınız, hepinizin keyfi yerindedir umarım.Yazıları okudum hasret dışında problem yok gibi

bizim de görevimizaha belli değil kızlar belki haftaya belli olacakmış.. hiçbir şey yapmıyoruz diyor eşim .. zaman geçmiyor diyor =(

Canım yazıyı yeni farkettim de, nacizane düşüncelerimi belirtmek istedim.Adın Merve olsun olmasın, sevgilin dediğin yerde olsun ya da olmasın bu bence hiçbirimizi ilgilendirmez.Eğer biz burada başka şey peşinde olsaydık tc kimliği yazar bilgi verirdik ama bizimki dert ortaklığı diye düşünmekteyim.İsimlerimiz, yaşlarımız, kültülerimiz farklı olsa da hepimizin şu dönemdeki hisleri neredeyse birbirinin aynı.Hüzün ve özlem...O yüzden bence hiç canını sıkma , benim gibi düşünen birçok arkadaş olduğunu da tahmin ediyorum, ismin x olsa da ben kendi adıma zor zamanlarımda yardımlarından dolayı sana teşekkür etmeyi borç bilirim.Nicelikleri geçelim biraz niteliklerle ilgilenelim

arkadasıma katılıyorum bencede canını hiç sıkma kafana takma hepimizin amacı burada askerlerimize duyduğumuz özlemi burada paylaşmak...

beğen butonu kaldırılmamalıydı

ne insanlar var ya..bende yazıyı sımdıo okudum..demek ıstedıgım bırsey var oda nolursa olsun bısıyler yalan yada dogru bu ılk once bızı yanı o msjı atan arkadas senı hıc ılgılendırmez dıye dusunuyorum..kı bu forum cia forumu diil askerlerımızı beklerken bı yandanda dertlesrımızı unsutulerımızı paylasma forumu dıye bılıyodum..sen sanrıım bu baglamda sorun aysamıssın..burda kımse kımseyı sorgulamak ıcın yok..adı ıbrahım olsun ahmet olsun mehmet olsun sanane bızene yanı..bızım tek ortak paylastıgımız sey var oda yasadıklarımız hıssettıklerımız..ve acıkcası o msjı okuyunca bana atılmıs gıbı sınır oldum kusura bakmayın bıraz fazla sınırlendıysemde kızlar..

ben açıkçası çok kızdım.forum olduğu için zaten herşeyimi yazmam da hani diyorum önce aynı yerdelermi diye bi sorsaydı daha iyi olurdu.benim onunkini sormak aklıma bile gelmedi çünkü telefonda ne kadarda konuşsak o süre bana az geliyor.yani dedektiflik yapacak vaktim olmadı..cevap yazdığınız için teşekkür ederim kızlar ben ilk gördüğümde şok oldum ve üzüldüm açıkçası çünkü adımdan,askerimin adından tc kimliğimden daha gizli şeyleri buraya yazıyorum.herkes benim duygularımı bilme lüksüne sahip değil..ama sizlerle paylaştıklarım için çok mutluyum bi üzülsem hemen soluğu forumda alıyorum.herkesin askeri yokki onlarla duygularımı paylaşayım.askere birini göndermemiş biriyle 2ayy gecede nöbet tutmuş napıyodur şimdi uykusuz'dediğimde 'amaan onu mu düşünüyorsun' diyenler oluyor.onlarda haklı yaşamayan bilemez

tabıkıde oyle yasamayana anlayamaz cnm,nese sıkma canını tekrar dedıgım gıbı burası CİA nin forumu diilki ondan boswermek en dogrusu..bız burda yıne uzultulerımızı mutluluklarımızı paylasmaya dewam..

haklısın canım birine bişi anlattığında asker o diolar basına gelen bilir boşver canım biz yine burada paylaşmaya devam edelim çok özlüyorum çok zor gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…