341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Büyük ihtimalle geçtiğiniz yer orasıdır. Çünkü orda başka askeri birlik yok bildiğim kadarıyla. Ben de bi gidip görseemm ahhh ahhh.. Ne güzelmiş senin askerinin yeri de valla canım. Sen de o an başka şey istesen olcakmış yani bu kadar olur :))
Cidden yaa öyle rüya görünce gerildim görüşemiycez mi yani falan diye düşündüm ister istemez :26: Daha da beklşyorum arayamadı benimkisi

Wallahi bilsem daha çok şey isterdim
İnşallah sen de gidip görürsün aşkını...
akşama arar inşallah, gündüzleri ne zaman ne olacağı belli olmuo, fırsatı olmamış olabilir

Wallahi bilsem daha çok şey isterdim
İnşallah sen de gidip görürsün aşkını...
akşama arar inşallah, gündüzleri ne zaman ne olacağı belli olmuo, fırsatı olmamış olabilir

İnşallah canım bekliyorum dört gözle aramasını :103:
Offf evde olunca geçmiyo şu zaman yaaaaaaaaa offfffff

kızlar hala görevler verilmemiş .. eşim aradı az önce hala belirsiz her şey diyor ... yarına kaldı bakalım .. sizinkiler içinde aynı şey olabilir.....

kızlar hala görevler verilmemiş .. eşim aradı az önce hala belirsiz her şey diyor ... yarına kaldı bakalım .. sizinkiler içinde aynı şey olabilir.....

aynı canmcm aynı... benmki sabah aramıştı işte 1 hafta eğitim olckmş snra belli olck demşti... hayrlısıyla belli olsaydı da rahat etselerdi askerlerimiz:26:

Ya bugün hiç zaman geçmiyo kafayı yiyceeeeeeeeeeemmmmmmmmmm :84:

bugun benim için de çok ii geçmedi kızlar, ne iş yapacakları bugun belli olsaydı iyiydi.. neyse kısmet, yarın açıklansa bari de içimiz rahat etse artık :18::18:

Bayram tatilindeki gibi rahat olmaması normal şu an.
Yeni gittiler yerlerine, düzenin oturması, görevlerin verilmesi derken aramakta zorlanmışlardır.
Biraz sabır kızlar.

canım neden görüşemiyosunuz arayamıyor mu.benim eşimde iskenderundan pendiğe geçti.Pendikte de son 11 günümüz yardımcı olabileceğim birşey olursa söyleyebilirsin.

ayyyyyyy cnmm cıddenmı ya nsl bryer gzlmı rhtmı carsı ızınlerı fln yenı gelenlerdn bhsettımı esın ck mrk edyrm hc aramdı ztn 9gndr grusmuoz kavgalıyz

sabret canım ... ne yapsın o da aramak istiyordur mutlaka işi gücü vardır...seni merakta koymak istermi hiç...

Birazdan yatıcaklar ama hala yok çalmıyo şu telefon bugün tam bunalım oldum yani

O kadar şanslısınız ki size anlatamam.
Hiç telefon olmayan karakollar en azından üs bölgelerinde olan askerler var.
Askerlikleri bittiği halde tehlikeden dolayı gönderilemeyen.
Bunları düşünerek moralinizi yüksek tutun, size ihtiyaçları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…