At wallahi kafan dağılır birazcık canım.
Bu arada geçen yıl bursadan kocaeline giderken karamürsel fln oralardan geçtik, deniz kenarında bi askeri birlik vardı, altınova olabilir, emin değilim. O zaman demiştim ki ahh yaa aşkımın askerliği buraya çıksa ne güzel olur, deniz kenarı biyer fln die. Sonra istanbula gitmiştik bi gün de, selimiye kışlasının önünden geçioduk, kız kulesi manzaralı fln, ayy dedim ne güzel keşke burası olsa.... Hakkaten de orası olduşimdi aşkım kızkulesine karşı askerlik yapıo
akşama ararlar inşallahh canım, meraklanmayın...
eheheheeben de çok gördüm öyle rüyalar, insan daha çok geriliyor yahu
Wallahi bilsem daha çok şey isterdimBüyük ihtimalle geçtiğiniz yer orasıdır. Çünkü orda başka askeri birlik yok bildiğim kadarıyla. Ben de bi gidip görseemm ahhh ahhh.. Ne güzelmiş senin askerinin yeri de valla canım. Sen de o an başka şey istesen olcakmış yani bu kadar olur :))
Cidden yaa öyle rüya görünce gerildim görüşemiycez mi yani falan diye düşündüm ister istemez :26: Daha da beklşyorum arayamadı benimkisi
Wallahi bilsem daha çok şey isterdim
İnşallah sen de gidip görürsün aşkını...
akşama arar inşallah, gündüzleri ne zaman ne olacağı belli olmuo, fırsatı olmamış olabilir
kızlar hala görevler verilmemiş .. eşim aradı az önce hala belirsiz her şey diyor ... yarına kaldı bakalım .. sizinkiler içinde aynı şey olabilir.....
Canim yemektelerdir simdi. Yemekten ciktiklarinda arar. Bende bekliyorum. Ozledimm yaa.Ya bugün hiç zaman geçmiyo kafayı yiyceeeeeeeeeeemmmmmmmmmm :84:
Canim yemektelerdir simdi. Yemekten ciktiklarinda arar. Bende bekliyorum. Ozledimm yaa.
canım neden görüşemiyosunuz arayamıyor mu.benim eşimde iskenderundan pendiğe geçti.Pendikte de son 11 günümüz yardımcı olabileceğim birşey olursa söyleyebilirsin.
Bayram tatilindeki gibi rahat olmaması normal şu an.
Yeni gittiler yerlerine, düzenin oturması, görevlerin verilmesi derken aramakta zorlanmışlardır.
Biraz sabır kızlar.
Sabredemiyorum artık. 24 saat olcak nerdeyse görüşemedik halaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?