341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

iyiyiz şekerim bakalım dün arayamadı nişanlım bakalım bugün öğlen arayabilecek mi...

İnşallah arayabilir canım benim.
Benim nişanlım da artık hep akşamları arayabiliyo ama ne kadar konuşsak da doyamıyorum

Ben de artık hayal kurarak zamanı geçirmeye çalışıyorum. Dün internetten gelin ayakkabısı, çiçeği falan baktım kendime. Ayy 2012 gelsin artık

ayy canım bende öleyim, gelinlik model bakıyorum o kadar çok şey varki en azında nişanlım gelene kadar bazı şeyleri kara vermiş olayım

ayy canım bende öleyim, gelinlik model bakıyorum o kadar çok şey varki en azında nişanlım gelene kadar bazı şeyleri kara vermiş olayım

Ben de artık yavaş yavaş gelinlik modeli olarak kafamda oturtmaya çalışıyorum bi yandan da diğer aksesuarlara bakıyorum. Gelin çiçeğimi ve ayakkabılarımı uçuk pembe renk istiyorum yaa böyle beyaz pembe Bİ pembe delisi olarak başka bi şey beklenemezdi zaten benden Ayakkabım olmasa bile çiçeğim kesin pembe olcak
Şöyle bi bakıyorum da ne zor işler ya koşturup durcaz. Olsun aşkım gelsin de ben koşturmaya razıyım :123:

kızlar bende size katılıyorum 2012 gelsin ve biz düğün hazırlıklarına başlıyalım artık ya inanın bende günlerimi öyle geçirmeye çalışıyorum hayaller kurarak o koşuşturmaca o heyecan:)) GEL ARTIK 2012 BAK BURDA SENİ BEKLEYEN Bİ SÜRÜ GELİN ADAYI VAR:)))

Evet yaaaa gel 2012 bak bu kadar kişi senin gelmen için gün sayıyoooo. Seneye bu zamanlar artık evli olmak istiyoruummm

evet yaaaa gel 2012 bak bu kadar kişi senin gelmen için gün sayıyoooo. Seneye bu zamanlar artık evli olmak istiyoruummm

aynen canım 5 senedir bekliyorum ve artık hayatıma aşkımla devam etmek istiyorum onu çok özlüyorum bazen hayal kurmak bile yeterli gelmiyor maalesef günler çabucak geçsin ve bitsin kızlar yaa....

aynen canım 5 senedir bekliyorum ve artık hayatıma aşkımla devam etmek istiyorum onu çok özlüyorum bazen hayal kurmak bile yeterli gelmiyor maalesef günler çabucak geçsin ve bitsin kızlar yaa....

Ben de 5 senedir bekliyorum artık aşkımla hep birlikte olmak istiyoruumm
Bi gelsin artık peşini bırakmıycam her an yanında olcam inşallah

Ben de 5 senedir bekliyorum artık aşkımla hep birlikte olmak istiyoruumm
Bi gelsin artık peşini bırakmıycam her an yanında olcam inşallah

ben öyle diyince korkuyor :) arkadaşlarımı bir daha göremicekmiyim ailemi bir daha göremicekmiyim diyor:) ya diyorum evlendiğimizde ilk bir ay benimsin snra görüşmene izin verebilirim diyorum:)

ben öyle diyince korkuyor :) arkadaşlarımı bir daha göremicekmiyim ailemi bir daha göremicekmiyim diyor:) ya diyorum evlendiğimizde ilk bir ay benimsin snra görüşmene izin verebilirim diyorum:)

Eveeet önce bi ayrı kaldığımız günlerin acısını çıkartmak lazıımmmm

Eveeet önce bi ayrı kaldığımız günlerin acısını çıkartmak lazıımmmm

aynen öyle canım 5 sene sabretttik okadarda hakkımız ama dimi sanki çokmu kolay geçiyor zaman okadar sıkıntı yaşadık yapılan fedakarlıklar üzüntüler sabrettik sonundada bunu hakediyoruz fazlasıyla nişanlımızın ailesine kendimizi kabullendirmek onu hiç söylemiyorum bilee ee bukadar çekilen şeye karşılık dimi aşkımızla doya doya vakit geçirelim dimi:)

Kesinlikle canım. Bi de biz 2 senedir ayrı şehirlerde yaşıyoruz zaten ayda yılda bi görüşebiliyoruz o yüzden ben 1 ay değil 3-5 ay kadar her anı birlikte geçirmeyi düşünüyorum

Kesinlikle canım. Bi de biz 2 senedir ayrı şehirlerde yaşıyoruz zaten ayda yılda bi görüşebiliyoruz o yüzden ben 1 ay değil 3-5 ay kadar her anı birlikte geçirmeyi düşünüyorum

bizde çok uzaktayız canım 5 senedir hiç onunla doya doya vakit geçiremedim aramızda tam 30 saat var düşün yani ve görüştüğümüz zamanda ailelerde oluyor ve baya resmi oluyoruz anlıyacağın en doğrusu dediğin gibi ALLAH nasip etsin inş. bir an önce aşklarımıza kavuşalım...

İnşallah canım. Valla uzaklık çook zor. Aşkının yanında olmasına ihtiyacın oluyo ama o yanında olamıyo her istediğinde
İnşallah şu askerlikten sonra Allah hiçbirimizi bi daha hiiiiçç ayırmaz

evet aynen öyle canım ya aminnnn diyorum canım ne zaman evlenmeyi düşünüyorsunuz?

bizde ayrı sehirlerdeydik 6 yıl ayrı kaldık sonunda evlendik ama şimdide ayrı kaldık asker oldu canım aşkım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…