341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

ben de 6 yıl beraberdim ... sonra nişanlılık vs... şimdi 1 yıllık evliyim ... aslında zaman ne çabuk geçiyor... 2003 ten bu yana eşimleyim en uzun ayrılığımız bu askerlik oldu ...

ben de 6 yıl beraberdim ... sonra nişanlılık vs... şimdi 1 yıllık evliyim ... aslında zaman ne çabuk geçiyor... 2003 ten bu yana eşimleyim en uzun ayrılığımız bu askerlik oldu ...

ben şunu anladım evliyken asker yolu beklemek çok zormuş o sakerde ne kadar iiii olsada onsuz burda ben bir hiçim sanki rahatım iii kayınvalidemde kalsamda aramızda iiii ama eşimin yanımda olmaması çok zor gelio 1,5 yıllık evliyim

sen ve meliha şanslısınız biz hala nişanlayız canlarım :) melihacım inş. en kısa zamanda anne olursun :) ya ben 15 tatil gibi istiyorum ama bakalım hayırlısı aşkımın karar vermesini bekliyorum onun psikolojisi çok önemli ondan dolayı eğer olur derse kasımda hazırlıklara başlıcam herşey çok zöel olsun istiyorum bide ben gelinliğimi diktiricem ondan dolayı 2 ay gerekiyor ancak hazır olur bir sıkıntı yaşamak istemiyoum hayırlısı inş. canım

ben şunu anladım evliyken asker yolu beklemek çok zormuş o sakerde ne kadar iiii olsada onsuz burda ben bir hiçim sanki rahatım iii kayınvalidemde kalsamda aramızda iiii ama eşimin yanımda olmaması çok zor gelio 1,5 yıllık evliyim

inşallah canım :) seninde herşey istediğin gibi yolunda gider inşallah

Canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Evli olan arkadaşlar için daha zordur tabi asker yolu beklemek. İnşallah hepimiz bi an önce kavuşuruz askerlerimize. Evli olanlar kaldıkları yerden devam eder, sözlü, nişanlı olanlar bi an önce hayırlısıyla evlenirler inşallah

kızlar bence de evlilik çok güzel .... çok çok güzel... hayırlısyla bir an önce evlenin siz de..

Kızlar ne güzel okuyorumdaaa... Ben daha üni okuyorum , 2 yıldır ilişkim hala devam ediyor , ailelerimizde biliyor tanıştılar , askerımın okulu bıttı hemen askere gıttı , ben daha 3.sınıfa yeni gectım , önumde engel okulum ... Keske yıllar cabuk gecse sevdıcegıme hemencık kavussam sızın gıbı...

kesinlikle biz nişanlı olduğumuz halde bukadar kötü olduk evli olsaydık bilemiyorum yani zaten normalde biz evlenicektik ama dayanamayız diye nişanlıyken gitmesini tercih ettik bide kayınvalideyle olmak ya tamam çok iyi ama bilemem rahat olurmuki sen rahatmısın canım gerçi kayınvaliden iyimiş ama

ben kendi evimde kalıyorum canım ... bebeğim de var oyalanıyorum onunla... ben rahat edemem kendi annem de olsa yanında...

Zaman o kadar çabuk geçiyo ki canım. Biz nişanlımla başladığımızda ben üniversite 3. sınftaydım. Şimdi 5 sen geçmiş aradan ve nasıl geçti hiç anlamadım. O zamanlar hep düşünürdüm nasıl tanıştırcam ailemle, nasıl söz, nişan vs. olcak diye ama bi anda oluverdi hepsi bi evlilik kaldı işte Sizin de öyle bi anda geçiverir anlayamazsın.. Ben en çok üniversite yaşantımızı özlüyorum aşkımla ahh ahhh

inşallah canımm aminnn... bende 2yılımı onunla gecırdım okulumun , kalan 2 yılımda yanlızım 2yılımı o kadar dolu dolu gecırdım kı sımdıden ben bıle özlüyorum o gunlerımızı (

Son düzenleme:

konustmmmm annesyleeee canooooo ck mtluyummm sen arama dedın dıe beklıo senn ara demenı dedııı ayyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…