ben de 6 yıl beraberdim ... sonra nişanlılık vs... şimdi 1 yıllık evliyim ... aslında zaman ne çabuk geçiyor... 2003 ten bu yana eşimleyim en uzun ayrılığımız bu askerlik oldu ...
ben de 6 yıl beraberdim ... sonra nişanlılık vs... şimdi 1 yıllık evliyim ... aslında zaman ne çabuk geçiyor... 2003 ten bu yana eşimleyim en uzun ayrılığımız bu askerlik oldu ...
sen ve meliha şanslısınız biz hala nişanlayız canlarım :) melihacım inş. en kısa zamanda anne olursun :) ya ben 15 tatil gibi istiyorum ama bakalım hayırlısı aşkımın karar vermesini bekliyorum onun psikolojisi çok önemli ondan dolayı eğer olur derse kasımda hazırlıklara başlıcam herşey çok zöel olsun istiyorum bide ben gelinliğimi diktiricem ondan dolayı 2 ay gerekiyor ancak hazır olur bir sıkıntı yaşamak istemiyoum hayırlısı inş. canım
sen ve meliha şanslısınız biz hala nişanlayız canlarım :) melihacım inş. en kısa zamanda anne olursun :) ya ben 15 tatil gibi istiyorum ama bakalım hayırlısı aşkımın karar vermesini bekliyorum onun psikolojisi çok önemli ondan dolayı eğer olur derse kasımda hazırlıklara başlıcam herşey çok zöel olsun istiyorum bide ben gelinliğimi diktiricem ondan dolayı 2 ay gerekiyor ancak hazır olur bir sıkıntı yaşamak istemiyoum hayırlısı inş. canım
burçinnnnn buldum seniii
kesinlikle biz nişanlı olduğumuz halde bukadar kötü olduk evli olsaydık bilemiyorum yani zaten normalde biz evlenicektik ama dayanamayız diye nişanlıyken gitmesini tercih ettik bide kayınvalideyle olmak ya tamam çok iyi ama bilemem rahat olurmuki sen rahatmısın canım gerçi kayınvaliden iyimiş amaben şunu anladım evliyken asker yolu beklemek çok zormuş o sakerde ne kadar iiii olsada onsuz burda ben bir hiçim sanki rahatım iii kayınvalidemde kalsamda aramızda iiii ama eşimin yanımda olmaması çok zor gelio 1,5 yıllık evliyim
kızlar bence de evlilik çok güzel .... çok çok güzel... hayırlısyla bir an önce evlenin siz de..
cnmmmmm npıosunnnnn:))
Kızlar ne güzel okuyorumdaaa... Ben daha üni okuyorum , 2 yıldır ilişkim hala devam ediyor , ailelerimizde biliyor tanıştılar , askerımın okulu bıttı hemen askere gıttı , ben daha 3.sınıfa yeni gectım , önumde engel okulum ... Keske yıllar cabuk gecse sevdıcegıme hemencık kavussam sızın gıbı...
Zaman o kadar çabuk geçiyo ki canım. Biz nişanlımla başladığımızda ben üniversite 3. sınftaydım. Şimdi 5 sen geçmiş aradan ve nasıl geçti hiç anlamadım. O zamanlar hep düşünürdüm nasıl tanıştırcam ailemle, nasıl söz, nişan vs. olcak diye ama bi anda oluverdi hepsi bi evlilik kaldı işteSizin de öyle bi anda geçiverir anlayamazsın.. Ben en çok üniversite yaşantımızı özlüyorum aşkımla ahh ahhh
Slm kızlar nasılsınızzz ? ohh millet kimi evli kimi nişanlı bende böyle sap gibi sevgiliyim
Slm kızlar nasılsınızzz ? ohh millet kimi evli kimi nişanlı bende böyle sap gibi sevgiliyim
Kızlar ne güzel okuyorumdaaa... Ben daha üni okuyorum , 2 yıldır ilişkim hala devam ediyor , ailelerimizde biliyor tanıştılar , askerımın okulu bıttı hemen askere gıttı , ben daha 3.sınıfa yeni gectım , önumde engel okulum ... Keske yıllar cabuk gecse sevdıcegıme hemencık kavussam sızın gıbı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?