341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Cnım bende netten termallere bakıyorum..ya hem dinlenme acısından iyi hemde kışın nereye gidilebilir ki... var mı peki senin termal olarak aklında bi yer? hem bana da fikir olur :))

yalovadamı yaşıyorsunuz yoksa askerin mi yolavada... yoksa dinlenmek için mi geliceksiniz? ben yalovada yaşıyorumda belki yardımcı olabilirim diye...

benm bugn tam 12.gunm askerımle hala krgınz hala grusmyrz zmn hccc gecmıo bgnde armıck emnım buna cnısaolsn nedyım ınadı buzmnı buldu

benm bugn tam 12.gunm askerımle hala krgınz hala grusmyrz zmn hccc gecmıo bgnde armıck emnım buna cnısaolsn nedyım ınadı buzmnı buldu

kızlar yapmayın böle kavga etmek, kırmak yooook
iyi davranın, kırmayın askerinizi onlar orada kim bilir ne duygular içinde oysa bizler en azında canımız istediğimizde bir arkadaşıızı arayabiliyoz istersek çıkıp gezebiliyoruz, yada ne bilryim canımız ne isterse yapabiliriz ama onlar öle değil ve bütün gün eğitimdeler
kavaga edince hem siz hemde onlar kat be kat üzülüyorlar zaten gün içinde 1 veya 2 kere arayabiliyorlar yapmayın kırmayın askerlerinizi ne olursa olsun alttan alabilmelisiniz yıpratmayın birbirinizi...:93::93::93:

ya cnm haklısn ama dagtım ıznıne geldı ılgıszlk stres yk sennlemı ugrascm yk kusmenden bıktm bnlrı dermı br ınsan sevdgne yaa koptm snr btsn ozmn ya ytr dedm dedgm bu yanı ama olmzkı bende burda onu beklerken ne hallerdym hersyı benden ckrtıo hersye bgrıo cgrıo herseyee ama ytr dedm snr gttı teslm oldu aramdı snr byrm gnu basladı aramay acmadm bende burnu surtsun ıyıcene dıe 4gun fln mesj attı ac nlr yalvrym acmadm ne acacm acsam bgrp cgrck ben ona dedmkı bgrmadn gzlcene knsalm askm dedm anlys ykkı snr ugrastı ettı carsı ıznında msne yzdı knsmk ıstermsn yksa zmnı vrmı dıe kapadm msnı snr 5gundrr aramıo ınsan pesıme duserr hemn pes etı aramsn kalsn tek basına ama ne hallerdeym ya hersyı mahfettı

ama bölede yapılmazki biz deli gibi telefon bekliyoz sen burnu sürtsün diye telefon açmıyon, tabii aramaz sonra izindede asker psikolojisinden öle davranıyorlar birden normal hayattalarını bırakıp hiç tanımadığı bir ortama gidiyor normal karşılayıp alttan alamalıydın ayrıca askerdeyken böle davranmaman lazım gelince kızarsın sen niye bana böle davrandın diye yoksa ilişkiniz çok yapıranır canım...

yaa ama ben kckez uyrdm gzl knslm o yk bagrp durdu bende dedm ıste brz kafasnı dınlesn anlasn acmadm snr bukdr uzıcanı hc blmıodm artık aramıo benı ya ben nptmkı ya ztn hersyı ceken ben bekleyn ben yararlananlr baskalrı oluo onun ıcın vlha hep bana ypıo hersyı annm sorup duruo hlmı nıe aramıo ne dycemı sastm telfn skntılrı vr dyp atlatıom

bence canım sen arayabilceiğin bir numara varsa dene ara, eminim koşarak gelecektir telefonuna sonra barış güzel şeyler söle barışın elbet o da anlamıştır bunca zaman seni üzdüğünü, hem asker psikolojisi hadi barışın bakalımmm

nsl olckkı bı ck numaradn aradı benı smdı nsl ulascmkı o numaradn ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…