Slm kızlar nasılsınızzz ? ohh millet kimi evli kimi nişanlı bende böyle sap gibi sevgiliyim
inşallah canımm aminnn... bende 2yılımı onunla gecırdım okulumun , kalan 2 yılımda yanlızım2yılımı o kadar dolu dolu gecırdım kı sımdıden ben bıle özlüyorum o gunlerımızı (
insallah canımm..Öyle deme canım sen de yaşarsın bu heyecanları zamanı geldiğinde
insallah canımm..
ya artık burda zaman gecmiyo kızlar bende kpss calısmaya basladım yoksa iyice bunalıma girecegim..
sizlerde bi uğras bulun zaman daha iyi geciyo
Evet yaaaa gel 2012 bak bu kadar kişi senin gelmen için gün sayıyoooo. Seneye bu zamanlar artık evli olmak istiyoruummm
aynen canım inşallah, şu aylarda su gibi geçsede bitsin artıkkkk hazırlıklar başlasın tatlı telaşlarımız olsun gidip gelinlikleri deneyelim ayakkbı deneyelim saçımız nasıl olacakona kara verelim mobil ya bakalım gel artık ey doğan güneş gel artıkkkkkkkk
Evet canım katılıyorum sana. Artık kendi evimizi kuralım aşkımızla
hoşgeldin nagish ne yapıyorsun nasılsın askerin nasıl diyarbakırda rahatmı ya?
ya kızlar askeri ile görüşen varmı benimki hala aramı bu gidişle akşamı bekleyecem
benim ki de sabahın köründe aradı
bide şimdi aradı hemen kapattı çok vaktim yok anamı da arıycam dedi
:))))))))) ya aramış yine bu arada anneciğinide ihmal etmiyor:))))))))
yaa öyledir ana kuzusu
annesinden izin almadan benim yanımda bile kalmazdı
ciddenmi desene koca bir bebeğin olucak:))))
olacak olacak bende askere gitmeden konuşuyorduk sana düğün hediyesi ne alayım dedim play stationn diye bağırdı,bir heyecan bir heyacan görseniz
kıslar siz hiç ankesörlü tlfndan askerinizi arayıp cagırttınızmı tlfna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?