Kantinden bi şeyler alcam orası da daha doğru düzgün açılmamış içerde yiycek bi şey yok pek diyo off sinir oldum vallaaa. Hayır bi de benim aşkımın midesi rahatsızdı zaten çok aşırı derecede kilo kaybetmişti 1 yıl önce. yavaş yavaş toparlancak derken bu sefer daha beter hasta olcak diye korkuyorum yaa((
pembelii var ya eger gidiyor olsaydım carsıları kaoanmasaydı mutlaka senin nişanlını da bulup goturduklerimi beraber yedirirdim.
canım benim Allah askerlere daha bir yardım eder,sen sıkıntı yapma, sag salim donecekler..
buarada bgn orda bi haller olms cunku ikisinin ses de kotu idi, kıllandım bak iyice..
bu arada bu kantin olayı cidden gıcık..allahım ne aptal yere dustuler yaa..istanbulda olan bi arkdası var bnmkinin, gunde 3 saat tlf izinleri varmıs ya cep tlfnu..bizim cektigimize bak sen..
Off kızlar bilmiyorum yaa nasıl olcak bu yemek işi. Hayır midesi rahatsız olmasa bu kadar çok takmam kafama. Gene rahatsızlancak diye korkuyorum(
Mervecim Yalovada canım benm askerim. İskenderundayken yemekler süperdi diyo ama burdakiler çok fenaymış. Bi kere her gün patlıcan varmış ve yağ içinde oluyomuş kimse yiyemiyomuş bile. Dışarı çıkınca uzun bi süre patlıcan görmek istemiyorum diyo.
Keşke her haftasonu gidebilsem sürekli bi şeyler götürürdüm ya offf
açlık işi fena.hatırlarsanız iskenderunda kahvaltı az diye nasıl sızlanıyorlardı.çünkü cidden çok yoruluyorlar.Allah korusun sağlıkları iyi olsunda başka bişey istemiyorum..
Canım benm çook sağol..
Evet bugün baya kötü geliyodu sesi benimkinin de ve şimdiye kadar bu kadar durgun ve kötü gelmemişti hiç sesi hep neşeli konuşurdu ama bugün bikaç şey olmuş anlattı onlar da sinirini bozmuş.
Kantin güya adı var ama içinde bi şey yokmuş ki doğru düzgün.
Diyo ki aşkım, yalova çıkınca sevindik güzel yere gidiyoruz diye ama nasıl bi yere düştük anlamadım ben diyo
merhaba kızlrrr... askerlerınız nerede sızın az cok okudumda yorumlarınız bahsettıgınız hangı sehırr...
ya canım eğerki bişe olursa revire gitsin mide rahatsızlığda ciddi bişey ihmal etmesin.Ben de ondan endişeleniyorum zaten canım
Bi de benimki daha yeni yeni rahatsızlığından kurtulmaya başlamıştı ve aşırı dercede kilo vermişti zaten bi daha o günleri yaşamak istemiyorum yaaa offf(
Allahım yardımcıları ol sen..
ya bnm sevgilimin kuzeni benim cok samimi arkadasımdıı taaa eskiden biz tanısmazken o gitmişti yalovaya o kadar rahattı ki..biz aynı yer dedik sevindik meger onlar farklı boluk bunlar farklı bolukmus, yani anlattıgından eser yok arkdasımın..igrenc bir yerde, ben iskenderunda cok rahat ederdim dio, orda yemekler cok geliodu da biitirmiodu kilo vermek icin burda igrencmiş, en cok bayramda yedim ondada tatlı getirdi bi komutan diyor.. bir de bizimkinin arkdasları felan da gitti goruse hep yemek goturduler (biz ikimizde istanbulda okumustuk uniyi yakın arkdaslar)saolsunlar yedi icti yani bu hafta ptsne kadar.
duymustum ki, askerin doguda anası, batıda kendi aglarmıs..ciddene dogruymus canım..
takma kafana dua et..onların da bizimde kalbimize ferahlık versin..bir gun safak dogan gunes diyicez elbet..
yalova altınova canım..
sana da merhaba
ya canım eğerki bişe olursa revire gitsin mide rahatsızlığda ciddi bişey ihmal etmesin.
hepinize allah sabır versin benim askerim de bu akşam aramadı
gönlünüzü ferah tutun kızlar
anladım canım üzmeyın kendınızı ıns en kısa zamnda yoluna gırer hersey... allahtan kısa donem yapıyor askerlerımız bu yuzden sukredelım , dguda da terorle catısıyorda olabılırlerdi bu yuzden buna sukur... benım askerımde Edırnede..
mervecim bunların revirde garip:S
bnmkinin ayak bilegindeki lif koptu iskenderunda 3 gun yat verdiler neyse gelince burda emar cektirdi, doktor orda mutkala revire git ve yat versinler ustune basarsan mahvolursun demişti, ancak 10.gun revire cıkabildi ve sonuc: DAHA DİKKATLİ OL! bilmiodukk sanki..
pembelicim ismini bilmiorum o yuzden byle diorum, paylaşmak istersen ismini isminle hitap ederim..sen de takma kafana bnmkinde mide ilacı olacaktı sokmustu iceri snaırım egr gerekirse bulsunlar birbirlerini canım versin nişanlına.. hersey dua ile..baska elimizden ne gelir kızlar
ya canım eğerki bişe olursa revire gitsin mide rahatsızlığda ciddi bişey ihmal etmesin.
canım umarım rahattadır seninki.. tabi ya dogunun stresi zor ona da diyorum gececek bu gunler diye..eylul biter de ekim kasım aralık nasıl bitecek diyor yavrum benim.. iş yerini merak ediyordu yolunda mı hersey diye, kendi fabrikasını bıraktı gitti bi yandan da aklı onda bugun gorusmus yolundaymıs cok sukur.. ben de dedim ki icimden fabrika aklına geldigine gore demek ki cok da huzursuz degil dedim..
mervecim bunların revirde garip:S
bnmkinin ayak bilegindeki lif koptu iskenderunda 3 gun yat verdiler neyse gelince burda emar cektirdi, doktor orda mutkala revire git ve yat versinler ustune basarsan mahvolursun demişti, ancak 10.gun revire cıkabildi ve sonuc: DAHA DİKKATLİ OL! bilmiodukk sanki..
pembelicim ismini bilmiorum o yuzden byle diorum, paylaşmak istersen ismini isminle hitap ederim..sen de takma kafana bnmkinde mide ilacı olacaktı sokmustu iceri snaırım egr gerekirse bulsunlar birbirlerini canım versin nişanlına.. hersey dua ile..baska elimizden ne gelir kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?