341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Kızlar bu arada şimdi bu bedelli çıkması gündemde ya askerlik süresi ne olcak oda belli olmuş die gördüm haberde. Haberin sonunu yakalayabildim ama şimdi netten bakıyorum. Bi fikriniz varmı lütfen kısalsın şu askerlik. Ay inşallah yaaaaa. Kısalırsa kasımda askerlerimiz yanımızda olucak

Canım evet askerliğin kısalması diye birşey var ekimde belli olacak

canımm ben de hediye göndermek istiyorum 2. yılımız için çok muhteşem biir fikir geldi aklıma özel bir şey onun dışında ne yapın biliyor musunuz. ikinizin olduğu resmin arkasına bir not yaz ve arkasına güzel kırmızı rujunla bir öpücük koy

ben örücem atkı değilde sadece boyuna boyunluk örücem böyle..onlar küçük bir birlik gibi bişeydeler o paketlerin alındığı yerdeki çocukla arkadaşmış.sonuçta telefon falan yollamicam bakmazlar heralde o kadar.yollayayımmı dedim olabilir konuşuruz dedi.şöyle güzel bişeyde aklıma gelmiyor ki yollasam

Yaaa lütfen bir an önce belli olsun yaaaaa Ay bi kısalırsa offff offfffffffffffffff ne güzel olur Bir an önce açıklasınlarda bizim askerlerimizede vursun ve bitsin bu vuslat

Canım dur bakalım insallah ama ben hic zannetmiyorum her sene askerlik kısalıyo diyolar ama hani???

benmde asklıma fikir gelmiyo yaaaa :26: eger fikri olan varsa paylassaaaaa :18:

perinciğim bence çok romantik ve güzel olur ama o ruju oraya koyarsam gelir rujla beni boyar ve gider bence.aşırı derecede kıskanç oldu.benim erkek kuzenimle -ki kendisi 95 doğumlu lise öğrencisi- ve benim erkek kardeşim dışarı çıktığımızda bile mırın kırın yaptı.sen iyi cesaret etmişsin bana göre

aynennn kuzen muzen dinlemiyor zaten. psikopat derecesinde kıskanç benimkide. ama istanbullu benimki. bende istiklal caddesi kart postalının arkasına küçük bir şiir yazdım bana istanbulu sevdiren sevgileme diye, sonra kocaman bir öpücük koydum ve altına Hayat Öpücüğü yazdım. ihtiyaç anında kullanınız yazdım :))) çooook beğenmiş öyle ddi

Son düzenleme:

ayy ne güzel

Off kızlar benim moralim bozuldu biraz yaaa (
Askerim akşam aradı sesi ilk kez bu kadar kötü geliyodu ne oldu dedim yok bi şey falan dedi sonra anlatmaya başladı işte kaç gündür açız doğru düzgün bi şey yiyemiyoruz dedi. Akşam yemeğinde sadece ayranla ekmek yiyebildim dedi off morali çok bozuktu ( Yemekler çok çok fenaymış ve kimse yiyemiyomuş doğru düzgün yazık günah diyo her gün çöpe gidiyo o kadar şey diyo. Sabah da bi şey yiyememiş domates salatalıklar falan hep çamurlu çamurlu hiç yıkanmıyo bile diyo. Bi omlet koydular bana diyo bi çevirdim arkasını mosmor olmuş bi garip olmuş bozuktur diye yemedim onu da diyo. Herkes sayıyomuş resmen. Biri nöbet tutmaya gidicekmiş yazık aç aç gitmiş. Bi arkadaşı da 10 günde 6 kilo vermiş Offff sinir oldum yaa nası bi şey bu böyle ((

hoşbuldum :) her zaman girip okurdum üye olmak istedim bugün. iyi dileklerin için çook teşekkürler

pembeli biz bundan orersek ikisi de nazar boncugu gibi sırıtır ortada anlarlar tanıstıgımızı..bgn dedim 1.bölugunde yok carsı izni siz birlite yatar kalkar oldunuz diyorrD

ay yasakmış o kızlar bizimkinin komutanı kızıyormuş bana dediki arkasından düğme yap komutanı görünce hemen çıkartıp atıcam dedi..geçen nöbet tuttu işte diyoki ayışığı olmasa zifiri karanlık ses yok soluk yok.ordan o komutanı nasıl görcek bilmiyorum..

Kantinden bi şeyler alcam orası da daha doğru düzgün açılmamış içerde yiycek bi şey yok pek diyo off sinir oldum vallaaa. Hayır bi de benim aşkımın midesi rahatsızdı zaten çok aşırı derecede kilo kaybetmişti 1 yıl önce. yavaş yavaş toparlancak derken bu sefer daha beter hasta olcak diye korkuyorum yaa ((

evet cnm sevgilimde insanların durumunun cok kotu oldugunu soyluyor ama beni merak etme ben cok iyiyim dior, ama işte o da ben gidicektim de carsı kapanınca cok uzuldu ben eminim..

askerlik kısalcakk bence de canım yaa cook icime doguyor vallahi..aslında bende normalde alıstım diyorum burda da hayat ilerliyor hızlıca diyorum bazen ama ocaga da cok var be kuzum..su aralar kardeşimi universiteye yollama yogunlugu var zaman daha hızlı geciyor gibi ama cok ozledim valla.burnumda tutuyor..

buarada ben de forumda okuyorum da askerdeyken kavga etmek cok kotu kızlar..sanırım bizim daha cok alttan almamız gerekiyor, sunu da unutmayalım onların ne durumda oldugunu gercekten bilmiyoruz, bize anlattıkları sadece telefonfa anlatabildikleri..donduklerinde duyacagız asıl gercekleri.hepimiz biraz daha sakin olalım, ne onları ne kendimizi uzelim..biz o acemilige giderken kavga etmiştik, tam birlige girerken beni aradı nasıl agladık pişmanlıktan..o yuzden diyorum..degmiyor kırmaya..

bu kantin işine sinir oluyorum ya bizimkilerin kantini yok mesela.bari telefon kartı koysunlar.iskenderundaki kantin yine iyiydi.şimdi herşey karaborsa yemekler kötü olsa herkes düşer bayılır bizimkilerde. seninki nerdeydi canım git arada yemek götür bari ziyarette olan şeyleri yiyebiliyorlarmış ama kargoyla yollasan almıyorlarmış diye biliyorum

üzme kendini. evet zaten yemekler çok kötüymüş genellikle aç yatıyorlarmış ama yıpratma kendini.. hele bi askerden gelsin sen kendi ellerinle doyurursun karnını sevgilinin değil mi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…