Kızlar bu arada şimdi bu bedelli çıkması gündemde ya askerlik süresi ne olcak oda belli olmuş die gördüm haberde. Haberin sonunu yakalayabildim ama şimdi netten bakıyorum. Bi fikriniz varmı lütfen kısalsın şu askerlik. Ay inşallah yaaaaa. Kısalırsa kasımda askerlerimiz yanımızda olucak
senin askerinin mesleği ne canım?işi varsa çok bişe demezler askerlik bide iş onlar önemli oluyor aileler için.düşünsene kızım rahat etsinler diyorlar önce..evlendikten sonra askerlik çok zor olurdu Allah öyle gönderenlere daha çok sabır versin..hediye için bende istiyorumda resimleri kredi kartı büyüklüğünde çıkarttırıp yollamayı düşünüyorum.hep yanında olur böylece ama bilmiyorumbi fikri olan söylesin yauu
Canım evet askerliğin kısalması diye birşey var ekimde belli olacak
benim askerim türkce öğretmeni ama ailesini durumu cok cok iyi.evi arabası filan var askerimin ama işte yasım daha 21( okul bitince 22 oluyo.
ya resim biraz yas değilmi canım sonucta kontrolden geciyo elden ele dolasacak resimler ... keske el becerim olsaydıda atkı bere filan örseydim
Yaaa lütfen bir an önce belli olsun yaaaaaAy bi kısalırsa offff offfffffffffffffff ne güzel olur Bir an önce açıklasınlarda bizim askerlerimizede vursun ve bitsin bu vuslat
Yaaa lütfen bir an önce belli olsun yaaaaaAy bi kısalırsa offff offfffffffffffffff ne güzel olur Bir an önce açıklasınlarda bizim askerlerimizede vursun ve bitsin bu vuslat
ben örücem atkı değilde sadece boyuna boyunluk örücem böyle..onlar küçük bir birlik gibi bişeydeler o paketlerin alındığı yerdeki çocukla arkadaşmış.sonuçta telefon falan yollamicam bakmazlar heralde o kadar.yollayayımmı dedim olabilir konuşuruz dedi.şöyle güzel bişeyde aklıma gelmiyor ki yollasam
canımm ben de hediye göndermek istiyorum 2. yılımız için çok muhteşem biir fikir geldi aklıma özel bir şey onun dışında ne yapın biliyor musunuz. ikinizin olduğu resmin arkasına bir not yaz ve arkasına güzel kırmızı rujunla bir öpücük koy
perinciğim bence çok romantik ve güzel olur ama o ruju oraya koyarsam gelir rujla beni boyar ve gider bence.aşırı derecede kıskanç oldu.benim erkek kuzenimle -ki kendisi 95 doğumlu lise öğrencisi- ve benim erkek kardeşim dışarı çıktığımızda bile mırın kırın yaptı.sen iyi cesaret etmişsin bana göre
kzılar ben cıkıyorum yarın görüşürüzzzzz
aynennn kuzen muzen dinlemiyor zaten. psikopat derecesinde kıskanç benimkide. ama istanbullu benimki. bende istiklal caddesi kart postalının arkasına küçük bir şiir yazdım bana istanbulu sevdiren sevgileme diye, sonra kocaman bir öpücük koydum ve altına Hayat Öpücüğü yazdım. ihtiyaç anında kullanınız yazdım :))) çooook beğenmiş öyle ddi
kızlar örgü demişken şuna bi baksanıza
http://9gag.com/gag/246694[/QUOTE] ...n kısa zamanda ii haberlerini almanı dilerimm
canım sen bosver bunlara takma kafanı..hosgeldin buraya oncelikle..hepimizin kotu zamanları oluyor, ailesi de o gerginlikle oyle yapıyordur..hersey burda dertleştikce daha iyiye gidiyor.. en kısa zamanda ii haberlerini almanı dilerimm
Canım üzme kendini daha sonra gideriz inşallah.
Moralini de bozma sakın bi şekilde biticek bu günler sonsuza kadar orda kalmıycaklar. Ben bu şekilde düşünüp sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi. Bir de şu askerlik kısalırsa diye bir umut var içimde..
Dün tavan mı çökmüüüşşAy hiç haberim yok demedi benmki bi şey.
Evet haftaya görevleri başlıycakmış asıl. benimki de bekliyo daha görevi belli olduğu halde.
Ben de iyiyim diyim canım yani en azından bizden daha kötü durumdakileri düşünerek iyi oluyorum. Nişanlım da iyiyim ben diyo ama beni üzmemek için mi yoksa öyle mi gerçekten bilemiyorum. Bi iki arkadaşı varmış sinir ettiler diyo sürekli zaman geçmiyo, bitmiyo günler vs. diyip duruyolarmış psikopata bağladılar resmen diyo dedim aman sen sakın onlara bakıp moralini bozma, yok bozmuyorum merak etme dedi. Allahım ruh sağlıklarını koru yarabbimm..
Evet canım örgü fikri iyi. Hem zaman geçer hem de sevdiklerimize ellerimizle hediyeler yaparız ne güzel
Kantinden bi şeyler alcam orası da daha doğru düzgün açılmamış içerde yiycek bi şey yok pek diyo off sinir oldum vallaaa. Hayır bi de benim aşkımın midesi rahatsızdı zaten çok aşırı derecede kilo kaybetmişti 1 yıl önce. yavaş yavaş toparlancak derken bu sefer daha beter hasta olcak diye korkuyorum yaa((
Off kızlar benim moralim bozuldu biraz yaaa(
Askerim akşam aradı sesi ilk kez bu kadar kötü geliyodu ne oldu dedim yok bi şey falan dedi sonra anlatmaya başladı işte kaç gündür açız doğru düzgün bi şey yiyemiyoruz dedi. Akşam yemeğinde sadece ayranla ekmek yiyebildim dedi off morali çok bozuktu( Yemekler çok çok fenaymış ve kimse yiyemiyomuş doğru düzgün yazık günah diyo her gün çöpe gidiyo o kadar şey diyo. Sabah da bi şey yiyememiş domates salatalıklar falan hep çamurlu çamurlu hiç yıkanmıyo bile diyo. Bi omlet koydular bana diyo bi çevirdim arkasını mosmor olmuş bi garip olmuş bozuktur diye yemedim onu da diyo. Herkes sayıyomuş resmen. Biri nöbet tutmaya gidicekmiş yazık aç aç gitmiş. Bi arkadaşı da 10 günde 6 kilo vermiş Offff sinir oldum yaa nası bi şey bu böyle ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?