341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

evet ya ne aptallık.. askeriyeyi cozemedim ben hayırlısı olsun(

evet kronik bi rahtasızlıgı olanlara cok zor Allah yardımcıları olsun mervecim

benimkinin ilk nöbetinde bende uyuyamamıştım.nöbetten sonrada arayabilir diye düşünmüştüm ki aramıştı belki seninkide arar

Canım adım gözde. senin ne? Sağol canım acil bi durum olursa ulaşırlar artık bi şekilde en son ihtimal
Dua ediyorum ben de bol bol. İnşallah sağ salim yapar gelirler şu askerliği..

ceyda bnm de canım cok memnun oldum.. inşallah canım..

ben yatıyorum kızlar sabah 8de baslıor benim mesaiii bileti iptal ettirmedim hala umudum var, eger gidersem pembeliiciim sana burdan mutlaka ulaşıp seviglinin ismini alıcam ve goruse onu da caarcam..

sizleri seviorum kızlar iyi ki varsınız.. iyi geceler hepinize..

ohh ne güzel bak uzun uzun konuşmuşsunuz
beraber tutarsınız artık ilk nöbeti uyumazsın sende nöbet bitene kadar

ohh ne güzel bak uzun uzun konuşmuşsunuz
beraber tutarsınız artık ilk nöbeti uyumazsın sende nöbet bitene kadar

1-3 arası 2 saatmiş nobetı su an 20dk dır nobet tutuyor paşamm uyku basarsada uyurum artık içim rahat sorunu hiç yok şükür canım bırde taaa Edırnede bununda rahatlıgı var

Ben de memnun oldum canım..
Sağolasın ama ailesi de haftasonu gidicekmiş sanırım ziyarete. Gene de bi sorun olursa ben ulaşırım sana burdan.
İyi geceler tatlım sen de iyiki varsıınn yarın görüşmek üzereee

iyi geceler canımmm :))

Ben de yatıyım bari. Gerçi pek uyuyabilceğimi sanmıyorum bugün ya bakalım
İnşallah yarın daha güzel haberler alırım aşkımdan.
Hepinize iyi geceler kızlar yarın görüşürüz

oooofff 17 ocak çabuk gelse nediğişcek yine gidecek görev yerine yine ayrılcaz bence HAZİRAN 2012 ÇABUKKKKKKKKK GEL ((((((((((((

1-3 arası 2 saatmiş nobetı su an 20dk dır nobet tutuyor paşamm uyku basarsada uyurum artık içim rahat sorunu hiç yok şükür canım bırde taaa Edırnede bununda rahatlıgı var

ay ne güzel rahatmış
benim kuzum çok yoruluyo
sürekli eğitimde daha nöbetleri başlamadı ama
bir de görev dağılımından da bişey çıkmamış o da biraz can sıkıyo
e bide çarşı kitlenmiş tüm bölüğün sanırım barfiks yüzünden
belki öğleden sonra çıkarız dedi

edirne benim memlekete çok yakın
çook soğuk olur kışa dikkat etsin
ayazı fena çarpar adamı

aşkım akşam aradı :) zorunlu izin var demişti çok üzülüyodum çünkü izin kullanmasını 2mizde istemiyoduk dün komutunına sormuş zorunlu izin yok demiş içim rahatladı inşallah var demezler yine

günaydın kızlar mutlu bir gün olsun bügun bizim için inşallah askerlerimiz rahattır, inşallah bir an önce aralarda mutlu oluruz...:97::97:

ey doğan güneş gel bir an önce...

günaydın kızlar!
of ne zamandır uğrayamıyorum çok hastalandım ettim, erkenden uyuyup erkenden kalkıyorum.
nasıl moraller?

günaydınn kızlar..
sevgilim 3 gündür aramıyor aramızda bozuk zaten offffff ne yapacağımı bilmiyorum.

günaydınn kızlar..
sevgilim 3 gündür aramıyor aramızda bozuk zaten offffff ne yapacağımı bilmiyorum.

aaa.
üzüldüm canım ya. ama bunlar tereleyli ya, arıyolar aramıyolar neden aramıyosun diye sorduğunda üstüme gelme oluyor!
üzme kendini canım benim.
bizimkisi de her gün arıyor, şunu al, şunu getir, şu gün gel, şu gün bik şu gün cik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…