neden öyle biliyomusun çünkü bilerek yapıyorlarmış gibi davranıyorlarmış.güya askerlikten kaçacaklar ondan sızlanıyorlar gibi yani.gerçi inanırım askerlikten kaçmak için kolunu bacağını kıran manyaklar vardır da hasta adama yazık değilmi?iskenderunda bizimkinin badisi migrenmiş,girişte ilaçları alıyorlar ya almışlar çocuğun ilaçları resmen çocuk tükendi diyo.4.günde mi ne vermişler ilaçları yazıkya
benimkinin ilk nöbetinde bende uyuyamamıştım.nöbetten sonrada arayabilir diye düşünmüştüm ki aramıştıaynen canım bak ne güzel dusunuyorsun işi olmasa oda arardı zaten... benım paşamda aksam uzerı aradı askım uyuyacagım nobetım var bu gece dedı tmm askım dedım hemen kapattık ve aramaz bır daha dıye dusunurken az once aradı uykudan kalkmış 20dk konustuk ve nobete gıttı kuzum... ilk nöbetıne ..
Canım adım gözde. senin ne? Sağol canım acil bi durum olursa ulaşırlar artık bi şekilde en son ihtimal
Dua ediyorum ben de bol bol. İnşallah sağ salim yapar gelirler şu askerliği..
aynen canım bak ne güzel dusunuyorsun işi olmasa oda arardı zaten... benım paşamda aksam uzerı aradı askım uyuyacagım nobetım var bu gece dedı tmm askım dedım hemen kapattık ve aramaz bır daha dıye dusunurken az once aradı uykudan kalkmış 20dk konustuk ve nobete gıttı kuzum... ilk nöbetıne ..
benimkinin ilk nöbetinde bende uyuyamamıştım.nöbetten sonrada arayabilir diye düşünmüştüm ki aramıştıbelki seninkide arar
ohh ne güzel bak uzun uzun konuşmuşsunuz
beraber tutarsınız artık ilk nöbeti uyumazsın sende nöbet bitene kadar
ceyda bnm de canım cok memnun oldum.. inşallah canım..
ben yatıyorum kızlar sabah 8de baslıor benim mesaiiibileti iptal ettirmedim hala umudum var, eger gidersem pembeliiciim sana burdan mutlaka ulaşıp seviglinin ismini alıcam ve goruse onu da caarcam..
sizleri seviorum kızlar iyi ki varsınız.. iyi geceler hepinize..
ceyda bnm de canım cok memnun oldum.. inşallah canım..
ben yatıyorum kızlar sabah 8de baslıor benim mesaiiibileti iptal ettirmedim hala umudum var, eger gidersem pembeliiciim sana burdan mutlaka ulaşıp seviglinin ismini alıcam ve goruse onu da caarcam..
sizleri seviorum kızlar iyi ki varsınız.. iyi geceler hepinize..
Ben de yatıyım bari. Gerçi pek uyuyabilceğimi sanmıyorum bugün ya bakalım
İnşallah yarın daha güzel haberler alırım aşkımdan.
Hepinize iyi geceler kızlar yarın görüşürüz
Ben de yatıyım bari. Gerçi pek uyuyabilceğimi sanmıyorum bugün ya bakalım
İnşallah yarın daha güzel haberler alırım aşkımdan.
Hepinize iyi geceler kızlar yarın görüşürüz
1-3 arası 2 saatmiş nobetı su an 20dk dır nobet tutuyor paşamm uyku basarsada uyurum artıkiçim rahat sorunu hiç yok şükür canım bırde taaa Edırnede bununda rahatlıgı var
günaydınn kızlar..
sevgilim 3 gündür aramıyoraramızda bozuk zaten offffff ne yapacağımı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?