Selam canım.
Şafak 130 sanırım. Ben öyle diye biliyorum.
Örgü en güzel hediye olcak sanırım. Çünkü hem senin emeğin var hem de orda kullabileceği sayılı şeylerden biri
İnternette örgü nasıl yapılır anlatan siteler var oralara bi göz atarsan kolaylıkla yapabilirsin bence
Evt katılıyorum örgü en güzelii..
Fotoğraf albümü yapsam içeri sokabilirmi acaba senin bilgin varmı :26:
Sokar sanırım ama ordaki kişilerden iyi saklaması gerek çalarlar fotoğrafları bi şey gelir başına falan o ihtimal de var.
Çünkü orda bin bir çeşit insan var kimin ne yapacağı belli olmuyo o psikolojyle
Fotoğraflara biri dokunsa mazallah kavga çıkartır:18:
Bunu düşeneyim şöyle güzelce bir atkı örelim ya parfümümüzüde sıkar yollarız ooh sevdim bu fikri
Ne renk örebilirizkiiii ??
Çok açık renk hemen kirlenirr..
Kızlarrrrrrrrrr merak ediyorum kargo gönderebiliyor muyuz askere? yani ben 2. yılımız için özel bir şey düşündüm ama kargoyla yollayabilirim ancak, ama bilemedim kabul edilir mi nasıl oluyor bu işler??
Eki Görüntüle 253648
Kızlar biraz önce netten araştırırken şöyle bi şey gördüm. Boyunluk diye geçiyo. Acaba atkıdan ziyade bu tarz bi şey daha mı kullanışlı olur askerde :44:
ben tam olarak bundan örücem işte.rengide böyle olur heralde.herkes başlıyormu örgüüye
cnlarımmmmm naparsınızzzz? askımlaaaa barıstımm dun gece aradımmm ck mtlu oldu artık kuslukk ykk bundan byleee
Eki Görüntüle 253648
Kızlar biraz önce netten araştırırken şöyle bi şey gördüm. Boyunluk diye geçiyo. Acaba atkıdan ziyade bu tarz bi şey daha mı kullanışlı olur askerde :44:
yyyaaaa ben örgüde pek iyi değilim bunun hazırı yokmu kii:26::26:
kızlarrr merhabalarr.... nasılsınız??? bende yapacagım atkıgri renkte yapacagım , hatta modelıde yalancı selanık olacak
evet canım ya bende bilmiyorum örmeyi ama yapabilseydim çok güzel olurdu hoşunada giderdi yani zevkle takardı ne yapıcaz bilemiyorum?:44:
kuzum selanik kolay yaa annen gözterir başlar devam edersin resimdeki modelli fln olunca öremem dedim de düz selanik yaparsın annene başlat gerisini getirirsin korkma sende başla
ya annemde bilmiyor maalesef:))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?