341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Evt katılıyorum örgü en güzelii..
Fotoğraf albümü yapsam içeri sokabilirmi acaba senin bilgin varmı :26:

Evt katılıyorum örgü en güzelii..
Fotoğraf albümü yapsam içeri sokabilirmi acaba senin bilgin varmı :26:

Sokar sanırım ama ordaki kişilerden iyi saklaması gerek çalarlar fotoğrafları bi şey gelir başına falan o ihtimal de var.
Çünkü orda bin bir çeşit insan var kimin ne yapacağı belli olmuyo o psikolojyle

Fotoğraflara biri dokunsa mazallah kavga çıkartır:18:
Bunu düşeneyim şöyle güzelce bir atkı örelim ya parfümümüzüde sıkar yollarız ooh sevdim bu fikri
Ne renk örebilirizkiiii ??

Çok açık renk hemen kirlenirr..

En iyisi atkı bence de. Parfümümüzü de sıkarız işte bizi yanlarında hissederler
Ben de ne renk yapıcağıma karar veremedim henüz ama yeşil olabilir nöbet tutarken falan da takarsa diye.
Ya da boyunluk tarzı bi şey de olabilir resimdeki gibi.

Neyse kızlar ben biraz dışarı çıkıyorum atkı için iplere falan bakıyım ne renk alcağıma karar veriyim. Biraz da kafam dağılır. Akşama görüşürüz

kızlarrr merhabalarr.... nasılsınız??? bende yapacagım atkı gri renkte yapacagım , hatta modelıde yalancı selanık olacak

Kızlarrrrrrrrrr merak ediyorum kargo gönderebiliyor muyuz askere? yani ben 2. yılımız için özel bir şey düşündüm ama kargoyla yollayabilirim ancak, ama bilemedim kabul edilir mi nasıl oluyor bu işler??

Kızlarrrrrrrrrr merak ediyorum kargo gönderebiliyor muyuz askere? yani ben 2. yılımız için özel bir şey düşündüm ama kargoyla yollayabilirim ancak, ama bilemedim kabul edilir mi nasıl oluyor bu işler??

ben kargo göndericem oluyormuş.ama içeri neler sokabiliyorlar onu bilmiyorum.bizimkinin montu falan vardı mesela eldiven falan öyle şeyler yollicam.

Kızlar bende özendim canlar bende eşime sorcam isterse işten gelince örücem :) ip alırım bende yalancı selank örürüm

nasılsınız bakalımmmmm kızlar? moraller nasıl bir gün daha yarılandı .. bakın hızlanmaya başladı zaman şafaklar bir bir atıyor... benim eşimin görevi belli oldu silahlıkta artık.. telefon var rahatça konuşuyoruz... ekimin ilk hafta sonu gitme planım var yakın hedef belirledim kendime....yani 23 günüm var hayırlısıyla....ekim-kasım aralık kızlarrrrr geçiyor günler...

ben tam olarak bundan örücem işte.rengide böyle olur heralde.herkes başlıyormu örgüüye

Ben kararrımı verdim örücem inş. Haydiii kollar çalışsınn

Kargo olayını ben çarşı izninde alır diye düşünmüştüm, kargo nsl yollaanabiliyorki arkadaşlar :26:

cnlarımmmmm naparsınızzzz? askımlaaaa barıstımm dun gece aradımmm ck mtlu oldu artık kuslukk ykk bundan byleee

aaaaa çok sevindim ya gözün aydın canım beni de aşkımm uyandırdı tabi öğleye kadar yatıp kimse uyandıramayınca

kızlarrr merhabalarr.... nasılsınız??? bende yapacagım atkı gri renkte yapacagım , hatta modelıde yalancı selanık olacak

doğru ya fazla model olmayan düz selanikten bende örerim aslında 2 renk örcem bende kesin örmem lazım kuzum herzaman aşkım sen bana nie hiç atkı fln örmüyon derdi aşkım hazır alıyım ben sana derdim şuncacık şeyi örerim nolcak hem şimdi askerde daha bi kıymetli olur atkıdan vs. bende başlayım hemen aneaaam örgücü kızlar topiği

evet canım ya bende bilmiyorum örmeyi ama yapabilseydim çok güzel olurdu hoşunada giderdi yani zevkle takardı ne yapıcaz bilemiyorum?:44:

kuzum selanik kolay yaa annen gözterir başlar devam edersin resimdeki modelli fln olunca öremem dedim de düz selanik yaparsın annene başlat gerisini getirirsin korkma sende başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…