341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

çok sevindim canım senin adına ne güzel olmuş bak barıştığınız.Rahattır rahattır da işte sevdiklerinin özlemi var onlarda o yüzden stres yapıyorlar.Neyse Allah biran önce kavuşmanızı nasip etsin inşallah canım.

Ben geldiiiimmm. ya kızlar yardım edin ya bende atkı örmek istiyorum ama hiç örgü örmedim acaba simdi internetten öğrenebilir miyiiimmmm ?

ckk tskr edrmm cnım benımm

Kızlarrrr.... Kimse yorum yapmıyor Hadi herkes anlatsın derdini , sıkıntısını veye mutluluğunu azıcık muhabbet edelimmm[/COLOR]

ckk tskr edrmm cnım benımm

Kızlarrrr.... Kimse yorum yapmıyor Hadi herkes anlatsın derdini , sıkıntısını veye mutluluğunu azıcık muhabbet edelimmm[/COLOR]

paşam aramadı dha ne olsun beklıomm bakalm ne zmn arıckk cano yaa off off hergun aynııı vlhaa öle veya byle gcıo ha ne dıosnzz

yapıcak bişi olmadığı için canım şahsen banada öle oluyo evde olduğum için uğraşıcak bişi yokki kafamız dağılsın sadece bilgisayar :44:

Ya cnm bısı sorcm su yaznın altındakı resımlı seyı nsl nerden ypıosnzz ya ck ıstyrm bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…