ben de söylemeyi düşünmüyorum.. sonuçta daha teklif aşamasında.. meclis daha bu konuda tatışacak değiştirebilir bazı durumları...canlarını sıkmayalım,takarlar kafalarına...
pozitif düşünelim, hayırlısı olsun... kısaladabilir kızlarrrr
kızlar inşallah yarın güne güzel haberlerle başalrız eşim hala aramadı ben çok özlüyorum eşimi ya
meliha sen de evlisin.. kayınvalidenin yanında mısın sen? kaç yıllık evlisin ? eşin nerde asker ...? anket gibi oldu..
canım ben de 1,5 yıllık evliyim... eşim konyada asker hava savunma okulunda kısa dönem... ben de edebiyat öğretmeniyim... bir kızım var 4 aylık ... kendi evimde kalıyorum ben.. ama annemle 2 dk mesafemiz var ... günleri sayıyorum işte ben de .. kızımla oyalanıyorum , iş başlasa zaman daha çabuk geçer...
gitmeyecek misin eşinin yanına? ben kısmetse gidiyorum 18 gün sonra...
inş. uzamaz... kısalsın derken bir de.. hayırlısıyla evlerine dönsünler.... ben de dört gözle bekliyorum gitmeyi...
geçeecek bu zaman bir gün bakıcaz ki son 1 hafta içindeyiz...
çook teşekkür ederim, telefonu kapattıktan 2 saat sonra aradı,özür diledi, 5 gündür revirdeyim ,sabah ve akşam antidepresan veriyorlar dedi bana da hak ver hem askerim hem de panik atak hastasıyım biliyorsun, ben seni üzmek istemiyorum sana zarar veriyorum dedi
bende hemen ağladım tutamadım kendimi ben seni beklemek istiyorum, seninle evlenmek istiyorum dedim, ağlama gözyaşlarına kıyamam dedi o da ağladı..
ayyy 40 dk konuştuk telefonda,İnşallah bir daha aramız bozulmaz
ve kızlarrr bir kez daha anladım orası bambaşka bir yer psikolojileri çok hassas..
ne güzel bebeginide götürcenmi ...artık kısalıp yada uzaması bizimkilerin şansı herşeyde bi hayır vardır diye düşünelim canım...
heryerde var yazın nete chp askerlik teklifi aratın heryerde var bu haber 2 gün önce teklif vermiş..
CHP bedelli askerlik için harekete geçti
amaan ben bunu görmemişim ya çok sevindimm
ve biletimi aldım... uçuyorum konyayaa... son 18 ............]
ayy benimkininde izin tarihi tam belli olsada bende alsam biletimi yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?