341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

bende hocama sordum içini rahat tut dedi savaş döneminde 9 aya çıkacak dio şuan savaş döneminde değiliz rahat ol dedi inşallah kısalır

kızlar inşallah yarın güne güzel haberlerle başalrız eşim hala aramadı ben çok özlüyorum eşimi ya

meliha sen de evlisin.. kayınvalidenin yanında mısın sen? kaç yıllık evlisin ? eşin nerde asker ...? anket gibi oldu..

:)geçende bu soruyu ben sana sormuştum evet evliyim 1,5 yıl oldu kayınvalidemin yanında kalıyorum evde tek başıma korkarım kendi ailemde uzakta izmrde eşimde ankarad asker canım bana yaprığın anketi bende sana yapmak isterim :)

canım ben de 1,5 yıllık evliyim... eşim konyada asker hava savunma okulunda kısa dönem... ben de edebiyat öğretmeniyim... bir kızım var 4 aylık ... kendi evimde kalıyorum ben.. ama annemle 2 dk mesafemiz var ... günleri sayıyorum işte ben de .. kızımla oyalanıyorum , iş başlasa zaman daha çabuk geçer...

allah bağışlasın canım bizde cocuk olayını cok düşündük zor gelir die vazgectik eşinede allah kavustursun gidicem 17 ekim evlilik yıldönümümüz biz kısmetse 14 ekimde evci iznine cıkarmayı düşünüyoruz .bgn çok korktum şu asdkerlik uzaması yuzunden biran önce eve gelseler ben hiç yokluğuna alışamıyorum allahatan işe başladım bende ama yinede eşimin yokluğunu hissediyorum

inş. uzamaz... kısalsın derken bir de.. hayırlısıyla evlerine dönsünler.... ben de dört gözle bekliyorum gitmeyi...

geçeecek bu zaman bir gün bakıcaz ki son 1 hafta içindeyiz...

inş. uzamaz... kısalsın derken bir de.. hayırlısıyla evlerine dönsünler.... ben de dört gözle bekliyorum gitmeyi...

geçeecek bu zaman bir gün bakıcaz ki son 1 hafta içindeyiz...

ne güzel bebeginide götürcenmi ...artık kısalıp yada uzaması bizimkilerin şansı herşeyde bi hayır vardır diye düşünelim canım...

yok bebeğime annem bakacak ... onu götüremem çok küçük hemen hastalanır...

amaan ben bunu görmemişim ya çok sevindimm

ne güzel bebeginide götürcenmi ...artık kısalıp yada uzaması bizimkilerin şansı herşeyde bi hayır vardır diye düşünelim canım...

kızlar askerlik kısalırsa kısalıcak ama uzarsa uzamıcak cünkü kanunda ne yazıyorsa ona göre askere gidiyorlar.zaten uzatmalarını beklemiyorum sadece kısalabilir onu da görücez inşallah

heryerde var yazın nete chp askerlik teklifi aratın heryerde var bu haber 2 gün önce teklif vermiş..

CHP bedelli askerlik için harekete geçti

amaan her teklif verenin teklifini kabul etselerdi bence kasalcakmı kısalmıcakmı die kendimizi harap edioruz karsılıklı onlar orda biz burda ben artık günler daha hızlı geçsin die dua ediorum keşke kısalsın ama kısalmazsada günler kısalsın hemen gelsinler sağsalim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…