Aramadi canim. Evet ayni senin durumundayim. Gunde 2 kez arardi. Aramadi ilk defa. Belkide senin askerin gibi olmustur. Umarim sagligi iyidir.
İnşallah canım. Bak benimki de biraz önce aradı telefonlarda sorun varmış düşmüyomuş aranan numaralar. belki böyle bi şey olmuş da olabilir.
kızlar ben gun saymıyorum zaman gecmıyo dıye ama merak ettım artık yaa gun sayan varsa tam kac gun kaldı yazabılcek olan varmıı:26:
İnsallah oyle biseydir canim. Umarim yarin haber alabilirim.
123 olması lazım canım
kızlar nasılsınız?pek uğrayamıyorum buraya kusura bakmayın annem geldi okul başladı vs.haftasonu görüşürüz.hepinizi çok seviyorumm
tamam canım cok saol..wala saka maka derken gecmıs baya zaman..
Alırsın canım merak etme
Cok sukur 12.30 ta aradi canim. Sesi yorgun cikiyordu. Daha yeni bitmis isleri. Rahat uyuyabilicem.:98:
Rica ederim canım evet baya geçti valla.4 ay daha geçerse süper olcak inşallah..
aynen canım ama zaman hızlı gecıyo gıbı gelıyo bana..ama su 4. aydan bı cıksak daha da kolaymıs gıbı gelıcek..
Artık alışmaya başladık ya canım o yüzden zaman bana da öncekinden daha hızlı geçiyomuş gibi geliyo. Şu çift hanelere bi insek daha da çabuk geçicek inşallah. Bizden öncekilerin askerlikleri yarın bitiyo sanırım ayyy ne güzel bi duygudur Allah bize de göstersin
hadi yhaa ne güzell ne mutludurlar allah hepımıze o duyguları yasatsın bı an once kavusalımmhaftaya gıdebılırm demıstın noldu gıdıcekmısın canım? ben haftasonu gıdıyım dıyorum gıdıcem buyuk ıhtımal kalıcak yer ayarlarsam..gecen cuma gıtmıstım bılıyosun ama o zamn aynı gun gıdıp donmustum bu sefer kalıyım dıyorum en azından 2 gun gorurum bı gunde carsı ıznınde olcak..
Çok sevindim gerçekten senin adına canım. Dün ben de o duyguları yaşadığım için seni çok çok iyi anlayabiliyorum. Ohh ne güzel için rahat etmiştir artık :79:
Evet rahatladim canim. Allah bir daha bizi askerlwrimizden habersiz birakmasin.y
ben de ayarlayabilirsem haftaya gitmeyi düşünüyorum ama biz annemle falan gidicez sanırım bi gün ziyaretine gitmeyi düşünüyorum bi gün de aşkımla başbaşa dışarda oluruz inşallahNe kadar görsek de doyamıycaz gerçi ama napalım artık buna da şükür
anladım canım biz ailesiyle yemin torenıne gıttık 2 gun kaldık ızmırde..ben ondan sora ılk kez gecen cuma kendım tek gıttım..bu haftasonuda gıtmeyı dusunuyorum..bıdaha zor gıderım cunku..normalde ıstanbulda ogrencıyım ıstanbul denızlıye uzak..ama suan aılemın yanındayım antalyada tatılden dolayı..antalya ıle denızlı arasıda cok yakın ondan sanslıyım..ama yakında okulum acılıyor ve ıstanbula donuyorm..ondan gıtmem zor olucak..aılesıde ıstanbulda belkı aılesıyle gıderız ılerde ama tek gıdemem ..su yakın oldugumuz gunlerı degerlendırmek ıstıyorum..ondan gıdıcem buyuk ıhtımal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?