amin canımmçalışıp başarıcaz inşallah,güzel günler bizi bekliyor olacak:87:
kızlar nasılsınız
bende yarın sabah bilecik bozüyük e gidiyorum askerimin yanına
inşallah hepinize nasib olur gidip görmek
Canim carsi izninde gdblrsin aksama kadar yaninda olursun... Evci iznine es,anne,baba evli abla,abi ancak alirsa disarda 1 2 gece kalablyor. Ogretmenevleri ve misafrhaneler ucuz oluyor.
Biz sevgili oldugumuz icin evci cıkaramam o zmnya işte sadece carsı izninde görüp sonra baska bi yerde tek kalmamada sevgilim izin vermiyo ... ama ben onu cok özledim...
kalmana gerek yokki merve nerde asker sevgilin?benim sevgilim de izin vermemişti bende akşam bindim sabah ordayım akşam içinde normal saatten biraz geç teslim oldu izin alıp.bende akşam yine yola çıkıp geldim biraz yoruldum ama yinede değdi yani kalsanda zaten bir gün sonra görme ihtimalin olmaz eğer 2 gün üstüste çıkmıyorsa.bu arada yarın geliyor benim sevgilimde bitirdik askerliği darısı sizin başınıza:)
ayy cnm masallah ne güzel darısı bize.. cnm ben trabzonda öğrenciyim ve askerimde kırklarelinde cok cok cok uzak günübirlik nasıl gidip geliyim ki..sen nerden nereye gitmiştin
Cnm noldu? Uyku mu tutmadi?iyi geceler kızlar kimse yokmu?
Kizlarrr suan deniz otobusundeyim yalovaya dogru. Ilk carsisinda birlikte olcaz:) darisi sizlereeeeee
benim sevgilim de ankara mamakta. 11. günü bugun. 341, donem mı onu tam bılmıorum ama. uzun donem yapacak. 7 ekımde yemın torenınde yanında olabılırım ınsallah
günaydınnn caaaanlar nasılsınız giremiorum bu ara nette sorun var int. cafeden yazıorum ömrümle konuştuk netten 1 ay 6 gün sonra bende gördüm yüzünü dokunamasam kokusunu duyamasam da nasıl ozlemişim ya kızlar valla şimdi dahada dayanılmaz oldu napsak topluca yasin filan mı okusak askerlik kısalsın diyesizi seviyorum kızlar aşkla sevgiyle kalın kendinize iyi bakın
... æ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?