341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Tunaydin canlarim. Bende ruyamda bi oteldeyim. Camdan bakiyorum.askeri aracla askerim geciyo. Ona bagiriyorum el salliyorum beni gormuyor. Poff. Bari ruyada bulussaydik.

slm kızlar bırazdan bılet almaya gıdıcem bende zıyarete gıdıcemde yanına,ben ıstanbulda ogrencıyım o yuzden askımın askerlık yaptıgı yer ıstanbula cok uzak..ama sımdı okulum daha acıldmadıgından aılemın yanında antalyadayım..antalyada 2 bucuk saat:) ondan gıdıcem bu haftasonu..pazar carsı ıznı varmıs..ama karar veremedım yarından gıdıyım hem bı gun askerıyede bı gunde carsıda gorurum orda kalırım dıye dusunuyorum ..ama annemden ızın cıkmadı ahh keske sozlu dıılde evlı olsaydık boyle olmazdııı..:26:

Kızlar okudukça ilk günlere dönüyorum
Bizim askerliğimiz bugün bitti,yarın kavuşuyorum Allah nasip ederse
Darısı hepinizin başına,şimdi bitmeyecek gibi geldiğini biliyorum
İnsanın yaşayabileceği en zor,en gurur verici ayrılık bu sanırım
Allah başka ayrılık yaşatmasın hiçbirimize
Zaman su gibi akıp geçsin hepiniz bi an önce kavuşun askerlerinize

Gozun aydin canim. Dedigin gibi hic gecmiycekmis gibi geliyor dusununce. İnsallah kavusuruz.bi an once. Sagol canim.

İyiym kzlar napaym bebegmle ugrasiyorum ,gunler gecsin diye dua ediyorum .terhis olanlar var malum onlarn hasreti bitti darisi basimza o gunleri biz de gorelim... Bence su ekimi bitirdgmzde hizlanacak...

kızlar bende bugun bıletımı aldım pazar gunu gıdıyorum askımın yanına cok mutluyum..ama ayrılınca yıne sıl abstan olucak..allah hepımzı sevdıklerımıze kavustursun..

graceful bu arada bebegın varmıss ne kadar guzel :) asıl senın ıcın zordur allah bı an once esıne kavustursun canm..kısa donemmı uzunmu?

Kısadonem cnm Napalim yukseklisans is guc derken 30 oldu esim evlilik bebis derken askerlk sona kaldi napaym bebisimle oyalaniyorum

Kısadonem cnm Napalim yukseklisans is guc derken 30 oldu esim evlilik bebis derken askerlk sona kaldi napaym bebisimle oyalaniyorum

ıyı barı canım kısa donemse zaman gecer gıder baksana 4 ay kaldı gecıyo bı sekılde su ekımı gecırsek bı 4.aydan cıkabılsek...benımkıde kısa donem canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…