ben de görmek istiyorum aşkımııııııı ama çarşı izni vermiyolar kii
üzülme canım. sesini duyuyoruz ya ona da şükredicez artık. :97:
öyle tabi canımm, rabbime şükürr sesini duyuyorum iyi olduğunu biliyorum ama işte...
bende çok özledim askerimi çarşı iznine çkınca görmeye gidicem inşallah çok istiyorum
günaydın kızlaaarr... sizin şafak 121 bnm 126 haadi bakalım gidiyoruz çift hanelere doğruu.... rüyamda aşkımı gördüm çook mutlu uyandmm
tünaydın canım. evet şafak 121... rüyan gayet güzelmiş hayrolsun
neden msnim bozukmuş? neden bilgisayar almamışım? birsürü şey. hani sevincektim ben bugün ama olmadı.ne diye tartıştınız canım ya? ... üzülme streslidir...
canım bende sevgilimi bekliyorum kısa dönem benımde tıpkı sizin gibiyazını gördüm dayanamadım üzülme tatlım
asker psikolojisi sonra arar gönlünü alır hiç üzülme o da seni uzun süre göremedi camda diye böyle davranmıştır hiç moralini bozma geçicek bu günler ohh be bitti diyeceğimiz günler gelecek:81::81:
120 ler biterrrrrrrrr.... darısı 100 ün başına....
ayy canım bende çok sabırlı bir insan değilim. ama bazen gerçekten saçma sapan şeylerden üstüme geliyor. aradı biraz önce. yarım saat boyunca ağzıma geleni saydım. demediğim kalmadı. ne yapıyım çok kızdırdı beni. bende insanım. sürekli mükemmel olamam ki. o da kızdı sonunda. çok zor bir insansın beni çok yoruyorsun dedi. askerlik psikolojimisidir nedir ama bizde burda bekliyoruz sonuçta. bizim psikolojimizde çok normal değil ki. sonra diyo seni gördüm kamerada çok beğendim çok özlemişim bilmemne. beni üzdükten sonra söylüyor bunları.ama daha halledemedik bişeyi.inanırmısın bilmem ama ben cok alıngan bir insandım sevgilim askere gitti gideli bir anlayış bende bir anlayış kendime şok oluyorum vallao da canım askerlik en çok sana yaradı diyo bizimde arada oluyor tabiki tatlım hiç kafasına takmayacağı bir konuda gecenlerde çemkirdi bana oranın öyle bir psikolojisi var sanırım şimdi artvinde her taraf dağ ya burda hani yeşilin her tonu vardı diyo bide bu konuya kızgın bu aralar üste çıkmaya çalışırsada sende he de geç tatlım üzme tatlı canını
nagishçim düşün onlar için hiç yapmıcağımız şeyleri yapıyoruz. yoktan var ediyoruz bazı şeyleri. tek istediğimiz onlar orda mutlu olsun, destek verelim.tuğçecim üzülme, bnmkide öyle bi stres bi sinir... alttan alıyorm hep bişey demıyorum gel,nce çıkarırım acısını:)) dün cep telefonum bozuldu dokunmatikti ekran çalşmıyor arasa açamıcm delirir merak eder yalnz kalıyorm ya bide... üst komşuya çıktm hattımı taktm taksi çağrdm gittm yeni tel aldm geldm, aslında hayatta yapacağım şey değil ama işte... üzülme düzelr gelnce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?