kızlar ben çok kötüyüm(((
bizimki kürtlerle ordakilerle sürekli takışıyodu sewiyesiz çoğu zaten..
dünde biriyle tartışmış elini tepsiye wurmuş kestirmiş bayağı, kan durmayınca hastaneye gtmiş o sırada da nişan yüzüğünü çıkarmış ! cebine koymuş...
şimdi de bulamıyormuş yani kaybolmuş yada biri aldııııııııı.... dün tartıştığını söyledi sadece elini kestirdiğini falan söylememş uyuyamam diye!
yüzüğüde bulamayıncaaaaaa sabah aradı böle oldu diye yüzüğüne sahip çıkamadığına mı üzüleym yoksa eline mi offff yaa offff acayp bozuk moralim
canım çok geçmiş olsun... Yüzüğüne sahip çıkamadı falan diye sakın düşünme... Yenisini alırsınız... Yeterki askerin iyi olsun. Sakın ne kendini üz ne de askerini... Geçicek bugünlerde...
kızlar ben çok kötüyüm(((
bizimki kürtlerle ordakilerle sürekli takışıyodu sewiyesiz çoğu zaten..
dünde biriyle tartışmış elini tepsiye wurmuş kestirmiş bayağı, kan durmayınca hastaneye gtmiş o sırada da nişan yüzüğünü çıkarmış ! cebine koymuş...
şimdi de bulamıyormuş yani kaybolmuş yada biri aldııııııııı.... dün tartıştığını söyledi sadece elini kestirdiğini falan söylememş uyuyamam diye!
yüzüğüde bulamayıncaaaaaa sabah aradı böle oldu diye yüzüğüne sahip çıkamadığına mı üzüleym yoksa eline mi offff yaa offff acayp bozuk moralim
ay bugün ne uzun bir gündü........... offfffffffff .. sizce nasıldı?
Canım çok çok geçmiş olsun inşallah bi daha böyle tatsız şeyler yaşamaz askerin. Yüzük nasıl olsa alınır o orda kendine dikkat etsin o daha önemli.
saol cnm aynen bende öle diyrm yaa offf çok kötü yaa bigülüyo biağlıyo anlayamadım(( kafayı yicez heralde gelene kadar ikimizde (( kasım gese de bayrama bi gelseydi yaa off (
saol cnm aynen bende öle diyrm yaa offf çok kötü yaa bigülüyo biağlıyo anlayamadım(( kafayı yicez heralde gelene kadar ikimizde (( kasım gese de bayrama bi gelseydi yaa off (
bızım cok yakın bı arkadasımızda askerde o askım gıbı sanssız dııl...askerlıgı bıttı bıle bugun..oda bızımkıler gıbı 341.donem ama askerlıkten muaf oldu ve kendı bısekıdle becerdı bunu..cok sanslı..ama askım hala askerde(
bende haftasonu carsıs ıznıne gıttım o gun kaldım ertesı sabahta askerıeyde gordum sora dondum..onu gormek bana cok ıyı geldı..ama benım cok guzel gectı dıyemıcem..cunku askım cok zor bı askerlık gecırıyo ondan psıkolojsıı cok ıyı dııldı..acemı bırlık ızmırdı usta bırlıge sımdı denızlıde batı dıye sevınırken hıc sevınmemek gerektırıgını anladık ..yorumlayı temızlıgı herseyı gectım herkesın bı ısı var askerıye ıcınde ama onalrın bolugu yanı sahra bolugu cok kotuymus cezaevı bolugu yanı psıkopatlarla doluymus kogusundakı 57 kısı uzun donem sadece 3 kısı kısa donem yanı askımda kısa donem..kogusundan sureklı sorunlar cıkıyo..gecen gun 80 gunu kalmıs bır asker fırar etmıs..bılen wardır muhakkak askerlerı anlatıanlara askerde bolugunden bırı ceza alırsa suc ıslerse tum boluk ceza alır ne yazıkkı...benım askımın bolugude sorunlu cezaevınden cıkan ınsanlarla dolu oldugundan sureklı onlarla aynı muameleye maruz kalıyo..sureklı yat suru bıde dıkenlı topraklarmıs..mıntıka temızlıgı tualet temızlıgı gece nobet bıde komutanların kufuru assagılaması..bu sekılde ne kdr dayanırım bılemıyorum dıyo bu durum devam eder de dayanamaz bu komutanla kavga edıcem askerlıgım uzıcak dıye korkuyorum dıyo..daha gecen gun kogusundna bırı ıntıhar etmıs..carsıları kapatıldı nesekı cumartesı 12 ye kadar cektıklerı cezadan sora carsı ıznıne bırakmıslar benımkıde pazara yazdırdıgı ıcın carsı ıznını onu gıdıp gorebıldım..gordugume sevınemedım bıle onun sanssızlıgına uzulmekten (
gunaydin kizlar dun nisanlimla konustum da askerligin kisalacagina dair seyler konusuluyormus askeriyede.hatta rutbeli bi askr iddiaya girmis normal ni askerle.kosalmazsa arabami vericem falan demis..inanasim geldk siz de askerlerinizdeen bu yonde birseyler duydunuz mu.. bana cok mumkun gelmese de umutlandim
kızlar askerini görmeye giden war mı ? sabah gidersek bütün gün orda kalıp görüşebiliyomuyuz yoksa zamanı mı war ??
ben acemi birliğine gitmiştim 4e kadardır canım görüş :) ama her yerde aynı olmayabilir saatlerini sor istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?