341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Canım çok geçmiş olsun... Yüzüğüne sahip çıkamadı falan diye sakın düşünme... Yenisini alırsınız... Yeterki askerin iyi olsun. Sakın ne kendini üz ne de askerini... Geçicek bugünlerde...

saolasınız kızlar inş. Geçecek ama ne zaman bugun 10 defa aradı heralde bana kızdın mı doğru söle falan diye sabaha kadar yüzük aradım bulamadım hala d a arıyrm dio offf km aldıysa allah onu bildiği gibi yapsın önmli olan eli tabi bende diyrm ama anlamıyo çok suçlu hissediyo kendini ( inş. Daha fazla olay yaşamadan gelr yaa ne biçim bi ortammış!

Canım çok çok geçmiş olsun inşallah bi daha böyle tatsız şeyler yaşamaz askerin. Yüzük nasıl olsa alınır o orda kendine dikkat etsin o daha önemli.

Canım çok çok geçmiş olsun inşallah bi daha böyle tatsız şeyler yaşamaz askerin. Yüzük nasıl olsa alınır o orda kendine dikkat etsin o daha önemli.

saol cnm aynen bende öle diyrm yaa offf çok kötü yaa bigülüyo biağlıyo anlayamadım (( kafayı yicez heralde gelene kadar ikimizde (( kasım gese de bayrama bi gelseydi yaa off (

saol cnm aynen bende öle diyrm yaa offf çok kötü yaa bigülüyo biağlıyo anlayamadım (( kafayı yicez heralde gelene kadar ikimizde (( kasım gese de bayrama bi gelseydi yaa off (

Canım hepimiz öyleyiz ama inşallah geçecek bak 100lü günler de bitiyo. İçimizi ferah tutup dua etmekten başka çaremiz yok şu an için. Eylülü de bitirdik sayılır. Az kaldı canım kasıma.

bızım cok yakın bı arkadasımızda askerde o askım gıbı sanssız dııl...askerlıgı bıttı bıle bugun..oda bızımkıler gıbı 341.donem ama askerlıkten muaf oldu ve kendı bısekıdle becerdı bunu..cok sanslı..ama askım hala askerde (

saolasın cnm nasıl muaf oldu yaa anlayamadım off yaa kısalmaz da bu askerlik süresi artık hiç umudum kalmadı ohh ne güzel yaa bizimkilerde gelebilseydi bi (((

canım resmen aynı durumdayız.onun bölüğündekiler kötü değiller allahtan ama komutanlar çok zorluyormuş.kaç gündür hastaneye gidip geliyor.psikolojisi altüst oldu.benimde okuldu evdi derken buraya uğramaya hiç vaktim olmuyor.uykularım delik deşik oldu.sorun olmadan o cezaları alıyorlar.hapse giriyormuş herkes basit sebeplerden dolayı,bizimkide çok korkuyor.şu günler bi geçse ya gözümde yaş kalmadı

gunaydin kizlar dun nisanlimla konustum da askerligin kisalacagina dair seyler konusuluyormus askeriyede.hatta rutbeli bi askr iddiaya girmis normal ni askerle.kosalmazsa arabami vericem falan demis..inanasim geldk siz de askerlerinizdeen bu yonde birseyler duydunuz mu.. bana cok mumkun gelmese de umutlandim

Merhaba kızlar, ben de yaklaşık 1 senedir bu siteyi üye olmadan takip ediyorum ama sevgilim askere gittiğinden beri bu sayfayı daha sık takip etmeye başladım. Ben canım eğirdirde komando, yüksek lisanslı bir mühendis olmasına rağmen komando çıktı, sabretmekten başka çare yok :44:

inşallah kısalırr inşallahhhh

kızlar askerini görmeye giden war mı ? sabah gidersek bütün gün orda kalıp görüşebiliyomuyuz yoksa zamanı mı war ??

ben acemi birliğine gitmiştim 4e kadardır canım görüş :) ama her yerde aynı olmayabilir saatlerini sor istersen

ben sürpriz yapmayı istiyrm o yüzden kmden öğrenebilirim ki ? Acaba arasam olur mu? Arayınca da hemen soruyolar kmin yakınısınz diye..

merhaba kızlar...nasılsınız...bu hafta bana okadar uzun geldi ki anlatamam ... hala daha bitmiş değil bu hafta....

eşim kurban bayramında gelmeyi düşünüyor.. kızımızı özlemiş.... çok küçük olduğu için ben götüremiyorum.. napayım artık bir 3-4 gün uzayacak gibi duruyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…