341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

ohh ne güzel yaaa bende gtcem bu hafta sonu ama kararsızım yaa tekrar gelcem 1 gün bile kalmıcam gitmesem mi ki bilememdm saolasın tşkkrler cnm :)

tşkkler ederm cnm

bende haftasonu carsıs ıznıne gıttım o gun kaldım ertesı sabahta askerıeyde gordum sora dondum..onu gormek bana cok ıyı geldı..ama benım cok guzel gectı dıyemıcem..cunku askım cok zor bı askerlık gecırıyo ondan psıkolojsıı cok ıyı dııldı.. acemı bırlık ızmırdı usta bırlıge sımdı denızlıde batı dıye sevınırken hıc sevınmemek gerektırıgını anladık ..yorumlayı temızlıgı herseyı gectım herkesın bı ısı var askerıye ıcınde ama onalrın bolugu yanı sahra bolugu cok kotuymus cezaevı bolugu yanı psıkopatlarla doluymus kogusundakı 57 kısı uzun donem sadece 3 kısı kısa donem yanı askımda kısa donem..kogusundan sureklı sorunlar cıkıyo..gecen gun 80 gunu kalmıs bır asker fırar etmıs..bılen wardır muhakkak askerlerı anlatıanlara askerde bolugunden bırı ceza alırsa suc ıslerse tum boluk ceza alır ne yazıkkı...benım askımın bolugude sorunlu cezaevınden cıkan ınsanlarla dolu oldugundan sureklı onlarla aynı muameleye maruz kalıyo..sureklı yat suru bıde dıkenlı topraklarmıs..mıntıka temızlıgı tualet temızlıgı gece nobet bıde komutanların kufuru assagılaması..bu sekılde ne kdr dayanırım bılemıyorum dıyo bu durum devam eder de dayanamaz bu komutanla kavga edıcem askerlıgım uzıcak dıye korkuyorum dıyo..daha gecen gun kogusundna bırı ıntıhar etmıs..carsıları kapatıldı nesekı cumartesı 12 ye kadar cektıklerı cezadan sora carsı ıznıne bırakmıslar benımkıde pazara yazdırdıgı ıcın carsı ıznını onu gıdıp gorebıldım..gordugume sevınemedım bıle onun sanssızlıgına uzulmekten(

Son düzenleme:
canım yaa çok üzüldüm allah sabır versn sevdiceğine de sana da... bir an önce bitirip gelirler hayrlısıyla kazasız belasızz

kızlar benim eşimde ankarada asker pzar gunu yanına gdicez ziyaretine birkaç saat durup o gün döncez

canım yaa çok üzüldüm allah sabır versn sevdiceğine de sana da... bir an önce bitirip gelirler hayrlısıyla kazasız belasızz

cok tesekkur ederım canım..bolugunu degıstırmeye calısıyo aılesı ancak o sekılde kurtulucak..rahatlıcak ınsalah olur..spor salonuna gıttı orda gorev yapıcaktı o 1 gun ıcın askerlıgımdekı en rahat gundu esofman laymıs unıforma gıymıyosun dıyodu..ama ertesı gun sahra bolugundekı komutanı benım bolugumden kımse asker baska boluge alamaz dıye gerı askımı eskı bolugune tasıdılar bajkalım bı umut beklıyorum bende tekrar spor salonuna gıder dıye ..allah hepımızın askerlerıne kazasız belasız askerlık nasıp etsın..

kızlar nasılsınız? nasıl geçiyor günler? alıştınız mı? ben de bir gidip görseydim kocacığımı =(

kızlar nasılsınız? nasıl geçiyor günler? alıştınız mı? ben de bir gidip görseydim kocacığımı =(

iyi olmaya çalışıyorumm... alışılır mı sevgilinin yokluğunaaaaaa, her geçen gün artıyor özlemiii, büyüyor yokluğu kuzumun rabbim sağlık sıhhat versn iyi oldugunu biliyorm ama işte... kokusunu özledm yaa sen gidip görebileceksn ne güzel, konyadaydı galiba eşin? meramda mı?

evet canım ... çookk özledim çok.... 10 gün sonra gidiyorum hayırlısıyla... geçmiyor bu eylül ayı uzadıkça uzadı.. hele ekim tam 31 gün

aşkım 4 gündür aramıyodu az önce 2 defa aramış misafir vardı duymadım sonra gene aradı ama sesini kısık unutmuşum bugn derste kısmıştım açamadım yaaa aradığı numarayı çaldırıyorum meşgul off off

Zaman azaldikca ozlem artiyo, beklemekte zorlasiyo
Bugun bi kere aradi 1 dk bile konusamadik oyle yogunmus ki..

zaman artıyor ama kısalıyorda aynı zamanda demi tatlım olumlu tarafından bakalım biz az kaldıher şeycok güzel olacak onlar gelincehiç üzme tatlı canını 1 dakika olsada konuştun iyi olduğunu biliyosun daha sonraki günler inşallah daha çok çok konuşursunuz canımmm

Canimsin ya, iyi ki varsin, gozlerim doldu, yeri geliyo en yakin arkadasim annem anlamiyo beni, ama siz =) insallah guzel gunlerimizi de paylasicaz insallah..

paylaşıcaz tabiibende senin gibi düşünüyorum herkes üzülme aman bak zaman nasıl cabuk gecıyor bi bakmışsın gelmiş gibi cümleler kuruyor ama öyle değil tabi özlemek apayrı bişeymiş ya geçmiyor gibi geliyor çoğu zaman ama üzülmekte işe yaramıyor en iyisi pozitif olmak ben hiç slow şarkı bile dinlemiyorum artık hep dıp tıs dıp tıs

Cok dogru aslinda, onlari beklerken biz sagligimizdan olucaz, bende pozitif olmaya calisiyorum da bazen oyle zor geliyo ki, 40 gun gecmis dile kolay

aynen canım ben ilk günler yemek yiyemiyordum ağlamaktan baktım bu durumun ne bana ne de ona faydası var yok dedim bu böyle gitmez kızlarla daha cok bulusmaya görüşmeye basladım annemle gezmelere cıkıyorum ki normalde kaçardım artık pazara bile gidiyorum kafamın dağılması lazım.Sevgilim arayıncada anlatacak şeyler oluyor en azından

Gercekten 40 gunu devirdik kizlar dusunsenize askerligin 4te biri gecti gtti... Moral oldu bu bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…