kızlar merhaba bende uzun zamandır gelemiyorum foruma çünkü çook hastayım.hala daha geçmiş değil salgın var dikkat edin diye söyleyimde benim gibi öksürmekten karın kası yapmayınbizim sanırım 98 günümüz kaldı..100.gün ben onun yanına gidecektim biletim falan herşeyim hazırdı ki hasta hasta gidecektim kafaya koymuştum kii babam geldi bu haftasonu da hastayım o yüzden bilmiyorum ne olacak,gören arkadaşlar çok şanslılar valla onlara gıpta ediyorum şu askerlik bitse de kurtulsak hepinizi öpüyorumm
geçmiş olsun canım. gidebilirsin inşallah. ben de gitmek istiyorum bayramdan sonra. hayırlısı bakalımm.
sevgilim 3 gündür aramıyo merak etmeye başladım iyiyim demişti ama kan tahlili yapılcaktı en son bi dahada aramadı çok merak ediyorum ve özlüyorum sesini duymayınca kötü oluyorum yarın arar umarım[/QUOT.
belki telefon edemiyceği bi yerdedir ondan arıyamamıştır. olumsuz bişey olsa haber alırdın canım.
inşallah bir an önce arar da sesini duyarsın.
sevgilim 3 gündür aramıyo merak etmeye başladım iyiyim demişti ama kan tahlili yapılcaktı en son bi dahada aramadı çok merak ediyorum ve özlüyorum sesini duymayınca kötü oluyorum yarın arar umarım
teşekkür ederim canım.aslında hem çok gitmek istiyorum hem hiç gitmek istemiyorum.o 8 saat yolu nasıl gelicem onu düşünüyorum.heralde 8 saat ağlarım.normalinde ben tatile fln gidince enaz 1.5 saat ağlıyorum zaten.ay ne ağlak olmuşum ben?! en iyisi ben bi doktora gideyim
sevgilim 3 gündür aramıyo merak etmeye başladım iyiyim demişti ama kan tahlili yapılcaktı en son bi dahada aramadı çok merak ediyorum ve özlüyorum sesini duymayınca kötü oluyorum yarın arar umarım[/QUOT.
belki telefon edemiyceği bi yerdedir ondan arıyamamıştır. olumsuz bişey olsa haber alırdın canım.
inşallah bir an önce arar da sesini duyarsın.
inşallah canım bekliycem yarın evdeyim bütün gün 10 gün bile olmadı göreli ama özlüyorum işte
özlenmezmi hiçç? bende 1,5 aydır görmüyorum.
ne yapalım dik durmaya çalışıyorum.
haklısın canım Allah sabır versin en yakın zamanda görüşürsünüz umarım sizde
ben yatıyorum şimdi iyi geceler..
şafakk 97... ben her gece olduğu gibi nöbetteyim kızlarr. sayfaya bekçilik ediyorum. :)
şafak 100.... ben de yarın iki basamaktayım.....
kıyamam şimdide ben yapim bari bekçilikk..şafaka 97 aynen çok mutluyummm
şafak 102, ya sabır...
olsun böyle işe can kurban :) kuzum santralde arkadaşı hastalanmış 24 saat kalıcakmış bugün çok mutsuzdubu gece bende kalabilirm dayanabildiğim yere kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?