- 14 Ağustos 2011
- 28.797
- 4.539
- 448
şafak 102, ya sabır...
telefon kullanabilseydi orada, herşey daha rahat geçerdi sanki,, off. bugün niyeyse pek bi zorlandım. gidişinin 2. ay dönümü olduğu için mi nedir, acaip zor geçti bugün. düzceyi sabırsızlıkla bekliorum. sonra gelsin istanbul ve en son adana:)
Yaaa telefon kullananlar var... Keşke bizimki de kullansa, ama riske girmeye gerek yok... Bazen telefonu olan arkadaşlarından mesaj atıyor askerim... Dünde attı sonra o numarayı yarım saat aradım durdum. Tam 35 dakika meşguldü. Sonra açıldı telefon askerimi istedim 2 dkka konuştuk kapadım... İnsan imreniyor istemese de... Elinde telefon olan asker 35 dakika konuştu sevdikleriyle... Offff offff bitse de şu askerlik; biran önce kavuşsak askerlerimize... 2 ay bitti; darısı kalan 3 ay 5 güne...
evet kavuşsak. benimki bu akşam aramadı. herhalde işleri bitmedi. ne çok imreniyorum bende telefon olanlara. ah ahhh.
Keşke şu 96 gün göz açıp kapayıncaya kadar geçiverse... Keşke uyusam uyansam sevdiğim yanımda oluverse... İşi çıkmıştır canım ilk fırsatta muhakkak arar... Biliyorum aramadığı zamanlar çok kötü oluyoruz, ama işte onlarında ellerinde olan birşey değil... Telefon olsa istediğimiz zaman bir sesini duysak diyoruz... Çok zor beklemek...
evet canım zor ama yaa sabır çekiyoruz. başka yapıcak bişey yok çünkü. ben de sürekli rüyamda görüyorum şu aralar.
dün gece de rüyamda nişanlanıyoruz ama o yok. kızıyorum ona telefonda, nişanlanıyorum senle sen yoksun diye. haha
O kadar çok düşünüyoruz ki onları... Bende her gece rüyamda görüyorum :) Hayır olsun canım, dönünce nişan var ozaman diyelim :)) O dönünce kış mış dinlemeyip düğün yapıcaz kısmetse bizde :)))
evet canım dönüşte nişan var kısmetse. rüyamda bi de diyom kii aa hiç bişey de takmadılar bana. bak nişanımada gelmediler. hahaha :)
seninde hayırlısı olsun canım. ah ahh.
evet canım dönüşte nişan var kısmetse. rüyamda bi de diyom kii aa hiç bişey de takmadılar bana. bak nişanımada gelmediler. hahaha :)
seninde hayırlısı olsun canım. ah ahh.
Birde şu da var rüyaların tersi çıkarmış :) Nişanın tıklım tıklım olcak takı takılcak yer kalmıcak :)))
kimseler yok gene. Benim canım sıkkın bugün. Dün onla konuşamamıştık. Bu sabah aradı ondada sinirimi bozdu.
şu aradı aramadı muhabbetini anlamıyorum ben. Yok babam dediki onu aramamışsınn. Ee geçen gün aradım yaa o ne oldu? Diyorum.
Bilmiyorum diyo. Bende ağır konuştum.beni neden korumuyorsun diye? Birbirimizin suratına kapattık. çok dicek bişey yok.
canım takma kafana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?