341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

melihacım çok güzelmiş.
Evet asker beklemek, ölmek ama yaşamaya ça lışmaktır.
Sabretmektir. Ama bende sabır mabır kalmıyo bazen.

canım gecen bizde kavga ettk yuzume kapttı tlfnu böyle şeylere tahmmulum hç yoktur aksam aradım sonra aradı benm yüzüme kapatcaksan bdha arama dedim ama şimdi barıştık

canım gecen bizde kavga ettk yuzume kapttı tlfnu böyle şeylere tahmmulum hç yoktur aksam aradım sonra aradı benm yüzüme kapatcaksan bdha arama dedim ama şimdi barıştık

iyi demişsin canım. rest çekmek iyidir. ben kapatıyorum dedimm zaten. bi de ağır bi laf söyledim. babasından korkuyo çekiniyo. beni savunmuyo, yada baba öyle değil böyle demiyo. bende babasından korkan adam beni nasıl korucak dedim ağır konuştum.

babasını arasana sende çaktırmadan bana kırılmışsınız ama ben aramıştım çocuk orda üzülüyo dye bende anlamıyorum askerdeki adama böyle şeyleri niye söyler moralini bozarlar

babasını arasana sende çaktırmadan bana kırılmışsınız ama ben aramıştım çocuk orda üzülüyo dye bende anlamıyorum askerdeki adama böyle şeyleri niye söyler moralini bozarlar

ben anlamdım sen askerinin babasını aramadın die mi sorun oldu şimdi

o gülerek söyledi zaten ama sinirlendim. babası sürekli böyle yapıyo. adam çalışıyo çok yoğun. gecesi gündüzü yok. bende geçen gün eşini aradım. konuştum. selamımı söyledim. bi gün size uğrıcaz dedim. daha ne diyim.adam çok resmi öyle şeyler konuşamam. mesafeliyiz.
askerdeki adama ne diye söylüyorlar. o da bana söylüyo. bende kızdım artık.
bayramdada telefon açtım bayramını kutladım babasının. size gelmek istiyoruz dedim. biz gelmeyi düşünüyorduk dedi. buyrun gelin dedim. geldiler ağırladık falan. 2 gün sonra demişki bayramda bana gelmedi. ölürmüsün öldürürmüsün?

iii demişsin bende sen askersen bende burada yalnızım dedim

yok artık ya...bu ne böyle

hayret bişi ya bunun için sizin aranız bozuluyo babası arasın kızım napıon die

sende iyi demişsin. biz de burda yalnızız yanii.
aynen yaa. babası arayıp nasılsın diyebilirr? hep bekliyorlarr.
anneme de dedim evlilik böyle bişeyse istemiyorm ben diye.
ama ben yalnızım. kardeşim falan yok. annem şimdi iyi ama 10 sene sonra pişman olmıcakmısın diyo.
bize bişey olsa sen yapayalnız kalcan diyo.

seviyosan evlen ama eşin olacak kişinin sana deger vermesi çok önemli ve evlenirsen ayrı eve çık

sende öyle de baban da beni hiç aramadı de annesiyle aran nasıl ....

dedim zatenn. annesiyle iyi aramız. o da bazen aramadı diyo. ayy 10 günde bir arıyom.
ama ben söylüyorum ona annecim meşguldünüz çok rahatsız etmemek için aramadım dedim bi kez. ama genelde her hafta aramaya çalışıyorum.
amannn.

bence ara biara çaktırmadan bakın arıyorum artık aramadı deyip üzmezsiniz oğlunuzu diye çaktmadan sok lafı

annem de diyorki takma salla. onun eşinin yanına gideriz şimdi biz diyo. çalışıyor eşi. size gelmek istiyoruz deriz diyo. iyi dedim ama dışarı çıkçak yüzüme bişey sürcek halim bile yok.

ayyyyyyy çok takıntılılar anladım kadarıyla canım evlenincede her gün aramanızımı beklicekler heralde

seviyosan evlen ama eşin olacak kişinin sana deger vermesi çok önemli ve evlenirsen ayrı eve çık

genelde iyi bi çocuk. ama ailesine karşı erkekler biraz laf söylüyemiyor. erkekler özellikle aileci oluyorar çok.
zaten ayrı evde olurum. onun dışında bi ihtimal olamaz bile.
sen her hafta arıyon mu kayınpederini? gerçi sen evlisin. ben daha sözlüyüm cNIM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…