341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

ohh iyi canım bu vesileyle görürsün.
seni yeni gördüm bu topikte. senin de askerin kısa dönemmi?

hoşgeldinn canımm.
pek sır girmiyorsun nete herhalde. daha sık gel artık aramıza. destek oluruz birbirimize. şafaklar 93...

kızlar meraba..

coook youn bi haftasonuydu benim de hava burda cok guzeldi ama seviglim yalovada ve orda sogukmus bir de hastaydı, cok canım sıkıldı..

gozlemledigim kadarıyla hepimizin askerleri bi bunalmıslık icinde..sanırım bu civarlar boyle gececek.. Allah hepsine sabrın alasını versin..

bgn bi arkdasım(işyerinden ve devamlı anlatıorum bunları) dedi ki bayanlara da askerlik zorunlu olsun diyenleri sana yonlendiricem,hic gerek yok zaten bayanlarda askerlik yapıo valla sevgilisi olunca dedi, kendisi bekar gitmiş askere.. hak verdim..:) hepimmiz vatani gorevimizi tamamlıoruruzz yanii heheheD

hepiciginiz ii bakın kendinize..opuyorum sizlerii

Son düzenleme:
bende arada giriyorum o topiğe canımm. burayada uğra artık.

tamam tatlım inş. uğrayacağım bundan sonra.
senin askerin nerde? kısa dönem di mi?
bir de birşey soracağım benim askerim 13 Ağustosta teslim oldu birliğine,93 diyorum şafak ama inş.yanlış saymıyorumdur

hoşgeldin canım ve güle güle
hemen kaçıyorsun herhalde.
doğruu biz de askerlik yapıyoruz burda. şafak sorulduğunda şafağım 93 diyoruz mesela.

benimkide urfada canım kısa dönem.
yok canım doğru. şafağımız 93... 17 ocakta terhis olucaklar inşallahh.

benimkide urfada canım kısa dönem.
yok canım doğru. şafağımız 93... 17 ocakta terhis olucaklar inşallahh.

inşallah hayırlısıyla gelsinlerde kazasız belasız tüm askerlerimiz normalde 12 ağustosta teslim olması erekiyordu 13ünde teslim oldu ondan sordum canım sağolasın Allah kavuştursun hepimizi..

inşallah hayırlısıyla gelsinlerde kazasız belasız tüm askerlerimiz normalde 12 ağustosta teslim olması erekiyordu 13ünde teslim oldu ondan sordum canım sağolasın Allah kavuştursun hepimizi..

aminn canımm. nasıl erzincandan rahat arıyabiliyormu seni.?

aminn canımm. nasıl erzincandan rahat arıyabiliyormu seni.?

evet canım rahatız çok şükür...yazıcı oldu bir de daha iyi oldu Allahın izniyle bitsin de gelsin diye dua ediyorum hep.
siz rahat görüşebiliyor musunuz canım,sen nerde oturuyorsun,çalışıyor musun,kaç doğumlusun çok mu soru sordum heheheh

Hoşgeldinn canımm... buyur gell aramızaa katıll.
kendini tanıt istersen canım?

HOŞBULDUK teşekkür ederim.. derya ben trabzonluyum, nişanlıyım 2 yıldır..nişanlımı sizler gibi 12 ağustosta askere gönderdim.uzun zamandır ziyaretçi olarak giriyodum buraya dün bende aranıza katılmaya karar verdim belki zaman daha çabuk geçer dedim:))nasıl iyi demiş miyim...

iyi demişsin canım,sende hoşgeldin

inşallah canım. bi an önce gelsinlerr.
beni akşamları arıyor işte. bugün akşam aramadı daha.
ben izmirdeyim canım.
mesleğim tarih öğretmenliği ama çalışmıyorum. 82 doğumluyum.
ya senn?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…