341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

bende biyoloji öğretmeniyim İstanbul'dayım canım,84 doğumluyum ve bende çalışmıyorum.kpssye mi hazırlanıyorsun canım?

memnun olduk canımm. iyi demişsinn. burda zaman güzel geçiyorr. ben 14 ağustostan beri burdayım. bana ilaç gibi geldi burası. çünkü hepimiz şuan aynı kaderi paylaşıyoruz. sıkıntılarımızı sevinçlerimizi paylaşıyoruz burda. asker beklemek dışardan kolay gözüküyor başkalarına ama öyle değil.

bende biyoloji öğretmeniyim İstanbul'dayım canım,84 doğumluyum ve bende çalışmıyorum.kpssye mi hazırlanıyorsun canım?

yok canım kpssye girmicem. uzaklara gidemem çünkü. zaten tarih te biyoloji de çok az kişi alıyorlar kadroya diye biliyorum.
sen neden çalışmıyorsun canım?

evet gördüğüm okuduğum kadarıyla öyle ben biraz geç katıldım ama sürekli takip ediyodum:)) kesinlikle öyle ne kadar kısa dönem de olsa ayrılık sonuçta hele de hiç alışık değilseniz benim gibi 9 yıldır beraberiz aynı şehirde çok zor gerçekten ama sevince bekleniyor...

yok canım kpssye girmicem. uzaklara gidemem çünkü. zaten tarih te biyoloji de çok az kişi alıyorlar kadroya diye biliyorum.
sen neden çalışmıyorsun canım?
bende kpssye hazırlnaıyorum canım o nedenle çalışmak istemedim.ikisini bir arada yürütemem diye..evet bizim sizden de az atamamız ve puanımızda çok yüksek 89.400le kapadı ve sadece 63 kişi aldı.o nedenle uzakta olsa giderim nasipse atanayım da,sonra zaten hayırlısıyla eş durumundan dönerim inş.

okuyunca çok sevindim cnm bende biyoloji öğretmeniyim daha yeni bitirdim okulumu bu yıl kpss ye hazırlanmayı düşünüyorum durumlar vahim biliyosun

valla durumumuz vahim canım ya,Allah yardımcımız olsun.dershaneye yazılmayı düşünüyor musun?

evet cnm yazıldım hatta gideceğim inşallah..ben evde çalışamayanlardanım malesef teşvik olması lazım çalışmam için..

evet cnm yazıldım hatta gideceğim inşallah..ben evde çalışamayanlardanım malesef teşvik olması lazım çalışmam için..

bende gidiyorum dershaneye canım 3 Ekim'de başladı,hayırlısı olsun hepimiz için inşallah bol atamalı bir sene olsun da atanalım.sen kaçlısın tatlım?

maşallah canımm. uzun süredir berabermişsiniz.
ilk günlerde zorlandınmı çok? alışmışsındır sende şimdi.

bende gidiyorum dershaneye canım 3 Ekim'de başladı,hayırlısı olsun hepimiz için inşallah bol atamalı bir sene olsun da atanalım.sen kaçlısın tatlım?

benimde 25 ekimde başlayacak inşallah..amin cnm hepimiz için hayırlısı olsun. bol bol atanalım..ben 87 liyim cnm benim...

maşallah canımm. uzun süredir berabermişsiniz.
ilk günlerde zorlandınmı çok? alışmışsındır sende şimdi.

evet cnm lise2 den beri beraberiz aynı sınıftaydık..ilk gittiği gün çok kötü oldum ama kendimi bırakmadım yoksa perişan hallerdeydim yani..Şimdi daha iyiyim tabiki haftasonu görüşüyoruz netten falan yetiyor zaten bunada şükür...

benimde 25 ekimde başlayacak inşallah..amin cnm hepimiz için hayırlısı olsun. bol bol atanalım..ben 87 liyim cnm benim...

bol bol atanalım inş.ama almıyorlar ki off offf..
hımm 3 yaş küçükmüşsün benden..
9 senedir birliktesiniz nişanlınla he maşallah
bizimde 6 sene olacak Şubatta,ama biz biraz alışıktık ayrılığa başka şehirlerde yaşadığımız için haftada ya da 15te bir görüşebiliyorduk ama askerlik çok farklı bir hasretmiş

kızlarr hepiniz için hayırlısı olsun. inşallah kazanıp istediğiniz yerlere atanırsınız.

evet canım. askerlik çok farklı tabiki. istediğinde ulaşamıyorsun. o an bişey paylaşmak istiyorsun ama onunla paylaşamıyorsun.

evet cnm bazen ben bile şaşırıyorum 9 sene diyince Allah hiç kimseyi sevdiğinden ayırmasın inşallah..yok cnm ben hiç alışık değilim dipdibeydik sürekli ee her güzelliği de kimseye vermiyolar:)))napalım vatan borcu ödenecek...
sen nerden cnm? sevdiceğin nerde peki kısa dönemmi o da?

inşallah canım.sen çalışmayı düşünmüyor musun dershane,özel okul falan?bu arada kardeşim de tarih öğretmeni

ben kısa bi süre dershanede çalışmıştım. stajer olarak girmiştim. para vermedikleri gibi yapmadıklarını bırakmadılar. bende 2 ay dayanabildim ve ayrıldım.
özel okul bikaç yere başvurdum ama tecrübeli öğretmen aradıkları için olmadı.
şuan için de çalışmayı düşünmüyorum canım. çünkü kısmetse yazın düğünüm olursa. hazırlık yapmam lazım.
senin kardeşin çalışıyor mu?

ayy evet canımm. ama en azından yanımızda olcaklar.
seninkiyle rahat haberleşebiliyormusunuz canım?

canım biz hergun 10 15 dk ortalama konusuyoruz bir kere..ama o da yetior baslarda cok zorlanıordum ama simdi daha iyiyim hamd olsun:)

bende elektrik elektronik muhendisiyim cnm:) 87liim kayserideim
memnun oldum

bence de burda zaman guzel gecior iiki topiğimiz varr kızlar

kızlarr hepiniz için hayırlısı olsun. inşallah kazanıp istediğiniz yerlere atanırsınız.

insallah herkesssler istedikleri yerlere atanırr kızlar..ben de 2 sene once kpss ile alım yapan bir yere idim a grubu gerci atamasız o yuzden rahattım ama dil icin toefla felan girdim sıkıntılıydı ama sonrası cok mutluluk verici oluyor işle ilgili bir kaygı olmuyor aklınzda.. umarım Allah hepinzin gonlune gore verir

evet canım. askerlik çok farklı tabiki. istediğinde ulaşamıyorsun. o an bişey paylaşmak istiyorsun ama onunla paylaşamıyorsun.

kesinlikle öyle ben mesela az bişeyde ona anlatırdım paylaşırdım yeri geldiğinde omuzunda ağlardım herşeyimdi o benim ama az kaldı çook şükür rabbime...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…