inşallah canım. bi an önce gelsinlerr.
beni akşamları arıyor işte. bugün akşam aramadı daha.
ben izmirdeyim canım.
mesleğim tarih öğretmenliği ama çalışmıyorum. 82 doğumluyum.
ya senn?:26:
HOŞBULDUK teşekkür ederim.. derya ben trabzonluyum, nişanlıyım 2 yıldır..nişanlımı sizler gibi 12 ağustosta askere gönderdim.uzun zamandır ziyaretçi olarak giriyodum buraya dün bende aranıza katılmaya karar verdim belki zaman daha çabuk geçer dedim:))nasıl iyi demiş miyim...
bende biyoloji öğretmeniyim İstanbul'dayım canım,84 doğumluyum ve bende çalışmıyorum.kpssye mi hazırlanıyorsun canım?
bende biyoloji öğretmeniyim İstanbul'dayım canım,84 doğumluyum ve bende çalışmıyorum.kpssye mi hazırlanıyorsun canım?
memnun olduk canımm. iyi demişsinn. burda zaman güzel geçiyorr. ben 14 ağustostan beri burdayım. bana ilaç gibi geldi burası. çünkü hepimiz şuan aynı kaderi paylaşıyoruz. sıkıntılarımızı sevinçlerimizi paylaşıyoruz burda. asker beklemek dışardan kolay gözüküyor başkalarına ama öyle değil.
bende kpssye hazırlnaıyorum canım o nedenle çalışmak istemedim.ikisini bir arada yürütemem diye..evet bizim sizden de az atamamız ve puanımızda çok yüksekyok canım kpssye girmicem. uzaklara gidemem çünkü. zaten tarih te biyoloji de çok az kişi alıyorlar kadroya diye biliyorum.
sen neden çalışmıyorsun canım?
okuyunca çok sevindim cnm bende biyoloji öğretmeniyim daha yeni bitirdim okulumu bu yıl kpss ye hazırlanmayı düşünüyorum durumlar vahim biliyosun
bende kpssye hazırlnaıyorum canım o nedenle çalışmak istemedim.ikisini bir arada yürütemem diye..evet bizim sizden de az atamamız ve puanımızda çok yüksek89.400le kapadı ve sadece 63 kişi aldı.o nedenle uzakta olsa giderim nasipse atanayım da,sonra zaten hayırlısıyla eş durumundan dönerim inş.
valla durumumuz vahim canım ya,Allah yardımcımız olsun.dershaneye yazılmayı düşünüyor musun?
evet cnm yazıldım hatta gideceğim inşallah..ben evde çalışamayanlardanım malesef teşvik olması lazım çalışmam için..
evet gördüğüm okuduğum kadarıyla öyle ben biraz geç katıldım ama sürekli takip ediyodum:)) kesinlikle öyle ne kadar kısa dönem de olsa ayrılık sonuçta hele de hiç alışık değilseniz benim gibi 9 yıldır beraberiz aynı şehirde çok zor gerçekten ama sevince bekleniyor...
bende gidiyorum dershaneye canım 3 Ekim'de başladı,hayırlısı olsun hepimiz için inşallah bol atamalı bir sene olsun da atanalım.sen kaçlısın tatlım?
maşallah canımm. uzun süredir berabermişsiniz.
ilk günlerde zorlandınmı çok? alışmışsındır sende şimdi.
benimde 25 ekimde başlayacak inşallah..amin cnm hepimiz için hayırlısı olsun. bol bol atanalım..ben 87 liyim cnm benim...
kızlarr hepiniz için hayırlısı olsun. inşallah kazanıp istediğiniz yerlere atanırsınız.
bol bol atanalım inş.ama almıyorlar ki off offf..
hımm 3 yaş küçükmüşsün benden..
9 senedir birliktesiniz nişanlınla he maşallah
bizimde 6 sene olacak Şubatta,ama biz biraz alışıktık ayrılığa başka şehirlerde yaşadığımız için haftada ya da 15te bir görüşebiliyorduk ama askerlik çok farklı bir hasretmiş
bol bol atanalım inş.ama almıyorlar ki off offf..
hımm 3 yaş küçükmüşsün benden..
9 senedir birliktesiniz nişanlınla he maşallah
bizimde 6 sene olacak Şubatta,ama biz biraz alışıktık ayrılığa başka şehirlerde yaşadığımız için haftada ya da 15te bir görüşebiliyorduk ama askerlik çok farklı bir hasretmiş
evet canım. askerlik çok farklı tabiki. istediğinde ulaşamıyorsun. o an bişey paylaşmak istiyorsun ama onunla paylaşamıyorsun.
inşallah canım.sen çalışmayı düşünmüyor musun dershane,özel okul falan?bu arada kardeşim de tarih öğretmeni
ayy evet canımm. ama en azından yanımızda olcaklar.
seninkiyle rahat haberleşebiliyormusunuz canım?
bende elektrik elektronik muhendisiyim cnm:) 87liim kayserideimbende biyoloji öğretmeniyim İstanbul'dayım canım,84 doğumluyum ve bende çalışmıyorum.kpssye mi hazırlanıyorsun canım?
memnun olduk canımm. iyi demişsinn. burda zaman güzel geçiyorr. ben 14 ağustostan beri burdayım. bana ilaç gibi geldi burası. çünkü hepimiz şuan aynı kaderi paylaşıyoruz. sıkıntılarımızı sevinçlerimizi paylaşıyoruz burda. asker beklemek dışardan kolay gözüküyor başkalarına ama öyle değil.
kızlarr hepiniz için hayırlısı olsun. inşallah kazanıp istediğiniz yerlere atanırsınız.
evet canım. askerlik çok farklı tabiki. istediğinde ulaşamıyorsun. o an bişey paylaşmak istiyorsun ama onunla paylaşamıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?