2012 gelinleri ne hazırlıklar yaptınız?çeyiz hazırlığı nasıl gidiyor?
Hoşgeldinn canım.
bugün topiğimiz şenlendi. sevindimm...
2012 gelinleri ne hazırlıklar yaptınız?çeyiz hazırlığı nasıl gidiyor?
valla cnm daha yoğunluk başlamadı şimdi hafiften ilerliyor:))) eşya beğenmeye sıra gelince yoğunluk artar.perdesiydi halısıydı yok efendim ıvır zıvırlar.... gelinlik..artırabiliriz bunları tabi.eşya almanın en iyi zamanı mart ayıymış ben geçenlerde sormuştum beğendiğim bir takımı da sahibi öyle demişti mart ayı hem daha uygun hem çeşit bol olur dedi haberiniz olsun kızlar....ben adamın yalancısıyım:)
ben mayıs doğumluyum hep mayısta evlemeyi hayal etmiştim inş öyle olur nasipseo zaman mart olayı bana uyuyor
bizde nişanlımla mayıs çok istedik asker dönüşü ama ben kpss ye gireceğim için araya düğün koymayalım dedik.iyi mi yaptık bilmiyorum( ilkten üzüldüm uzadı diye ama bunda da vardır bir hayır...
ben mayıs doğumluyum hep mayısta evlemeyi hayal etmiştim inş öyle olur nasipseo zaman mart olayı bana uyuyor
oyle canım hem dugun geccek bitecek bu sefer kpss olmazsa daha sıkıntı hallet icin rahat olsun..
umarım diledigin gibi olur fıstık..ben hep temmuzun ilk haaftaso hayal etmiştim ama bilmiorum hic ne zmn olacak sanırım eylulekalır
kızlar görüşmek üzere,iyi geceler...
bu arada Deryacım gerçi rakibiz ama birbirimizi motive edelim KPSS konusundavalla Allah yardımcımız olsun...
sen bu topiğin gözbebeği emektarısın
azalıyo kızlarrrrr 90 larıda deviriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?