341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

2012 gelinleri ne hazırlıklar yaptınız?çeyiz hazırlığı nasıl gidiyor?

benim çeyiz hazırlığım tamamlandı gibi,KPSS'ye gireceğim için nasipse,önceden halledeyim dedim bir tek banyo takımlarım kaldı renk belirsiz olduğu için bir de fırınım ve çamaşır makinem alınmadı. Çeyiz topicimde var çeyizlerim

2012 gelinleri ne hazırlıklar yaptınız?çeyiz hazırlığı nasıl gidiyor?

valla cnm daha yoğunluk başlamadı şimdi hafiften ilerliyor:))) eşya beğenmeye sıra gelince yoğunluk artar.perdesiydi halısıydı yok efendim ıvır zıvırlar.... gelinlik..artırabiliriz bunları tabi.eşya almanın en iyi zamanı mart ayıymış ben geçenlerde sormuştum beğendiğim bir takımı da sahibi öyle demişti mart ayı hem daha uygun hem çeşit bol olur dedi haberiniz olsun kızlar....ben adamın yalancısıyım:)

ben mayıs doğumluyum hep mayısta evlemeyi hayal etmiştim inş öyle olur nasipse o zaman mart olayı bana uyuyor

ben mayıs doğumluyum hep mayısta evlemeyi hayal etmiştim inş öyle olur nasipse o zaman mart olayı bana uyuyor

bizde nişanlımla mayıs çok istedik asker dönüşü ama ben kpss ye gireceğim için araya düğün koymayalım dedik.iyi mi yaptık bilmiyorum( ilkten üzüldüm uzadı diye ama bunda da vardır bir hayır...

oyle canım hem dugun geccek bitecek bu sefer kpss olmazsa daha sıkıntı hallet icin rahat olsun..

umarım diledigin gibi olur fıstık..ben hep temmuzun ilk haaftaso hayal etmiştim ama bilmiorum hic ne zmn olacak sanırım eylulekalır

evet öyle cnm haklısın..yaw bu kpss her yerde bana sıkıntı veriyor yaa bu sene kurtulmam lazım ondan inşallah

kızlar görüşmek üzere,iyi geceler...
bu arada Deryacım gerçi rakibiz ama birbirimizi motive edelim KPSS konusunda valla Allah yardımcımız olsun...

Herkes gitmiş ben gelene kadar.
şafak attıran olmamış. ben attırıyım madem gene.
Şafağımız 92...

evet canlarım azalıyo git gide. her geçen gün umudum artıyor. inancım çoğalıyor.
moon-se seni ilk defa görüyorum bu topicte. yenimisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…