341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

evet Allahım sevenleri ayırmasın inşallah..
evet kısa dönem,benim askerim Erzincan'da,ben İstanbul'dayım..Gittiğinden beri hiç göremedim,yemin törenine de gitmedim,çok uzak diye tek başıma da gidemiyorum,kayınvalidemde gelmiyor,o gelmeyince annemde izin vermiyor off kaldım böylee.hayırlısıyla bitsin istiyorum askerlik inş.

merhabalar canım..
inşallah bizde atanırız Allahımın izniyle..

bende gidemedim yemin törenine gerçi pek istemedim zaten kayınpederim gitti..zaten ilk gün zor ayrıldım tekrar o günü yaşamak istemedim yani..biz haftasonları nette görüşüyoruz sizin çarşı falan yokmu hiç değil ordan görüşseydiniz hiç yoktan iyidir...off yaa bende istiyorum bi an önce bitsin artık..

çarşıya çıkıyor görüşüyoruz Allahıma şükür netten falan görüyorum ama dokunmak gibi olmuyor ki
bu haftasonu çıkamadı,koğuş dağınık diye hepsine toptan ceza vermişler...kim dağınık kim değil diye bakmadan...
Allahtan yarın komutanı birşey almak için çarşıya gönderecekmiş,nasipse göreceğim nette aşkucumu

anladım canım bende bir sene dershane çalıştım stajım kalksın diye 400 liraya.her türlü eziyete dayandım valla,dedim daha fazlası olamaz herhalde..ama sana parada vermemişler
bir sene de ücretli öğretmenlik yaptım dedim işte bu,devlet gibisi yok ve o saatten sonra kpssye karar verdim
kardeşim yüksek lisans yapıyor canım,çalışmıyor o da.

selam kızlar ve yeni katılan kızlar hoşgeldiniz ay yazdıklarınızı okudum da bende 2012 yazında yada 2013te en geç gelin olucam ama hiç aklıma bile gelmiyo bak ne kadar uzak geliyodu az kalmış ya sevindirik oldum

hmm bizdede oluyor öyle sorunlar...usta birliği adıyamanda orda da 2 haftada bir çarşı veriyolar her haftasonu verseler nolcak ki sanki....

askerlikte ödüller tek cezalar toptan oluyormuş nasıl mantık anlamadım.bizimki acemilikte burdan birini dövmeden gidersem sinirlerim çok kuvvetliymiş dicem diyodu.dövmedi demekki kuvvetliymiş

canım bu işler kısmet hic belli olmaz..ben sadce seneye bu zamana brbr olmayı diliyorum..ne olacak gec olsun guc olmasın..

askerlikte ödüller tek cezalar toptan oluyormuş nasıl mantık anlamadım.bizimki acemilikte burdan birini dövmeden gidersem sinirlerim çok kuvvetliymiş dicem diyodu.dövmedi demekki kuvvetliymiş
evet bayağı kuvvetliymiş sinirleri...
keşke cezalarda toptan olmasaydı yaaa...
Tesekkürler tatlım sende hoşgeldın )
hoşbulduk canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…