evet cnm bazen ben bile şaşırıyorum 9 sene diyince Allah hiç kimseyi sevdiğinden ayırmasın inşallah..yok cnm ben hiç alışık değilim dipdibeydik sürekli ee her güzelliği de kimseye vermiyolar:)))napalım vatan borcu ödenecek...
sen nerden cnm? sevdiceğin nerde peki kısa dönemmi o da?
canım biz hergun 10 15 dk ortalama konusuyoruz bir kere..ama o da yetior baslarda cok zorlanıordum ama simdi daha iyiyim hamd olsun:)
bende elektrik elektronik muhendisiyim cnm:) 87liim kayserideim
memnun oldum
bence de burda zaman guzel gecior iiki topiğimiz varr kızlar
insallah herkesssler istedikleri yerlere atanırr kızlar..ben de 2 sene once kpss ile alım yapan bir yere idim a grubu gerci atamasız o yuzden rahattım ama dil icin toefla felan girdim sıkıntılıydı ama sonrası cok mutluluk verici oluyor işle ilgili bir kaygı olmuyor aklınzda.. umarım Allah hepinzin gonlune gore verir
evet Allahım sevenleri ayırmasın inşallah..
evet kısa dönem,benim askerim Erzincan'da,ben İstanbul'dayım..Gittiğinden beri hiç göremedim,yemin törenine de gitmedim,çok uzak diye tek başıma da gidemiyorum,kayınvalidemde gelmiyor,o gelmeyince annemde izin vermiyor off kaldım böylee.hayırlısıyla bitsin istiyorum askerlik inş.
bende gidemedim yemin törenine gerçi pek istemedim zaten kayınpederim gitti..zaten ilk gün zor ayrıldım tekrar o günü yaşamak istemedim yani..biz haftasonları nette görüşüyoruz sizin çarşı falan yokmu hiç değil ordan görüşseydiniz hiç yoktan iyidir...off yaa bende istiyorum bi an önce bitsin artık..
ben kısa bi süre dershanede çalışmıştım. stajer olarak girmiştim. para vermedikleri gibi yapmadıklarını bırakmadılar. bende 2 ay dayanabildim ve ayrıldım.
özel okul bikaç yere başvurdum ama tecrübeli öğretmen aradıkları için olmadı.
şuan için de çalışmayı düşünmüyorum canım. çünkü kısmetse yazın düğünüm olursa. hazırlık yapmam lazım.
senin kardeşin çalışıyor mu?
selam kızlar ve yeni katılan kızlar hoşgeldinizay yazdıklarınızı okudum da bende 2012 yazında yada 2013te en geç gelin olucam ama hiç aklıma bile gelmiyo bak ne kadar uzak geliyodu az kalmış ya sevindirik oldum
çarşıya çıkıyor görüşüyoruz Allahıma şükür netten falan görüyorum ama dokunmak gibi olmuyor ki
bu haftasonu çıkamadı,koğuş dağınık diye hepsine toptan ceza vermişler...kim dağınık kim değil diye bakmadan...
Allahtan yarın komutanı birşey almak için çarşıya gönderecekmiş,nasipse göreceğim nette aşkucumu
selam kızlar ve yeni katılan kızlar hoşgeldinizay yazdıklarınızı okudum da bende 2012 yazında yada 2013te en geç gelin olucam ama hiç aklıma bile gelmiyo bak ne kadar uzak geliyodu az kalmış ya sevindirik oldum
hmm bizdede oluyor öyle sorunlar...usta birliği adıyamanda orda da 2 haftada bir çarşı veriyolar her haftasonu verseler nolcak ki sanki....
Selam kızlar uzun bi aradan sonra ben geldımmm
sevdiceği adıyaman da olan varmı kızlarrr....
bir de benim gibi 2012 eylül gelinleri..... varsa el kaldırsınlar:))
askerlikte ödüller tek cezalar toptan oluyormuş nasıl mantık anlamadım.bizimki acemilikte burdan birini dövmeden gidersem sinirlerim çok kuvvetliymiş dicem diyodu.dövmedi demekki kuvvetliymiş
hoşbulduk canımTesekkürler tatlım sende hoşgeldın)
2012 eylül gelini ben varım kısmetse canım.
Selam kızlar uzun bi aradan sonra ben geldımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?