offf aramadi gene yaa ben de ariyorum ama ulasamiyorum bi turlu kendisine ilk kez boyle bi durum oldu cok canim sıkkınuyuyamiyorum su an elimde telefon belki arar diye bekliyorum her an umarim herkesin kalan su gunleri sorunsuz bi sekilde gecer. Evet bu psikoloji oldurcek beni yaa bi bitseydi hayirlisiyla. Ama su an tek derdim bi an once askerimin aramasi. 4 gun olcak artik yaa gorusemeyeli kafayi yiycem offfffffff (((
offf aramadi gene yaa ben de ariyorum ama ulasamiyorum bi turlu kendisine ilk kez boyle bi durum oldu cok canim sıkkınuyuyamiyorum su an elimde telefon belki arar diye bekliyorum her an umarim herkesin kalan su gunleri sorunsuz bi sekilde gecer. Evet bu psikoloji oldurcek beni yaa bi bitseydi hayirlisiyla. Ama su an tek derdim bi an once askerimin aramasi. 4 gun olcak artik yaa gorusemeyeli kafayi yiycem offfffffff (((
kesin arayamayacağı bir durum olmuştur yoksa niye aramasın
üzme canını
senin arayabileceğin numaralar yok mu, yada aradında da gene de ulaşamadın mı?
Aradigimda ya mesgul ya uyuyo bi sey oluyo bi gorusemedik yani ben o arar diye bekliyorum daha sonra ama o da arayamadi bilmiyorum niye oyle oldu.neyse artik bi sekilde ulasicaz bakalim
kıslarr gunaydnnnsafakk 82 turkıye turuna son 1 gun...
Ben de su an otobusteyim telefondan yaziyorum buraya ama bazen yazmiyo kizlar mesajlariniza cevap yaziyorum ama yazmiyo gibi gozukuyo bazen.Istanbula gidiyorum ordan da haftasonu yalovaya gidicem eger carsisi olursa askerimin.su an icin tabi ilk amacim bi an once sesini duyabilmek.insallah arar artik bugun
evet canım amacımız plakalara gelmekti. geliyoruz saatler kaldı. yavaş ve emin adımlarla ilerliyoruz.düzeltiyorum 3 hafta..ama olsun yinede güzel :)
kıslarr gunaydnnnsafakk 82 turkıye turuna son 1 gun...
Merhaba kızlar. Benim eşim de tekirdağda. 6,5 aylık hamileyim. 29 ekim ilk evlilik yıl dönümümüzÇok mutsuzum. Ama ne yapalım vatan sağolsun...
kızlaaaaaaaaaaaar görüşemiyoruz uzun zamandır nasılsınız? benim şafağım şimdilik 5 :) çarşamba sabahı burda çünkü bayram için izne geliyor ayyy çooooook özledim ya zaman bir türlü geçmiyor(( aşk eldiveni ördürüyorum teyzeme gelince takıp dolaşcaz sizde alın yada yaptırın güzel bi sürpriz olur sizinkiler geliyor mu ???
iyiyiz tubacım umarım sende iyisindir.
senin mehtabın 5. ona mehtap diyorlar.
aşk eldiveni nasıl kız? izmirde eldiven giyilmiyor hiç valla.
benimki bayramda gelmiyor canım şafağı uzamasın diye. Allah kavuştursun sağ salim canım.
saolasın cnm bende günler geçtikçe daha iyi oluyorum işte :)
öyle mi mehtap mı hiç bilmiyodum :26:
bizimkide gelmicektide çok özledik yaa oda bunaldı havası değişsin biraz nefes alsın
Kayseri'nin soğuğuyla bir olmaz tabi İzmir ama çok hoş bişiy nette örnekleri war
merhaba kızlar. Benim eşim de tekirdağda. 6,5 aylık hamileyim. 29 ekim ilk evlilik yıl dönümümüzçok mutsuzum. Ama ne yapalım vatan sağolsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?