341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

kesin arayamayacağı bir durum olmuştur yoksa niye aramasın
üzme canını
senin arayabileceğin numaralar yok mu, yada aradında da gene de ulaşamadın mı?

evet canım aradıgında ne diyorlar peki

kesin arayamayacağı bir durum olmuştur yoksa niye aramasın
üzme canını
senin arayabileceğin numaralar yok mu, yada aradında da gene de ulaşamadın mı?

Aradigimda ya mesgul ya uyuyo bi sey oluyo bi gorusemedik yani ben o arar diye bekliyorum daha sonra ama o da arayamadi bilmiyorum niye oyle oldu.neyse artik bi sekilde ulasicaz bakalim

Ben de su an otobusteyim telefondan yaziyorum buraya ama bazen yazmiyo kizlar mesajlariniza cevap yaziyorum ama yazmiyo gibi gozukuyo bazen.Istanbula gidiyorum ordan da haftasonu yalovaya gidicem eger carsisi olursa askerimin.su an icin tabi ilk amacim bi an once sesini duyabilmek.insallah arar artik bugun

arar inşallah canım. haftasonu da yanına gidebilirsin. iyi yolculuklarr...

düzeltiyorum 3 hafta..ama olsun yinede güzel :)
evet canım amacımız plakalara gelmekti. geliyoruz saatler kaldı. yavaş ve emin adımlarla ilerliyoruz.
bi sonraki amacımız da 70 leri bitirmek olmalı. böyle daha iyi oluyor.
kıslarr gunaydnnn safakk 82 turkıye turuna son 1 gun...

günaydın canımm.. evet Türkiye turuna hazırızzz...

Merhaba kızlar. Benim eşim de tekirdağda. 6,5 aylık hamileyim. 29 ekim ilk evlilik yıl dönümümüz Çok mutsuzum. Ama ne yapalım vatan sağolsun...

Merhaba kızlar. Benim eşim de tekirdağda. 6,5 aylık hamileyim. 29 ekim ilk evlilik yıl dönümümüz Çok mutsuzum. Ama ne yapalım vatan sağolsun...

Merhaba canım. üzülme. bak çoğumuz yıl dönümlerini ayrı geçiricek. hem sen mutsuz olursan bebeğinede yansır üzüntün. hisseder.
kendine dikkat et canım. bebeğini de Allah analı babalı büyütsün. senin askerinde kısa dönemmi?

kızlaaaaaaaaaaaar görüşemiyoruz uzun zamandır nasılsınız? benim şafağım şimdilik 5 :) çarşamba sabahı burda çünkü bayram için izne geliyor ayyy çooooook özledim ya zaman bir türlü geçmiyor(( aşk eldiveni ördürüyorum teyzeme gelince takıp dolaşcaz sizde alın yada yaptırın güzel bi sürpriz olur sizinkiler geliyor mu ???

iyiyiz tubacım umarım sende iyisindir.
senin mehtabın 5. ona mehtap diyorlar.
aşk eldiveni nasıl kız? izmirde eldiven giyilmiyor hiç valla.
benimki bayramda gelmiyor canım şafağı uzamasın diye. Allah kavuştursun sağ salim canım.

saolasın cnm bende günler geçtikçe daha iyi oluyorum işte :)

öyle mi mehtap mı hiç bilmiyodum :26:

bizimkide gelmicektide çok özledik yaa oda bunaldı havası değişsin biraz nefes alsın
Kayseri'nin soğuğuyla bir olmaz tabi İzmir ama çok hoş bişiy nette örnekleri war

iyi düşünmüşsün canım. belki bende takarım aşk eldiveni çok soğursa hava. ama o takar mı bilmiyorum.

Slm kızlar nasılsınız benim eşimde gelmicek izne biranönce bitsin askerliği uzamasın istiyoruz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…