mastikacım merb. ben hiç görmedim seni tanışmadık ilk günden beri burdayım ama yeni katıldın heralde aramıza senin askerin nerde canım
Askerim istanbulda
kızlar vanda deprem olmuş yakını yada askeri vanda olan varmıydı :18::18::18: inşallah herkes iyidir çok şükür benim yakınlarım iyiymiş
benim nişanlım Van'da asker.
Ama çok şükür askeriyede bir hasar yokmuş.
Zaten ben depremi duymadan kendisi beni aradı söyledi merak etme dedi.
İyiki de televizyonda görmeden askerim aradı yoksa ulasıcam diye mahvolurdum
Çok şükür iyi.
Ama Allah depremzedelere yardım etsin,sabır versin.....
Resmen kara bulutlar dolaşıyor Türkiye'nin üstünde.Bu aralar her yerden de trafik kazası haberi okuyorum((
ayy Allah korusun ulaşabildiğine çok sevindim.bu ekime ne oldu bilmiyorum sürekli ağlıyoruz
merhaba kızlar.
döndüm ben eve. haberleri takip ettim. Allah yardımcıları olsun hepsinin.
çok üzücü gerçekten.
sizler nasılsınız?
özledim hepinizi.
aynen tuğcecan bizde çok özledik seni nasıl geçti zamanın?
sağolasın duygucum. kalp kalbe karşıymış.
fena geçmedi ama askerimsiz yavan oldu. bi de olumsuz haberleri duydukça üzüldüm çok.
sen nasılsın canım? nasıl gidiyor bekleme sürecin?
bazen gergin bazen sakin :)ama az kadlı diye düşünüyorum bayramdanmıdır nedir kasım çabuk geçicek gibime geliyor aralığın ilk haftasıda izmire gidicem izne çıkıyorum öyel öyle geçicek artık önce çift sayıları bekledik şimdi plakaları :)
merhaba kızlar.
döndüm ben eve. haberleri takip ettim. Allah yardımcıları olsun hepsinin.
çok üzücü gerçekten.
sizler nasılsınız?
özledim hepinizi.
tugcecan yaa hoşgeldin sensiz topik çok sessiz kaldı arada bakıyorum ama kimseyi yakalayamıyorumben iyi sayılırım sen nasılsın nasıl geçti tatil?
Kızlar ben gittiğimden beri kimseler kalmamış burda. topiğimizi başı boş bırakmayın.
şafağımız 83...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?