341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

slm kızlar nasılsınız kimse yok yine noldu bizim topiğimize kaç gündür şafak da saymıyorum ama şafak 79 olduğunda eşitleniyor kalan da bitende 79 gün oluyor az önce şafakmatiğe bakarken dikkatimi çekti

Merhaba kızlar,umarım herkes güzel bir haftasonu geçiriyordur.İlk zamanlar daha çok sohbet oluyordu ama şimdi herkes alıştı tabi hasret çekmeye,daha kolay geliyor günlük yaşantı.O yüzden pek ilerlemiyor topik

mastikacım merb. ben hiç görmedim seni tanışmadık ilk günden beri burdayım ama yeni katıldın heralde aramıza senin askerin nerde canım

kızlar vanda deprem olmuş yakını yada askeri vanda olan varmıydı :18::18::18: inşallah herkes iyidir çok şükür benim yakınlarım iyiymiş

kızlar merhaba ben de şehitlerimizden bu yana şafak saymıyorum... saymak istemiyorum ...

bugün de yaşanan vahim olay .. iyice moralleri bitirdi.... Vandaki insanların allah yardımcısı olsun... ölenlere rahmet diliyorum.
.. bu ekim ayı nasıl bir aydır... acı üstüne acı yaşatıyor bize..Allahım hayırlar ver Yarabbim.........

iyi geceler kızlar bugun kimsenin sesi çıkmadı e tabi bunca üzücü olaydan sonra söyleyecek söz kalmadı neyse kendinize çook iyi bakın hayırlı sağlıklı mutlu ve güzel güzel haberler alacağımız geceler günler diliyorm.

Son düzenleme:
kızlar vanda deprem olmuş yakını yada askeri vanda olan varmıydı :18::18::18: inşallah herkes iyidir çok şükür benim yakınlarım iyiymiş

benim nişanlım Van'da asker.
Ama çok şükür askeriyede bir hasar yokmuş.
Zaten ben depremi duymadan kendisi beni aradı söyledi merak etme dedi.
İyiki de televizyonda görmeden askerim aradı yoksa ulasıcam diye mahvolurdum
Çok şükür iyi.
Ama Allah depremzedelere yardım etsin,sabır versin.....
Resmen kara bulutlar dolaşıyor Türkiye'nin üstünde.Bu aralar her yerden de trafik kazası haberi okuyorum((

ayy Allah korusun ulaşabildiğine çok sevindim.bu ekime ne oldu bilmiyorum sürekli ağlıyoruz

merhaba kızlar.
döndüm ben eve. haberleri takip ettim. Allah yardımcıları olsun hepsinin.
çok üzücü gerçekten.
sizler nasılsınız?
özledim hepinizi.

aynen tuğcecan bizde çok özledik seni nasıl geçti zamanın?

sağolasın duygucum. kalp kalbe karşıymış.
fena geçmedi ama askerimsiz yavan oldu. bi de olumsuz haberleri duydukça üzüldüm çok.
sen nasılsın canım? nasıl gidiyor bekleme sürecin?

sağolasın duygucum. kalp kalbe karşıymış.
fena geçmedi ama askerimsiz yavan oldu. bi de olumsuz haberleri duydukça üzüldüm çok.
sen nasılsın canım? nasıl gidiyor bekleme sürecin?

bazen gergin bazen sakin :)ama az kadlı diye düşünüyorum bayramdanmıdır nedir kasım çabuk geçicek gibime geliyor aralığın ilk haftasıda izmire gidicem izne çıkıyorum öyel öyle geçicek artık önce çift sayıları bekledik şimdi plakaları :)

izmirdeyim ben de canım. buyur gel şehrimize. :)
ben de bazen gergin bazen durgun oluyorum.
çiftler gelcek diye can atıyorduk. şimdide plakalara gelcez diye gün sayıyoruz. çok şükürr.

merhaba kızlar.
döndüm ben eve. haberleri takip ettim. Allah yardımcıları olsun hepsinin.
çok üzücü gerçekten.
sizler nasılsınız?
özledim hepinizi.

tugcecan yaa hoşgeldin sensiz topik çok sessiz kaldı arada bakıyorum ama kimseyi yakalayamıyorum ben iyi sayılırım sen nasılsın nasıl geçti tatil?

tugcecan yaa hoşgeldin sensiz topik çok sessiz kaldı arada bakıyorum ama kimseyi yakalayamıyorum ben iyi sayılırım sen nasılsın nasıl geçti tatil?

hoşbuldukk mervecim.
özledim valla sizi. gelir gelmez eve nete girdim.sonra uyudum biraz yorulmuşum. gülüm fena geçmedi. yurtdışındaydım ama ordan Türkiye ile ilgili haberleri duydukça çok üzüldüm. sürekli haberleri izledim. Allah yardımcıları olsun.
sen nasılsın? askerinle aran nasıl?

Kızlar ben gittiğimden beri kimseler kalmamış burda. topiğimizi başı boş bırakmayın.
şafağımız 83...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…