341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Offf kızlarr askerimle 3 gündür konuşamadık çok canım sıkkın offf bugün arar inşallah hiç bu kadar çok görüşemediğimiz olmamıştı. Bi de bu haftasonu eğer çarşı izinlerinde bi sorun olmazsa yanına gidicem inşallah. Nolur dua edin kızlar bi sorun olmasın da gidebileyim. Haftaya doğum günüm var onsuz geçircem o yüzden bi hafta önceden yanına gideyim dedim Allahım inşallah hayırlısıyla gidebilirim... Günler azaldı iyice ama özlemler de artıyo gittikçe. Gene de çok şükür halimize en azından görüşebiliyoruz.
Sizler nasılsınız kızlar, nasıl geçiyo günleriniz?

Canım bir an önce arar inşallah. belkide denetlemeleri falan varsa arıyamamıştır.
İnşallah sorunsuzca gidip gelebilirsin. hasret giderirsiniz.
biz de bi iyi bi kötüyüz canım. asker bekleyenin psikolojisi değişken oluyor haliyle.
ama genede zaman azaldıkça umutlar da artıyor.

ѕℓм αѕкєя уαяєηℓєяı ѕαƒαgмzzzz ȣ3

ѕℓм αѕкєя уαяєηℓєяı ѕαƒαgмzzzz ȣ3

ѕℓм αѕкєя уαяєηℓєяı ѕαƒαgмzzzz ȣЭ

ha şöyle gelin bakalım birer ikişer ne çabuk unuttunuz ilk günlerdeki hallerimizi az ağlamıyorduk birbirimize yaza yaza geçirmiştik günlerimizi...

ben hep burdayım canım. ilk günler kadar ağlaşmasakta genede birbirimize ihtiyacımız var herzaman.

ѕℓм αѕкєя уαяєηℓєяı ѕαƒαgмzzzz ȣЭ

selam canım. evet şafağımız 83...
plakalara geçmemize 2 gün kaldı.

pazar günü saatleride 1 saat geri alıyoruz hadi bakalım geçsin günler,ben zaten iş dışında genelde uyuyorum

pazar günü daha çok uyucaksın demekki canım.
geçicek inşallah canım. başka şansı yok.
uyuyunca insan güçleniyor ve zaman geçiyor çabucak.

merhaba kızlar nasıl geçiyor günler.. iyice alıştık artık ... böylelikle artık plakalara gelindi.. bizim şafak 87 daha.... bayramda da gelecek eşim kısmetse ... ben saymıyorum o yüzden

merhaba kızlar nasıl geçiyor günler.. iyice alıştık artık ... böylelikle artık plakalara gelindi.. bizim şafak 87 daha.... bayramda da gelecek eşim kısmetse ... ben saymıyorum o yüzden

iyi Allaha şükür canım. kış gelince daha rahat oldu sanki.
yarın plakalara geçicez inşallah.
gözün aydın canım. Allah kavuştursun.

offf aramadi gene yaa ben de ariyorum ama ulasamiyorum bi turlu kendisine ilk kez boyle bi durum oldu cok canim sıkkın uyuyamiyorum su an elimde telefon belki arar diye bekliyorum her an umarim herkesin kalan su gunleri sorunsuz bi sekilde gecer. Evet bu psikoloji oldurcek beni yaa bi bitseydi hayirlisiyla. Ama su an tek derdim bi an once askerimin aramasi. 4 gun olcak artik yaa gorusemeyeli kafayi yiycem offfffffff(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…