Offf kızlarr askerimle 3 gündür konuşamadık çok canım sıkkın offf bugün arar inşallah hiç bu kadar çok görüşemediğimiz olmamıştı. Bi de bu haftasonu eğer çarşı izinlerinde bi sorun olmazsa yanına gidicem inşallah. Nolur dua edin kızlar bi sorun olmasın da gidebileyim. Haftaya doğum günüm var onsuz geçircem o yüzden bi hafta önceden yanına gideyim dedim Allahım inşallah hayırlısıyla gidebilirim... Günler azaldı iyice ama özlemler de artıyo gittikçe. Gene de çok şükür halimize en azından görüşebiliyoruz.
Sizler nasılsınız kızlar, nasıl geçiyo günleriniz?
kimsecikler yok eskilerden...
evet canım pek kimse yok ama olsun biz varız ne yapalım.
ha şöyle gelin bakalım birer ikişer ne çabuk unuttunuz ilk günlerdeki hallerimizi az ağlamıyorduk birbirimize yaza yaza geçirmiştik günlerimizi...
ѕℓм αѕкєя уαяєηℓєяı ѕαƒαgмzzzz ȣЭ
pazar günü saatleride 1 saat geri alıyoruz hadi bakalım geçsin günler,ben zaten iş dışında genelde uyuyorum
haftasonları evde durmak berbat be alışmışım canımla buluşmaya haftasonları onsuz olmaya hala alışamadım :/
haftasonları evde durmak berbat be alışmışım canımla buluşmaya haftasonları onsuz olmaya hala alışamadım :/
aynen ya artık şehirlere geçelim ayy ne güzel olucak geri sayım asıl o zaman başlıyacak9
81 düzce gel artıkk
merhaba kızlar nasıl geçiyor günler.. iyice alıştık artık ... böylelikle artık plakalara gelindi.. bizim şafak 87 daha.... bayramda da gelecek eşim kısmetse ... ben saymıyorum o yüzden
Canım bir an önce arar inşallah. belkide denetlemeleri falan varsa arıyamamıştır.
İnşallah sorunsuzca gidip gelebilirsin. hasret giderirsiniz.
biz de bi iyi bi kötüyüz canım. asker bekleyenin psikolojisi değişken oluyor haliyle.
ama genede zaman azaldıkça umutlar da artıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?