341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

selam canım. Nasılsın? Nasıl gidiyor?

sağol canım çalışıyorum artık evci izinleri kalkmış eşimin eger evciye cıkartırsak 2 gün uzucak askerlik bizde gitsekte askeriyede görcez zaten 1 hakkımız kalmıştı ama yinede olsun 3 kere gttim en azından öyle .sen neler yapıyosun canım

kaç kere evci izni kullandıkı bir daha vermiyorlar?

Son düzenleme:

alla alla herkeste aynımı canım?
benimki gelebilirsiniz demişti. çıkartabiliyormuşuz. ama bi daha çıkamam dedi. bi kereye mahsusmu acep?:26:

bende annesiyle gitmeyi düşünüyorum canım. bi kere gidebilirim ancak zaten.
çok uzağız çünkü bizz.

olsun canım gidin ne güzel iii gelir ikinizede ....şafak nasıl gidio ben hergün saymıyorum ama sanki hiç geçmio

ilk günden beri her günn sayıyorum canım. engelliyemiyorum kendimi. hatta bazen abartıp saatleri bile saydığım oluyor.
kış gelince daha iyi geçiyor sanki.
canım bi uçak bileti baktım gidiş-dönüş 400 tl.
baya abartmışlar artık.

aynen ya bende istanbul ankara uçak biletlerine baktım gidiş dönüş çok pahalı...

şimdi bayram üzeri olduğu içindir belki baya abartmışlar gerçekten

aynen ya bende istanbul ankara uçak biletlerine baktım gidiş dönüş çok pahalı...
benim bi de aktarmalı canım. ama thy yolları hep böyle. diğer havayollarındada yok bilet.
kıyamam canım allah kavuştursun biranönce ...biz daha önce konuşmuşmuyduk bende izmirliyim

amin canım. hepimizi inşallah. izmirli olduğunu bilmiyordum canım.
ama başka şehirde yaşıyorsun herhalde şuan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…