- 14 Ağustos 2011
- 28.798
- 4.539
- 448
Slm kızlar nasılsınız benim eşimde gelmicek izne biranönce bitsin askerliği uzamasın istiyoruz ...
selam canım. Nasılsın? Nasıl gidiyor?
sağol canım çalışıyorum artık evci izinleri kalkmış eşimin eger evciye cıkartırsak 2 gün uzucak askerlik bizde gitsekte askeriyede görcez zaten 1 hakkımız kalmıştı ama yinede olsun 3 kere gttim en azından öyle .sen neler yapıyosun canım
sağol canım çalışıyorum artık evci izinleri kalkmış eşimin eger evciye cıkartırsak 2 gün uzucak askerlik bizde gitsekte askeriyede görcez zaten 1 hakkımız kalmıştı ama yinede olsun 3 kere gttim en azından öyle .sen neler yapıyosun canım
alla alla herkeste aynımı canım?
Benimki gelebilirsiniz demişti. çıkartabiliyormuşuz. Ama bi daha çıkamam dedi. Bi kereye mahsusmu acep?:26:
kaç kere evci izni kullandıkı bir daha vermiyorlar?
bende annesiyle gitmeyi düşünüyorum canım. Bi kere gidebilirim ancak zaten.
çok uzağız çünkü bizz.
çok uzağız çünkü bizz.
çok uzağız çünkü bizz.
çok uzağız çünkü bizz.
canım sen nerde oturuyosun özel olmazsa
olsun canım gidin ne güzel iii gelir ikinizede ....şafak nasıl gidio ben hergün saymıyorum ama sanki hiç geçmio
ilk günden beri her günn sayıyorum canım. engelliyemiyorum kendimi. hatta bazen abartıp saatleri bile saydığım oluyor.
kış gelince daha iyi geçiyor sanki.
canım bi uçak bileti baktım gidiş-dönüş 400 tl.
baya abartmışlar artık.
ilk günden beri her günn sayıyorum canım. Engelliyemiyorum kendimi. Hatta bazen abartıp saatleri bile saydığım oluyor.
Kış gelince daha iyi geçiyor sanki.
Canım bi uçak bileti baktım gidiş-dönüş 400 tl.
Baya abartmışlar artık.
izmirdeyim canım. Askerimde urfada. Ikimizde türkiyenin bir ucundayız.
evet tarihler yakın birde o yüzden pahalı,ben izmire gidiş döünüşü 78 tl ye aldım ama 4 ay önce :)
benim bi de aktarmalı canım. ama thy yolları hep böyle. diğer havayollarındada yok bilet.aynen ya bende istanbul ankara uçak biletlerine baktım gidiş dönüş çok pahalı...
kıyamam canım allah kavuştursun biranönce ...biz daha önce konuşmuşmuyduk bende izmirliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?