Bİ şafak da benden olsun 79 Kilise selamKOCİŞİMİN 02:30 04:30 NÖBETİ VAR BUGÜN. 1 HAFTADIR TELDE KONUSUYODUK NÖBETLERİNDE AMA TELİ YAKALATMIŞ. çOK ÜZGÜNM. RABBİM HERKESE SABIR VERSİN.
79 Kilis
Sanki hizli geciyo bu plakalar ya col mutluyum cook
günaydın kızlar,ben erken yatıp erken kalktığım için gece ilk şafak attıranlardan olamıyorum maalesefama ben de gün içerisinde mutlaka gelip şafağımı attırıyorum.
Şafak 79,Kilis'e selamBu arada askerliğin tam yarısını tamamladık,geçen zaman ve kalan zaman eşitlendi.Umarım bundan sonrası ilk yarıya göre daha hızlı geçer,ne de olsa alıştık artık
aynenn öyle canıım alıştık gerçekten
ben böyle dediğimde askerim bozuluyor biraz,sanırım alışmak bize daha kolay.sadece günlük hayatımızda büyük bi eksiklik oluyor ama askerlerimizin hayatında çok fazla değişiklik oluyor,onlar için daha zor:26:
dimi şimdi yarısı gitti desek off daha bi bukadar daha var derler doğal olarak ama çiftli rakamlar rahat ettiryo bizi
Kizlar döndüm askerimin yanindan. Biranda bi kararla gittim. Bi nefes almis olduk. Ama yol cokk uzunn. Bundan sonra bi daha gidemem.
Safagimizi attiriyim.
78... Karabuke selam yolumuza devam kizlarr...
ooh çok güzel olmuş tugcecan bence birazda olsa hasret gidermişsinizdir:) çok iyi oluyor bende aniden gitmiştim yolda heyecandan duramamıştım. bi daha gitmem diyordum ama çok gidesim var, bi yandan da okulum var napıcam bilmiyorumm78 şafak biz bu günleri görecekmiydik?:):)
Evet mervecim planda gitmek yoktu. Ailesi giderken beni de goturduler. Bende heyecandan uyuyamadim hic. İyi geldi gercekten. O da 1 aydir carsi iznine cikmiyordu. Evci cikardik. İlac gibi geldi ona da. Senin yakinsa git canim. Sen kac kere gittin asskerinin yanina? Benim iki oldu. Yakin olsam giderdim daha fazla.
Safagimiz da az kaldigi icin bu sefer ayrilirken cok kotu olmadim. Cunku plakalar umutlandiriyor beni.
Sen yoktun canim kac gundur. Derslerinmi fazla?
Gunaydinn canimm.
Ben en erken 12 de kalkardim ama oralarda 7 de kalktigim icin Bugun de uyuyamadim. Nasilsin duygucum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?