341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

osmaniye selam olsun,Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.... saatleri de unutmayın kızlar 1 sa geri...

Bİ şafak da benden olsun 79 Kilise selam KOCİŞİMİN 02:30 04:30 NÖBETİ VAR BUGÜN. 1 HAFTADIR TELDE KONUSUYODUK NÖBETLERİNDE AMA TELİ YAKALATMIŞ. çOK ÜZGÜNM. RABBİM HERKESE SABIR VERSİN.

çok şükür az kaldı bugünleride mi görecektik hiç geçmez sanıyodum ama geçiyo giden ömür bizden gidiyo ama ona kavuşmak için her bi geçen günüm feda olsun...

günaydın kızlar,ben erken yatıp erken kalktığım için gece ilk şafak attıranlardan olamıyorum maalesef ama ben de gün içerisinde mutlaka gelip şafağımı attırıyorum.

Şafak 79,Kilis'e selam Bu arada askerliğin tam yarısını tamamladık,geçen zaman ve kalan zaman eşitlendi.Umarım bundan sonrası ilk yarıya göre daha hızlı geçer,ne de olsa alıştık artık

aynenn öyle canıım alıştık gerçekten

dimi şimdi yarısı gitti desek off daha bi bukadar daha var derler doğal olarak ama çiftli rakamlar rahat ettiryo bizi

dimi şimdi yarısı gitti desek off daha bi bukadar daha var derler doğal olarak ama çiftli rakamlar rahat ettiryo bizi

Evet,alıştığımız için daha kolay geçecek gibi geliyor ama işte askerlerimiz için kolaylaşan bişey yok,hala aynı şartlarda devam ediyorlar.Allah yardımcısı olsun hepsinin

selam millet ne zamandır giremedim doğru dürüst hoşbuldum:))))) şafaklar azalıyo dimi kızlar ohh ohh yandan yandan cıstak cıstak:))) çook şükür allahı ma atarsa 78 KARABÜK.... böylece plaka kodlarını da öğrenmiş olacaz inşallah belki KPSS de çıkar bu yıl:))))

Kizlar döndüm askerimin yanindan. Biranda bi kararla gittim. Bi nefes almis olduk. Ama yol cokk uzunn. Bundan sonra bi daha gidemem.
Safagimizi attiriyim.
78... Karabuke selam yolumuza devam kizlarr...

Kizlar döndüm askerimin yanindan. Biranda bi kararla gittim. Bi nefes almis olduk. Ama yol cokk uzunn. Bundan sonra bi daha gidemem.
Safagimizi attiriyim.
78... Karabuke selam yolumuza devam kizlarr...

ooh çok güzel olmuş tugcecan bence birazda olsa hasret gidermişsinizdir:) çok iyi oluyor bende aniden gitmiştim yolda heyecandan duramamıştım. bi daha gitmem diyordum ama çok gidesim var, bi yandan da okulum var napıcam bilmiyorumm 78 şafak biz bu günleri görecekmiydik?:):)

Evet mervecim planda gitmek yoktu. Ailesi giderken beni de goturduler. Bende heyecandan uyuyamadim hic. İyi geldi gercekten. O da 1 aydir carsi iznine cikmiyordu. Evci cikardik. İlac gibi geldi ona da. Senin yakinsa git canim. Sen kac kere gittin asskerinin yanina? Benim iki oldu. Yakin olsam giderdim daha fazla.
Safagimiz da az kaldigi icin bu sefer ayrilirken cok kotu olmadim. Cunku plakalar umutlandiriyor beni.
Sen yoktun canim kac gundur. Derslerinmi fazla?

tuğçecim bugün erkencisin günaydın :)

Gunaydinn canimm.
Ben en erken 12 de kalkardim ama oralarda 7 de kalktigim icin Bugun de uyuyamadim. Nasilsin duygucum?

Gunaydinn canimm.
Ben en erken 12 de kalkardim ama oralarda 7 de kalktigim icin Bugun de uyuyamadim. Nasilsin duygucum?

kıyamam alışırsın yine 12 lere :) iyiyim bende çok şükür bir sorun yok askerimde iyi öyle olunca daha bir huzurlu oluyorum ve gerçekten alıştıgıma inanamıyorum :) tabi bunu ona söylemiyorum aslında daha yarısı bitti ama şimdi daha hafifiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…