- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
kıyamam alışırsın yine 12 lere :) iyiyim bende çok şükür bir sorun yok askerimde iyi öyle olunca daha bir huzurlu oluyorum ve gerçekten alıştıgıma inanamıyorum :) tabi bunu ona söylemiyorum aslında daha yarısı bitti ama şimdi daha hafifiz
Allah iyilik versin canım. :)
evet ben de alıştığıma inanamıyorum. ilk günler resmen nefes alırken kalbime ağrı giriyordu. ama bu sefer ayrılışımda gene üzüldüm ama kendimi harap etmedim. yarısı bitti ama tünelin ucunda ışık gözükmeye başladı :)
evet duygucum bende ilk günlerde ağlıyordum hep. kendimi toparlamam 3 hafta sonra olabildi ancak. depresyona girmiş gibiydim. ama şükür ki Allah sabrını veriyor. şimdi başımız dik bir şekilde askerlerimi bekliyoruz.
aynen artık hepimiz nerdeyse ilk günlerdeki gibi değiliz artık az zaman kaldı diye heyecanla bekliyoruz...
aynen canımm... zaten ilk günlerdeki gibi olasydık işimiz çok zor olurdu.
bi de çok şükür ki kısa dönem yapıyorlar.
100 den sonra şafaklar daha iyi atıyor sanki.
plakalar da çok zevkli oluyor.
hem genel kültürümüz de artıyor bir yandan.
selam millet ne zamandır giremedim doğru dürüst hoşbuldum:))))) şafaklar azalıyo dimi kızlar ohh ohh yandan yandan cıstak cıstak:))) çook şükür allahı ma atarsa 78 KARABÜK.... böylece plaka kodlarını da öğrenmiş olacaz inşallah belki KPSS de çıkar bu yıl:))))
günaydın kızlar..hoşgeldin tugcecan:)) ah ah keşke bende görebilsem canlı canlı...haftasonları nette idare ediyoruz çok şükür..her ne kadar iki haftada bir görebilsemde. evet kızlar aynen dediğiniz gibi alıştım bende ilk günler gibi değil. ama emin olun biz iyi olunca onlar daha ii oluyodur bizde olduğu gibi...
hoşbulduk canım...
gördüm de ne oldu sanki kavga ettik biraz önce.
ben biraz çocuk ruhlu, iyi niyetli, güleryüzlü, coşkulu bir insanım. içim dışım birdir.
benide öyle sevdiğini söylemişti. 10 ay sonra dediği laf; insanların yanında biraz olgun ol. kii çevremde hep tek çocuk ama şımarık değil derler.
sanırım kayınvalidem ona söylemiş. o da bana söylüyor. canım çok sıkıldı. onlar daha durgun, sakindirler. ben askerimi görünce neşelendim tabi.
ben bozuldum. haksızmıyım bilmiyorum. bi de bana eli maşalı gelin, eleştiriye gelemiyorsun diyor. bi de hareketlerim yavaşmış.öyle dediler. ben çok panik hareketler yapmayı sevmem. ama her yere de yetişirim. ne düşünceğimi bilmiyorum.
dedim gelmeseydim keşke. lanet olsun yaa gelmeseydin dedi. kendine git olgun kız bul sen dedim. iyi tamam dedi.
kapatıyorum ben dedi. asıl ben kapatıyorum dedim. aramassan arama bi daha dedim yüzüne kapattım.
belkide nazar değdi canım. ne oldu ben de bilmiyorum.
ama açıkçası devamlı eleştirilmekten hoşlanmıyorum.
onların oğlanları mükemmel, ben çocuksu ve yavaşmışım, hırslı değilmişim, çekingenmişim v..s v.ss
ben buyumm değişemem 29 sene sonraaa.
yinede kurma bak ortada eger bişey yoksa müstakbel kayınvalidene karşı kendini dolduruşa getirme
yinede kurma bak ortada eger bişey yoksa müstakbel kayınvalidene karşı kendini dolduruşa getirme
ne biliyim kayınvalidemde bana diyor zaten. neden böylesin diye?
ben herkesi olduğu gibi kabul ederim. ben sadece olduğum gibi kabul edilmek istiyorum.
zaten şuan bişey düşünmek istemiyorum canım.
sözlüm arar mı onu da bilmiyorum.
ama sabımı taşırdı sonunda.
ben de onu eleştirseydim yada benim ailemde sürekli onu eleştirseydi o da eminim kızardı çok.
Selam kızlarrrrŞafak:78 Karabüke selam yola devam
Çok güzel bir pazar geçirdimAskerim internet cafeye geldi ve beni karşısında görünce şok oldu 4 saat hemencecik geçiverdi Ama olsun yine de çok güzeldi Çok özlemişim askerimi Valla bu süpriz ziyaret ikimize de ilaç gibi geldi Askerim benim ya tezkere aldıktan sonra saçlarıma ve sakallarıma uzun süre dokunmucam uzasınlar diyor :)) Parmakları bacık bağlamaktan nasır tutmuş ( Gece nöbetleri zor geçiyormuş ( Hava çok soğuk oluyormuş ( Birde diz kapağında bir problem varmış Doktora falan gitmiş emar falan çekilmiş bu hafta sonuçları çıkçakmış Umarım kötü birşey çıkmaz Onun haricinde iyiydi askerim :) Bol bol asker anısı dinledim :) Yarım saat falan asker arkadaşları yanımızdaydı yaptığım mamişlerden yediler yenge hanım biz sizi artık yalnız bırakalım dediler Sonra saat 16:30 a kadar birlikte vakit geçirdik askerimle Maalesef beni terminale bırakıp teslim olmaya gitti Benim otobüs 17 de kalktı. Ahhhh ahhh onu o otobüse bindirip kaçırı vermek vardı ama neyseee Valla kıslar elinizde imkan varsa gidip görün askerlerinizi. İki tarafa da ilaç gibi geliyor. Birde çok güzel bir hatıranız olmuş oluyor Kısmetse ben aralıkta bir daha gidicem 9 aralık doğum günü 10 aralık için gitmeyi düşünüyorum. İnşallah gidebilirim...
ne biliyim kayınvalidemde bana diyor zaten. neden böylesin diye?
ben herkesi olduğu gibi kabul ederim. ben sadece olduğum gibi kabul edilmek istiyorum.
zaten şuan bişey düşünmek istemiyorum canım.
sözlüm arar mı onu da bilmiyorum.
ama sabımı taşırdı sonunda.
ben de onu eleştirseydim yada benim ailemde sürekli onu eleştirseydi o da eminim kızardı çok.
hoşbulduk canım...
gördüm de ne oldu sanki kavga ettik biraz önce.
ben biraz çocuk ruhlu, iyi niyetli, güleryüzlü, coşkulu bir insanım. içim dışım birdir.
benide öyle sevdiğini söylemişti. 10 ay sonra dediği laf; insanların yanında biraz olgun ol. kii çevremde hep tek çocuk ama şımarık değil derler.
sanırım kayınvalidem ona söylemiş. o da bana söylüyor. canım çok sıkıldı. onlar daha durgun, sakindirler. ben askerimi görünce neşelendim tabi.
ben bozuldum. haksızmıyım bilmiyorum. bi de bana eli maşalı gelin, eleştiriye gelemiyorsun diyor. bi de hareketlerim yavaşmış.öyle dediler. ben çok panik hareketler yapmayı sevmem. ama her yere de yetişirim. ne düşünceğimi bilmiyorum.
dedim gelmeseydim keşke. lanet olsun yaa gelmeseydin dedi. kendine git olgun kız bul sen dedim. iyi tamam dedi.
kapatıyorum ben dedi. asıl ben kapatıyorum dedim. aramassan arama bi daha dedim yüzüne kapattım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?