341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

dilekçim haklısın. ben bu saatten sonra nasıl değişiyim? beni böyle tanıdı sevdi.
annesi söyledi bellki. o da bana söylüyor iki gündür.
yani sağolsun annesi beni aldı götürdü. ama keşke böyle şeyler de söylemeseydi. ne niyetle söyledi bilmiyorum. ama olan bize oldu.
ben zaten hastalanıcam gerginim.
gittim yattım akşamüstü. uyanınca insanın içi acıyor.
arar mı akşam bilmiyorum.
keşke aileler çocuklarının hayatına karışmasalar bu kadar.

nazar değdi herhalde ben de ne olduğunu anlamadım canım...
bende böyle olsun istemezdim gerçekten.
hayırlısı olsun ne diyim artık.

nazar değdi herhalde ben de ne olduğunu anlamadım canım...
bende böyle olsun istemezdim gerçekten.
hayırlısı olsun ne diyim artık.

üzme kendini canım düzelir çözülmeyecek bişey değil ki bu. hiç kimse için ilişkiyi zora sokmaya değmez bu annesi bile olsa. sonuçta kuşak farkı oluyor arada bizim düşüncelerimizi kabul edemiyorlar bazen eminim askerininde aklına böyle şeyler gelmiyodur annesi veya bir başkası anlatıp düşündürmüştür onu.bazen kulakları tıkayıp duymamazlıktan gelmek çözüm oluyor.bende çok tahammülsüzümdür ama bazen böyle yapmak gerekiyor gerçekten.ama düzelecek emin ol:)))

çok teşekkür ederim canım.
tabi aklına böyle şeyler gelmez onun. gelse 10 aydır söylerdi zaten.
dediğin gibi kulaklarımı tıkamam lazım.
sonuçta hepimizin yetiştirilme şekli farklı. kimse birbirine benzeyemez.
ben sözlüm gibi aynı hareketleri yapamam. ya da onun ailesi gibi davranamam. bunu anlatamadım herhalde ben.
inşallah düzelir canım. çünkü şuanda en son istediğim şey sorunlarla boğuşmak.

Selam kızlaar. Haftasonu askerimin yanındaydım nişanımızın 1. yıldönümünü kutladık birlikte Yarın da şafağımız 77 yaani aşkımın askerliğini yaptığı yer yalovaa :)) Bi an önce geçsin şu günler. Azaldıkça sabrım da azalmaya başlıyo artıık. Zaten yanından ayrılmak çook zor oldu yol boyu ağladım gelirken (

yarııııın bu zamanlar nişanlım yolda oooooooffffff yaaa sonunda bi ara weriyoz hasretee çooooooook mutluyum çarşamba sabah 5.30 dan itibaren beraberiz çok heycanlıyım yaaaa son zamanlar hiççç gçmiyooooo

Gözünaydın canım. Bi güzel hasret giderin her anı doya doya yaşayın..

hayırlı olsun cnm tez zamanda kavusun inşallah..valla askerim gitti 5 gün sonraydı yıldönümümüz öyle bir şansım olmadı. çok şükür az kaldı gelsin bütün günler bizim olacak:)))

Bende s evinebilmek istiyorum. aramız bozuk ve daha aramadı. 23.00 te nöbeti vardı.
bakalım o saate kadar arıcak mı?
içim sıkıldı çok.

Bende s evinebilmek istiyorum. aramız bozuk ve daha aramadı. 23.00 te nöbeti vardı.
bakalım o saate kadar arıcak mı?
içim sıkıldı çok.

tugcecancım okudum sayfaları canını sıkma diyorum.bizde geçen çok büyük bir kavga ettik ama aradı sonunda bende baya bekledim.orda sağlıklı düşünemiyorlar maalesef.müstakbel kaynananın günahına girmek istemem ama bu tarz lafları sana ilk etapta fln söylerdi askerin,bana annesi söylemiş gibi geliyor.akıllı kaynana gelinini tutar bende bu kaynanaları anlamıyorumm
şimdi rapor yazıcam 2 tane.okulum aşırı yoğun gidiyor geçen hafta iki sınavım vardı şimdide raporlarım birikti.:18: ama elimden geldiğince buralarda olucam dertleşebiliriz yani

çok teşekkür eederim mervecim. sanada kolay gelsin.
inan içim acıyo. gerçekten yardıma ihtiyacım var.
29 yaşımı bitiricem. ve bu iş biterse bi daha evlenemem herhalde.
üzgünüm. seviyordum ben sözlümü.
yaa kayınvalidemde söyledi bana çocuksusun hayret ettim dedi. nasıl böyle oldun dedi? ne yapıyım ki ben böyleyimm.

aman sakın öyle kötü düşünme.çocuksu olmak kötü birşey değil ayrıca.napçaktın ecinni gibi oturcakmıydın??

aman sakın öyle kötü düşünme.çocuksu olmak kötü birşey değil ayrıca.napçaktın ecinni gibi oturcakmıydın??

ayyye ne biliyim yaa. ben böyleyim. yerine göre davranırım ben.
amannn. aramadı zaten bu akşam. içimi çok sıktı. onun da içi sıkılsınn.

ayyye ne biliyim yaa. ben böyleyim. yerine göre davranırım ben.
amannn. aramadı zaten bu akşam. içimi çok sıktı. onun da içi sıkılsınn.

kendi canı da sıkılmıştır.arayınca mırın kırın yapıyo benimki sonra hemen açılıyo bakıyorum:) o yüzden sende canını sıkma.ama varya kendimde böyle oluyorum sizide okuyorum burdan şu askerlik bitsin diyorum göremiyosun,konuşamıyosun anlaşamıyosun çok zor işimiz çok zorr

o da sıkılmıştır bencede.
evet normalde olsa ararız konuşuruz bu kadar arası uzamaz.
arıyamayınca konu uzuyor ve bizi sıkıyorr.
iyi olucam inşallah canım.

şafağımız bugün de attı. bugün benim için sıkıntılı ve uzun ama geçti işte bi şekilde...
şafağımız 77... yalovaya selam yola devam...

Selam kızlar. Esim Tekirdağ Çorluda. 6,5 Aylık hamileyim. Kendisi de dahil herkes karsı onu evci çıkarmama. Yollarda perişann olurum falan diolar. Çok sıkıldım bu durumdan. Ben zaten 36. haftamdan önce evimde istda olmalıyım zaten. evime gecmişken 1.5 saatlik corlu da yapsam mı bilemedim. Şöle bi süpriz yapıp onu evci çıkarsam ? Beni hamileyken, karnım burnumda hiç göremedi. Bebeğimimn tekmelerini hiç hi,ssedemedi. ve doğumdan 2 hafta sonra gelio. Sizce gitmeli miyim?

hayırlı olsun cnm tez zamanda kavusun inşallah..valla askerim gitti 5 gün sonraydı yıldönümümüz öyle bir şansım olmadı. çok şükür az kaldı gelsin bütün günler bizim olacak:)))

İnşallah canım hayırlısıyla bi gelsinler artık bütün zamanlar bizim olsun. Diyorum zaten kendisine de bi gel her saat başı arıycam seni sürekli mesaj atıcam benden kurtuluşun yok dedim :))

şafağımız bugün de attı. bugün benim için sıkıntılı ve uzun ama geçti işte bi şekilde...
şafağımız 77... yalovaya selam yola devam...

Canım inşallah sıkıntılarınız en kısa zamanda geçer ve güzel günler yaşarsınız. Bu durumda böyle olumsuz şeyler olunca çok üzülüyorum ben, tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama inşallah her şey düzelir en kısa zamanda sizin için.

Eveet bugün şafağımız yalovaaa :) Yani şu anda askerimin bulunduğu il :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…