- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
Canım benim düzelir aranız merak etme. Şimdi askerde düşünmekten başka işleri yok sayılır. Herşeyi kafaya takarlar ve büyütürler. Oda hatasını anlayacaktır. Hiç kimse değişemez. Robot değilizki biz formatlayalım kendimizi. Seni sen olduğun için sevdi. O yüzden değişmeni düşünmesi saçma. Aslında dediğin gibi senin değişmeni isteyen askerin de değildir muhakkak. Aileler kendi kafalarına göre çocukları için biçilmiş kaftan düşünüyorlar... Kendileri için biçemedikleri kaftanı belki çocuğumuza biçtiririz diye düşünüyorlar. Düşüncelerini de çocuklarına aktarınca gerisini düşünemiyorlar. Sonuçta bu çocuk askerde ve orda kafasına takarmı takmaz mı sonu ne olur diye düşünemiyorlar... Sen kafana takma canım. Askerin muhakkak hatasını anlayacaktır
anladım cnm benim belliki nazar değmiş Allah nazarlardan korusun...gereksiz uzatmışsınız bence konuyu ortada bişey yok şu ana kadar böyle bişey söylememişse ve seni böyle kabul etmişse belli ki geçirdiği zor ve sıkıntılı günlerin payı vardır. bizler tartışınca anlatacağımız birileri oluyor ama onun askerde böyle bir lüksü yok malesef.benimde kızdığım durumlar oluyor tamam hayatım deyip konuyu uzatmıyorum ama geldiğinde neler olur bilemiyorum:))) demem o ki şu an tartışmaya girmek çözüm olmaz daha çok çıkmaza sürükler ilişkiyi yanında olsa bir şekilde gönlünü alırsın yada o alır ama uzaktayken bence biraz daha sakin davranmakta fayda var.ve biz bayanlar olarak bize düşüyor bu görev...biz idare etmezsek zor olur bu işler. Allah tekrar böyle şeyler yaşatmasın inşallah kimseye..
nazar değdi herhalde ben de ne olduğunu anlamadım canım...
bende böyle olsun istemezdim gerçekten.
hayırlısı olsun ne diyim artık.
üzme kendini canım düzelir çözülmeyecek bişey değil ki bu. hiç kimse için ilişkiyi zora sokmaya değmez bu annesi bile olsa. sonuçta kuşak farkı oluyor arada bizim düşüncelerimizi kabul edemiyorlar bazen eminim askerininde aklına böyle şeyler gelmiyodur annesi veya bir başkası anlatıp düşündürmüştür onu.bazen kulakları tıkayıp duymamazlıktan gelmek çözüm oluyor.bende çok tahammülsüzümdür ama bazen böyle yapmak gerekiyor gerçekten.ama düzelecek emin ol:)))
yarııııın bu zamanlar nişanlım yolda oooooooffffff yaaa sonunda bi ara weriyoz hasretee çooooooook mutluyum çarşamba sabah 5.30 dan itibaren beraberiz çok heycanlıyım yaaaa son zamanlar hiççç gçmiyooooo
Selam kızlaar. Haftasonu askerimin yanındaydım nişanımızın 1. yıldönümünü kutladık birlikteYarın da şafağımız 77 yaani aşkımın askerliğini yaptığı yer yalovaa :)) Bi an önce geçsin şu günler. Azaldıkça sabrım da azalmaya başlıyo artıık. Zaten yanından ayrılmak çook zor oldu yol boyu ağladım gelirken (
Bende s evinebilmek istiyorum. aramız bozuk ve daha aramadı. 23.00 te nöbeti vardı.
bakalım o saate kadar arıcak mı?
içim sıkıldı çok.
tugcecancım okudum sayfaları canını sıkma diyorum.bizde geçen çok büyük bir kavga ettik ama aradı sonunda bende baya bekledim.orda sağlıklı düşünemiyorlar maalesef.müstakbel kaynananın günahına girmek istemem ama bu tarz lafları sana ilk etapta fln söylerdi askerin,bana annesi söylemiş gibi geliyor.akıllı kaynana gelinini tutar bende bu kaynanaları anlamıyorumm
şimdi rapor yazıcam 2 tane.okulum aşırı yoğun gidiyor geçen hafta iki sınavım vardı şimdide raporlarım birikti.:18: ama elimden geldiğince buralarda olucam dertleşebiliriz yani
çok teşekkür eederim mervecim. sanada kolay gelsin.
inan içim acıyo. gerçekten yardıma ihtiyacım var.
29 yaşımı bitiricem. ve bu iş biterse bi daha evlenemem herhalde.
üzgünüm. seviyordum ben sözlümü.
yaa kayınvalidemde söyledi bana çocuksusun hayret ettim dedi. nasıl böyle oldun dedi? ne yapıyım ki ben böyleyimm.
çok teşekkür eederim mervecim. sanada kolay gelsin.
inan içim acıyo. gerçekten yardıma ihtiyacım var.
29 yaşımı bitiricem. ve bu iş biterse bi daha evlenemem herhalde.
üzgünüm. seviyordum ben sözlümü.
yaa kayınvalidemde söyledi bana çocuksusun hayret ettim dedi. nasıl böyle oldun dedi? ne yapıyım ki ben böyleyimm.
aman sakın öyle kötü düşünme.çocuksu olmak kötü birşey değil ayrıca.napçaktın ecinni gibi oturcakmıydın??
ayyye ne biliyim yaa. ben böyleyim. yerine göre davranırım ben.
amannn. aramadı zaten bu akşam. içimi çok sıktı. onun da içi sıkılsınn.
kendi canı da sıkılmıştır.arayınca mırın kırın yapıyo benimki sonra hemen açılıyo bakıyorum:) o yüzden sende canını sıkma.ama varya kendimde böyle oluyorum sizide okuyorum burdan şu askerlik bitsin diyorum göremiyosun,konuşamıyosun anlaşamıyosun çok zor işimiz çok zorr
hayırlı olsun cnm tez zamanda kavusun inşallah..valla askerim gitti 5 gün sonraydı yıldönümümüz öyle bir şansım olmadı. çok şükür az kaldı gelsin bütün günler bizim olacak:)))
şafağımız bugün de attı. bugün benim için sıkıntılı ve uzun ama geçti işte bi şekilde...
şafağımız 77... yalovaya selam yola devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?