341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

canım çok uzak değil 1,5 saat ama hamileleğin nasıl geçiyor o önemli?
rahat geçiyorsa, doktorun da gidebilirsin derse o zaman gidip görebilirsin canım.

teşekkür ederim canım.
inşallah geçer gider. bakalım bugün ararsa konuşuruz.
yani zaten beklemek zor bir durum, bi de sorun olunca insan daha çok üzülüyor. ama işte hayatta herşey oluyor. herzaman aynı çizgide gitmiyor.
yalova canım evett.

öncelikle senin sağlığın önemli kendini yola çıkabilecek şekilde hazır hissedebiliyormusun çünkü geri dönerken eşinin aklı sende kalıcak, ama çokta güzel bir süpriz olucak hemde hasret gidermiş olucaksınız ama sen kendini daha iyi biliyorsun yola çıkmada ve geri dönmede kendine güveniyorsan gitmeyi düşün canım bence...

Evet canım dediğin gibi zaten beklemek başlı başına bir zorluk bir de böyle olaylar olunca çok üzülüyor insan. Hiç kimsenin arasının kötü olmasını istemiyorum, özellikle de askerdeyken, inşallah sorunu olan herkes bi an önce halleder bunları.

inşallah canım. kimse üzülmesin gerçekten. insanın canı acıyor. çünkü ulaşamıyorsun, konuşamıyorsun. zaman geçtikçe insan kafasında daha çok kuruyor.
halbuki sivil hayatta olsalar hemen konuşma şansımız var. askerliğin en zor yanıda bu zaten.

Malesef canım istediğin zaman ona ulaşamamak, onunla konuşamamak en en zor olanı kesinlikle. Bi an önce geçse de şe 77 gün hayırlısıyla kavuşsak sevdiklerimize, her şey eskisi gibi kaldığı yerden devam etse. Yarıdan fazlası bitti neyse ki bundan sonrası da daha çabuk geçer gibi geliyo bana, yani inşallah. Şükredelim ki bizimkiler kısa dönem. Benimki bana diyo ki uzun dönem olsa benden çok sen etkilenirdin kesin diyo evet dedim kafayı yerdim ben heralde.

aynen canım ben de uzun dönem olsa iyice delirirdim. Allah sabrını verirdi ama benim psikolojim çok sağlam olmazdı.
plakalar çabuk geçer diye düşünüyorum bende. saymasıda zevkli oluyor.

aynen canım ben de uzun dönem olsa iyice delirirdim. Allah sabrını verirdi ama benim psikolojim çok sağlam olmazdı.
plakalar çabuk geçer diye düşünüyorum bende. saymasıda zevkli oluyor.

Evet plakalar hem daha çabuk geçiyo hem daha zevkli. Artık bu zamana kadar nasıl geçtiyse bundan sonra da geçicek bi şekilde bu kalan son günler. Çok şükür ki yerleri rahat, kısa dönemler, aklımızın onlarda kalacağı bi durum olmuyo. Bunları düşünerek moral veriyorum kendime, bu şekilde rahatlatıyorum kendimi. Bir de düğünümüzü düşünerek, hayal kurarak katlanmaya çalışıyorum bu zamana...

bende öyle teselli ediyorum kendimi. en azından yerleriinde iyiler. halimize çok şükür.
tek sorunumuz zaman bizim. o da geççekmi bu günler diye diye geçiyor işte.

bende öyle teselli ediyorum kendimi. en azından yerleriinde iyiler. halimize çok şükür.
tek sorunumuz zaman bizim. o da geççekmi bu günler diye diye geçiyor işte.

Geçicek canım geçicek inşallah. Ben geçen gün tuttuğum günlüğü okuyodum da şey yazmışım bugün 120 gün kaldı az kaldı yazmışım nasıl güldüm kendi kendime. O zaman 120 gün kalması bile az kalmış gözüküyomuş bana şimdi 77 gün ne ki geçer bi şekilde dedim. Şu bayramı falan da atlatırsak zaten 60lara da düşeriz ondan sonra da 2 ay ne ki göz açıp kapayana kadar geçer Aralık ayından sonrası.

inşallah canımm. valla ben şu sorunu bi çöziyim çok rahatlıcam.
gözüm telefonda sürekli.

inşallah halledersiniz canım dualarım seninle ve bu durumda olanlarla
sağol canım inşallah. çok sıkıntılı bir durum gerçekten. hem seviyorsun hem de aran bozuk ve ulaşamıyorsun. dakikalar zor geçiyor.
tugcecan bi haber varmi?ben okuldayimda merak ettim noldu diye eve gitmek istiyorum yaa

sağolasın canım. iyi derslerr. kaçta biticek dersin?
aramadı daha canım. dün en son öğlen 2 de kavga etmiştik. bi daha konuşmadık.
sadece dün annesi aradı yarın bize oturmaya gelicekmiş. bayramda burda olmıycak o yüzden şimdiden gelicek sanırım.
sonra diyorum ki ayrılmak isteseydi annesine gitme anne falan derdi belki. ne biliyim.
aklıma herşey geliyo.

ben o raporu yazamadım dün akşam biraz uğraştım falan sonra uyumuşum.okula geldim sabahtan dersim vardı şimdi 4e kadar yazıp vermem lazım yoksa ayvayı yediğim andır:)4-6 dersim var sonra özgürüm yihu!!
bence herşeyi annesiyle paylaşmıyordur aranızın bozuk olduğunu bile bilmiyordur annesi.ya kadına da bişe demek istemiyorumda,böyle ıncık cıncık inceliyorlar ondan böyle oluyor kaşının üstünde gözün olsa hata oluyor.bence onunda sinirleri bozulmuştur annesi öyle dedi diye sonrada sana patlamıştır NORMAL OLARAK herşeyin anormal olduğu bi durumdayız ya bana patlasa sanki iyi bişe oluyor gibi oluyor 'ah canım benden başka kimseye söylemiyor ne iyi!' falan dememiz gerekiyor.normal yani sivil hayatta böyle durumlar olmadığından eminim.o yüzden bunu atlatıp yolunuza devam edersiniz.Allah hepimize sabır versin.bide bişe dicem belki inanmazsında nazarda değmiş olabilir.mesela benim askerim benimle çok konuşuyor ya telefonu kendine tahsis ettin gibi takılıyorlarmış.bazılarını hiç telefonda görmedim diyor.şimdi düşünki sen,annesi,babası gidiyorsunuz.kötü niyetle olmasa bile kıskanan,imrenen insanlar olacaktır.hatırlarsan bende geçen gittiğimin ertesi kavga etmiştik.ben o yüzden diye düşünüyorum.

inşallah halledersiniz canım dualarım seninle ve bu durumda olanlarla

evet canım nazar da değmiş olabilir. gittim yanına diye.
çok sıkıldım cidden. evde ruh gibi dolanıyorum.
gözüm telefonda ama telefondanda ses çıkmıyor.
ne biliyim umudu kessemmi kesmesemmi bilemedim.
belirsizlik te insanı yoruyor. öylemi olcak böylemi olcak, arıcak mı aramıcak mı bilmemne. yoruldumm.

ya zaten aradığı saatler bellidir.o saatler dışında sen normal devam etmeye çalış.biz gece kavga ettik mesela böyle boğazımda bi yumru duruyo.kalksam bi kahve yapıp sigara içsem sabaha kadar ağlayacaktım.dur dedim kendi kendime sakın kalkma uyumaya çalış.döndüm döndüm sonunda uyudum.sonra okula gittim zaten öğlen arıyordu aramadı.sonra akşamda yemekti falan derken baktım telefon çalıyor.

bende sigara içmem ama biraz önce içtim ağladım. bende film açtım şimdi romantik komedi. kafamı dağıtmak için.
akşam arıyordu genelde dün akşam aramadı. öğlen arar dedim aramadı. bu akşamda aramassa durum ciddi demektir.

arayamadığı durumları da düşün mesela ben geçen bekledim aramasını taaa gece aradı komutan ceza verdi dedi.öyle de olabilir düşün yani.bizde ne çok kavgalar ediyoruz ama o kadarda ciddiye alınacak bişey yapmadın normal olarak kırıldın sadece o biraz fazla tepki verdi.tepkisinin fazlalığını düşünüp bir adım atacak bence.

arkadaşlar merhabalar...ben sizi daha dün keşfettim ve hemen üye oldum...ama baktım ki geç kalmışım....çok zorlandım bu zamana kadar askerimi beklerken....derdimi paylaşabileceğim ve beni anlayabilecek fazla insan yok etrafımda..2 çok yakın arkadaşım var onlara her gün her gün dert yanıp bunaltmak istemiyorum tabi sizleri de bunaltmak istemem :)....neyse çok sevindim burayı bulduğuma geç de olsa iyi geldi burayı bulmak...
bi de geçmiş mesajlarınızı okurken şafak saydığınızı gördüm ben gelirken kullanacağı yol iznini de çıkartıp öyle sayıyorum şafağı :) 1 gün bile avutuyor insanı.... yol izniyle ilgili de şunu paylaşmak isterim
0 - 800 km arası : 1gün
800 - 1600 km arası : 2gün
1600km ve yukarı : 3gün
diye okudum bir yerde....şurdan da mesafeye bakabilirsiniz :)

MESAFE  HESABI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…