341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

iyi canım çalışıyorum...şafak kağıdımı karaladım az önce :) geçen cumadan beri karalanmamıştı birden karalayınca mutlu oldum :)

Hoşbuldukk burcucum...
nasıl geçiyor ilk iş günün?
askerin aramamış okudum. ayy arar inşallah biran önce. bende merak ettim.

Hoşbuldukk burcucum...
nasıl geçiyor ilk iş günün?
askerin aramamış okudum. ayy arar inşallah biran önce. bende merak ettim.

iyi geçiyor tatlım...çok yoğun değil sakin sakin çalışıyorum...
evet aramadı hala ((
bende merak ediyorum arasın hemen haber veririm zaten

Son düzenleme:
iyi geçiyor tatlım...çok yoğun değil sakin sakin çalışıyorum...
evet aramadı hala ((
bende merak ediyorum arasın hemen haber veririm zaten

kolay gelsin canımm...
ben şimdi çıkıyorum dışarda işim var akşamüstü gelirim. iyi haberlerini bekliyorum.

ben işten çıktım onca yolu aştım eve geldim kimsecikler uğramamış buraya...
çook ayıp :)

bu arada yoldayken askerim aradı çook mutlu oldum :)
dün çarşıdan döner dönmez daha kapıda yakalamış komutanı...üzerimi zor değiştirdim hemen odaya gittim dedi...gece 2ye kadar çalışmışlar...ondan arayamadım aşkım yoksa merak ettiğini biliyorum dedi ve şaşırttı beni :))))

Son düzenleme:
selam kızlar,kimsecikler yok.dün epey şenlikliydi burası,bugün nerelerdesiniz bakalım

Şafağımız 68 oldu,Aksaray'a selam olsun Yarından itibaren alfabetik plakalara geçiyoruz,bu kısma kadar olanlarını ezbere bilmiyordum.Artık daha kolay olacak

evet ya bende aynı şeyi düşündüm bugün
gece şenleniyor burası ama ben o kadar geç saatlere kalamıyorum çalıştığım için, hep ertesi gün okuyup takip ediyorum napiyim :)

evet ya bende aynı şeyi düşündüm bugün
gece şenleniyor burası ama ben o kadar geç saatlere kalamıyorum çalıştığım için, hep ertesi gün okuyup takip ediyorum napiyim :)

Ben de erken uyuyorum,ama ertesi gün o sayfaları tekrar okuyamam yani.Ben yokken fazla sohbet olmasın bi zahmet

istanbul da yaşıyorum canım...
içim karardı yine
aramadı hala
biliyorum işi gücü vardır ama ben de merak ediyorum...
bana da yazık ama di miiiii ((((

Benim aşkım da İstanbul'da oturuyoo ahh ahh aramızda yollar var her halükarda (

Aramış askerin hadi gözünaydın canım senin de. Zaten işleri olmazsa müsait oldukları ilk anda arıyolar hemen.

Evet canım artık alfabeye göre devam edicez hadi hayırlısı bakalım :)))

Sanırım bugün melankolik günümdeyim,ağlamamak için direniyorum ve gözlerim acıyor artık.Sabah 9u 5 geçe de ağladım sokakta.Sebebini bilemediğim bi hüzün var üstümde,ne kadar neşeli davranmaya çalışsam da kurtulamıyorum Az kaldı desem de,sık sık görsem de çok özlüyorum askerimi.Aynı şehirde nefes almak yetmiyormuş,aklım kalbim hem onda

Hepimizin öyle canım ama bak günler azaldı artık iyice. Biraz daha sabretmemiz lazım sadece. Sonra hep bizimle olcaklar zaten, ömür boyu inşallah...

evet ya bende aynıyım ama kendimi kandırmakla meşgulüm sabahtan beri...sanırım havanın etkisi var bu durumda...
ama geçecek elbet geçecek...
bugün bi hemşire arkadaş, ne kdar zayıflamışsın iyiki kısa dönem gitti yoksa dönene kadar ne hale gelirdin sen bilmiyorum dedi...
moralim bozuldu tabii biraz yememe içmeme dikkat etsem iyi olacak..
yarim de ptesi yanına gittiğimde çok zayıflamışsın biraz dikkat et kendine dedi zaten...
siz de eğer saldıysanız toplayın bakalım kendinizi geldiklerinde bizi sağlam dimdik bulsunlar...nasılsa bugünlerin nazını geldiklerinde biz yapacağız onlara :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…