Nur içinde yatsınn atamm...
Merhaba canlarım nasılsınız?
iyi canım çalışıyorum...şafak kağıdımı karaladım az önce :) geçen cumadan beri karalanmamıştı birden karalayınca mutlu oldum :)
Hoşbuldukk burcucum...
nasıl geçiyor ilk iş günün?
askerin aramamış okudum. ayy arar inşallah biran önce. bende merak ettim.
iyi geçiyor tatlım...çok yoğun değil sakin sakin çalışıyorum...
evet aramadı hala((
bende merak ediyorum arasın hemen haber veririm zaten
kolay gelsin canımm...
ben şimdi çıkıyorum dışarda işim var akşamüstü gelirim. iyi haberlerini bekliyorum.
hepimiz için hayırlısı olsun tatlım...nerde yaşıyorsun?
Merhaba canlarım nasılsınız?
İnşallah canım.
Ankara'dayım ben sen?
selam kızlar,kimsecikler yok.dün epey şenlikliydi burası,bugün nerelerdesiniz bakalım
Şafağımız 68 oldu,Aksaray'a selam olsunYarından itibaren alfabetik plakalara geçiyoruz,bu kısma kadar olanlarını ezbere bilmiyordum.Artık daha kolay olacak
evet ya bende aynı şeyi düşündüm bugün
gece şenleniyor burası ama ben o kadar geç saatlere kalamıyorum çalıştığım için, hep ertesi gün okuyup takip ediyorum napiyim :)
istanbul da yaşıyorum canım...
içim karardı yine
aramadı hala
biliyorum işi gücü vardır ama ben de merak ediyorum...
bana da yazık ama di miiiii((((
selam kızlar,kimsecikler yok.dün epey şenlikliydi burası,bugün nerelerdesiniz bakalım
Şafağımız 68 oldu,Aksaray'a selam olsunYarından itibaren alfabetik plakalara geçiyoruz,bu kısma kadar olanlarını ezbere bilmiyordum.Artık daha kolay olacak
Sanırım bugün melankolik günümdeyim,ağlamamak için direniyorum ve gözlerim acıyor artık.Sabah 9u 5 geçe de ağladım sokakta.Sebebini bilemediğim bi hüzün var üstümde,ne kadar neşeli davranmaya çalışsam da kurtulamıyorumAz kaldı desem de,sık sık görsem de çok özlüyorum askerimi.Aynı şehirde nefes almak yetmiyormuş,aklım kalbim hem onda
Sanırım bugün melankolik günümdeyim,ağlamamak için direniyorum ve gözlerim acıyor artık.Sabah 9u 5 geçe de ağladım sokakta.Sebebini bilemediğim bi hüzün var üstümde,ne kadar neşeli davranmaya çalışsam da kurtulamıyorumAz kaldı desem de,sık sık görsem de çok özlüyorum askerimi.Aynı şehirde nefes almak yetmiyormuş,aklım kalbim hem onda
şiişttttt, piiişşttt,slm milleetttt....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?