iyi akşamlar canımm... benimde 2 günüm hızlı geçti. bayram ziyaretleriyle geçti canım.
senin nasıl geçti?
aynen canım benmde öle geçti ilgün amcamlar geldi zaten 2.gün akşama kadar çok doluyduk sonra akşam istanbula kayınvalidemlere gittim 3.gün akşam üstü döndüm sonra arkadaşlar aradı onlarla buluştum pek istemedm gitmek ama dışarı kızmaya başladılar artık askere gittiğinde beri takılmıyorm onlarla die bugünde öle gelen giden oldu neyseki bitirdk
evet canım dinlenirsin artık.
evet artık dinlenicez ve sıkılmaya başlicaz gene dolu dolu geçince güzel oluyo anlamıyosun sen naptn askerinle görüştün mü çarşıya falan çıktı mı
telefonda görüştük canım herzamanki gibi. çarşı izni yoktu.
sen görüştünmü canım?
evet bugün 10 da çıktı 12 die girmesi gerekiiyodu biraz konuştu işte msnden
Kızlarr bugün de şafağımız attı çok şükür.
Şafak 68... Aksaray'a selam yola devamm...
ÇOOK ŞÜKÜR Allah ıma....68 dimi yaaa....beklediğimiz kadar beklemicezz kızlar bu güzel bir sonuç.....bu arada herkese slm:)))
Çoğu gitti azı kaldı canımm...
selamm hoşgeldinn...
ÇOOK ŞÜKÜR Allah ıma....68 dimi yaaa....beklediğimiz kadar beklemicezz kızlar bu güzel bir sonuç.....bu arada herkese slm:)))
hoşbuldum canım..evet yaa çok şükür..bugünde çarşısı vardı az da olsa görebildim:)))
Evet canımÇok şükür 90 günü geride bıraktık Darısı şu 68 güne... Çoğu bitti azı kaldı da, gün geçtikçe özlemimiz arttı...
ne güzel canım. birazda olsa hasret gidermişsindir.
evet cnm öyle oldu ama üzüldümde bir yandan.sigara içtiğini öğrendim. beraberken binbir çabayla bırakmıştı rahatsızlanmıştı sigara yüzünden.gidince okadar çabayı çöpe attı ve tekrar başladı çok üzüldüm adına gelince bırakacakmış oraya gidince çok bunalmış komutanlardan içmiş ona çok bişey demedim ama çok moralim bozuldu.
sıkıntıdan içmiştir canım. üzülme. gelince bırakır.
ben bile sigara içmeyen insanım sıkıntıdan bikaç kez içtim sigara.
evet cnm öyle oldu ama üzüldümde bir yandan.sigara içtiğini öğrendim. beraberken binbir çabayla bırakmıştı rahatsızlanmıştı sigara yüzünden.gidince okadar çabayı çöpe attı ve tekrar başladı çok üzüldüm adına gelince bırakacakmış oraya gidince çok bunalmış komutanlardan içmiş ona çok bişey demedim ama çok moralim bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?