341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

iyi akşamlar canımm... benimde 2 günüm hızlı geçti. bayram ziyaretleriyle geçti canım.
senin nasıl geçti?

aynen canım benmde öle geçti ilgün amcamlar geldi zaten 2.gün akşama kadar çok doluyduk sonra akşam istanbula kayınvalidemlere gittim 3.gün akşam üstü döndüm sonra arkadaşlar aradı onlarla buluştum pek istemedm gitmek ama dışarı kızmaya başladılar artık askere gittiğinde beri takılmıyorm onlarla die bugünde öle gelen giden oldu neyseki bitirdk

evet canım dinlenirsin artık.

evet artık dinlenicez ve sıkılmaya başlicaz gene dolu dolu geçince güzel oluyo anlamıyosun sen naptn askerinle görüştün mü çarşıya falan çıktı mı

telefonda görüştük canım herzamanki gibi. çarşı izni yoktu.
sen görüştünmü canım?

Kızlarr bugün de şafağımız attı çok şükür.
Şafak 68... Aksaray'a selam yola devamm...

Evet canım Çok şükür 90 günü geride bıraktık Darısı şu 68 güne... Çoğu bitti azı kaldı da, gün geçtikçe özlemimiz arttı...

aynen yaa müthiş doluyum özlem.sevgi,aşk,yeri geldiğinde üzüntü,sabredememek,...vs vs. geleceği günü sabırsızlıkla bekliyorum..seni çookk özledim sevdiğimmmmmm gelll artık.... seni sevmek uzaktanda güzel ama beraberken daha anlamlı.

ne güzel canım. birazda olsa hasret gidermişsindir.

evet cnm öyle oldu ama üzüldümde bir yandan.sigara içtiğini öğrendim. beraberken binbir çabayla bırakmıştı rahatsızlanmıştı sigara yüzünden.gidince okadar çabayı çöpe attı ve tekrar başladı çok üzüldüm adına gelince bırakacakmış oraya gidince çok bunalmış komutanlardan içmiş ona çok bişey demedim ama çok moralim bozuldu.

sıkıntıdan içmiştir canım. üzülme. gelince bırakır.
ben bile sigara içmeyen insanım sıkıntıdan bikaç kez içtim sigara.

sıkıntıdan içmiştir canım. üzülme. gelince bırakır.
ben bile sigara içmeyen insanım sıkıntıdan bikaç kez içtim sigara.

öyle söylüyor zaten burdaki durumu anlayamazsın diyor anlatılmazmış yaşanırmış.evet haklı da olabilir. ama biraz daha iradeli olmasını beklerdim neyse başka birşey olmasın..sigaraya karşı aşırı antipatim varda ondan cnm kokunca biri yanımda tiksiniyorum...ona da böyle söylüyorum ki içmesin diye:)))

Canım üzülme. Gelince yine bırakır. Benim askerim de içiyordu ama oraya gidince abartmış. Orda sıkıntıdan hepsi sigaraya sarmış durumda... Gelsinler desteğimizle bırakırlar :) Hoş o orda ben burda sardım sigaraya :) Benimde ondan farkım yok :) Artık gelince beraber bırakıcaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…