341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

iyidir canımm senden nbr..başka kimsecikler yok..anam bizim bacılar gececi.bayılıyolar gece hayatına:)))

aynen öyle tatlım...gece olunca hepsi burda :)))
işe gitmesem bende katılırım gece onlara ama katılamıyorum...
gece oyalanaıp gündüz geç kalkınca daha çabuk geçiyor zaman...
bende iyiyim canım işten geldim buralarda takılıyorum işte :)

bende çalışmıyorum ama dershaneye gittiğim için erken yatmaya alıştırdım kendimi gitmediğim zamanlarda da erken yatıyorum artık
duramıyorum fazla.eyy gidi askerimle gece sabahlarada kadar konustuğum günleride bilirim askerden önce
göz kapaklarım adeta yerçekimine karşı koyardı hamsi gibi bakardım:)))

bende öyle yaaa :)))
sabaha kadar konuşurduk...bide ben sabah 5te kalkıyorum...hiç uyuyamadan yataktan kalktığım günleri bilirim :))
oooyyy askerime değer yaa :))))))

Son düzenleme:
bende öyle yaaa :)))
sabaha kadar konuşurduk...bide ben sabah 5te kalkıyorum...hiç uyuyamadan yataktan kalktığım günleri bilirim :))
oooyyy askerime değer beee :))))))

aynen yaa ozamanlarda üniversite okuyodum direkt kalkıp okula giderdim o halde ama hiç lafını etmezdim değerr tabi tatlım...yine gelsin yine uykumu feda ederim onun için....aşk herşeye değer.......

evet bu konuda haklısın cnm kızları diyolar ama bence erkeklerde tepeye çıkınca inmesini bilmiyolar..

kesinlikle öyle...ben benimkini bi tepeme çıkarmıştım ki sorma...
sürekli tamam aşkım olur hayatım sen nasıl istersen bitanem modundaydım ama bilerek değil içimden öyle geliyordu...
sonra bigün dedi ki sen hep bana böyle davranıyorsun ama beni bu kadar sevebileceğine inanmıyorum...
o zman aklım başıma geldi bayağı sinirlendim...öyle mi sen bilirsin dedim...
şimdi öyle yapmıyorum daha iyi oluyor daha akıllı uslu davranıyor :)))

bende öyleydim cnm gerçi hala öyleyimde neyse:) çok fazla direnemiyorum daha doğrusu direnmek istemiyorum. hoşuma gidiyo yeri geldiğinde beni kısıtlaması ama duracağı yeri de hatırlatıyorum ona o ayrı. zamanla çok şey öğretiyo insana hayat. bazen ilk günlerdeki derya yı arıyo ama derya büyüdü onu unut diyorum.lise 2 deki halimden bahsediyorum.ozman da o kadar sessizdim ki sorma:))) çocuk şaşırıyo bazen.ama böyle olması gerek insanlar durduğu yerde durmuyo dimi ama..

sizin bayağı olmuş anlaşılan :)))
bizim 2yıl oldu....
şaşırtmak iyidir tatlım :)))

inşallah çabucak arar, çok bekletmez seni tatlım...

Ben de öyle umuyorum. genelde akşamları 10-11 gibi arıyo ben de ev telefonu elimde geziyorum, ben nereye telefon oraya :) normalde hiç ev telefonuna bakan biri değilimdir ama bu aralar bizim evi arayanlar benim sesimi duyunca şaşırıyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…