341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

inşallah cnm bende öyle umut ediyorum bırakacak diye.bi de ben hiç kullanmam ondan çok rahatsız ediyor bende içsem belki bu kadar takmam:)

inşallah cnm bende öyle umut ediyorum bırakacak diye.bi de ben hiç kullanmam ondan çok rahatsız ediyor bende içsem belki bu kadar takmam:)

Canım haklısın. Ben içtiğim halde kokusu beni de rahatsız ediyor. Ben mesela evin içinde içmemeye çalışıyorum. Balkona çıkıp içiyorum. Yaz günü balkona çıkmak zor olmuyorda kış günü zor oluyor Hem zaten askerimle ikimizinde kararı evlenince kesinlikle bırakmak İlerde doğacak bebişlerimize zarar vermek istemioruz O gelsin zaten düğün koşuşturmacasında sigarayı nasıl bıraktığımızı anlamayız

iyi olmaya çalışıyorum tatlım...biliyorsun benimki dün aramadı bugün bekliyorum arar diye...bi yandan da çalışıyorum...
sen napıyorsun nasılsın???

Umarım arar bugün canım.Yani araması lazım artık dünden sonra. Ben de iyiyim işte bayram yorgunluğunu atmaya çalışıyorum üstümden, bi yandan da geziniyorum buralarda işte :)

Yok canım edebiyat öğretmeniyim aslında ama atamam olmadığı için bi türlü, evde vakit geçiriyorum işte.
Sen ne iş yapıyodun?

ben aslında diş teknikeriyim...ama hastanede diş bölümünde hasta takibi yapıyorum 1yıldır...öncesinde mesleğimi yapıyordum ama devam etmek mümkün olmadı...devlet babadan kadro bekliyorum bende :)

ben aslında diş teknikeriyim...ama hastanede diş bölümünde hasta takibi yapıyorum 1yıldır...öncesinde mesleğimi yapıyordum ama devam etmek mümkün olmadı...devlet babadan kadro bekliyorum bende :)

Evet çoğunluk öyle zaten.. Ben de bekliyorum bakalım nereye kadar bekleyeceğim :) Artık ev kızı olmaya alıştım sağolsun devlet sayesinde

Evet çoğunluk öyle zaten.. Ben de bekliyorum bakalım nereye kadar bekleyeceğim :) Artık ev kızı olmaya alıştım sağolsun devlet sayesinde

aynen öyle yaa...bakalım ben bi yandan da çalışma ekonomisi okuyorum açıktan son sınıftayım...devletten olmazsa kendi başımın çaresine bakacağım artık

aynen öyle yaa...bakalım ben bi yandan da çalışma ekonomisi okuyorum açıktan son sınıftayım...devletten olmazsa kendi başımın çaresine bakacağım artık

Ben de öğretmenlik dışında memurluklara bakmaya başladım zaten yoksa bekliycem ömrümün sonuna kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…