Canım üzülme. Gelince yine bırakır. Benim askerim de içiyordu ama oraya gidince abartmış. Orda sıkıntıdan hepsi sigaraya sarmış durumda... Gelsinler desteğimizle bırakırlar :) Hoş o orda ben burda sardım sigaraya :) Benimde ondan farkım yok :) Artık gelince beraber bırakıcaz inşallah
inşallah cnm bende öyle umut ediyorum bırakacak diye.bi de ben hiç kullanmam ondan çok rahatsız ediyor bende içsem belki bu kadar takmam:)
neyse canlarr ben kaçar yorgun hissediyorum kendimi yatsam iyi olur kendinize iyi bakın.görüşmek üzere hoşçakalın...
neyse canlarr ben kaçar yorgun hissediyorum kendimi yatsam iyi olur kendinize iyi bakın.görüşmek üzere hoşçakalın...
341 yarenleri nerdesiniiiiiiz :))))
Ulu Önder Atatürk'ü Sevgi, Saygı ve Özlemle Anıyoruz...
Burdayım ben canım :) Naber, nasılsın görüşmeyeli?
iyi olmaya çalışıyorum tatlım...biliyorsun benimki dün aramadı bugün bekliyorum arar diye...bi yandan da çalışıyorum...
sen napıyorsun nasılsın???
Umarım arar bugün canım.Yani araması lazım artık dünden sonra. Ben de iyiyim işte bayram yorgunluğunu atmaya çalışıyorum üstümden, bi yandan da geziniyorum buralarda işte :)
okuyor musun canım???
pek tanışamadık şimdiye kadar :)
Yok canım edebiyat öğretmeniyim aslında ama atamam olmadığı için bi türlü, evde vakit geçiriyorum işte.
Sen ne iş yapıyodun?
ben aslında diş teknikeriyim...ama hastanede diş bölümünde hasta takibi yapıyorum 1yıldır...öncesinde mesleğimi yapıyordum ama devam etmek mümkün olmadı...devlet babadan kadro bekliyorum bende :)
Evet çoğunluk öyle zaten.. Ben de bekliyorum bakalım nereye kadar bekleyeceğim :) Artık ev kızı olmaya alıştım sağolsun devlet sayesinde
aynen öyle yaa...bakalım ben bi yandan da çalışma ekonomisi okuyorum açıktan son sınıftayım...devletten olmazsa kendi başımın çaresine bakacağım artık
Ben de öğretmenlik dışında memurluklara bakmaya başladım zaten yoksa bekliycem ömrümün sonuna kadar..
Ulu Önder Atatürk'ü Sevgi, Saygı ve Özlemle Anıyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?