Bende burdayım canım gelinlik modellerine bakıyorum :)))
Ben de biraz önce bakıyodum canım :)) Bunlarla vakit geçiriyoruz işte biz de :))
herkes bişilere bakarak zamanı geçirmeye çalışıyo
Az kaldı az hele bir gelsinler :)))
Ahh bi gelseler de birlikte baksak artık her şeye. Böyle çok zooorrr(
En çok birinci modeli beğendim :)))) Diğerleride seçenekler
Merhaba canlarım nasılsınız?
En çok birinci modeli beğendim :)))) Diğerleride seçenekler
Bak bunlarda beğendiğim gelinlik modelleri :)))
Eki Görüntüle 286538 Eki Görüntüle 286539 Eki Görüntüle 286540 Eki Görüntüle 286541
aynen canım ya yordu artık beni onsuz olmak...herşeyi onsuz yapmak heryere onsuz gitmek...offff bitsin artıkk
İyiyiz canım napalım sevidklerimizi düşünüoz :))) Gelinliklere bakııoz :))) Sen yoksun bi kaç saattir :))[/QUOT
8 saattir yokum canım.
bende bugün çeyizime bi parça aldım. aslında annem aldı sağolsun.
us poloda kampanya varmış. yatak örtüsü aldım yumuşak böyler peluş gibi bişey grili beyazlı onu alınca yanına nevresim takımı ve kaz tüyü yorganda verdiler.
iki nevresim takımı aldım
iki yorgan
bir yatak örtüsü alıp yorgan sayfasını kapattım.
ama askerim olmadan çok garipp geliyooo. sanki kendi kendime evcilik oynuyormuşum gibi.
Hepsi çok güzel canım, umarım içine sinen model olur. Valla ben acayip kararsızım bu konuda napıcam, nasıl beğencem hiç bilmiyorum
İyiyiz canım napalım sevidklerimizi düşünüoz :))) Gelinliklere bakııoz :))) Sen yoksun bi kaç saattir :))[/QUOT
8 saattir yokum canım.
us poloda kampanya varmış. yatak örtüsü aldım yumuşak böyler peluş gibi bişey grili beyazlı onu alınca yanına nevresim takımı ve kaz tüyü yorganda verdiler.
iki yorgan
ama askerim olmadan çok garipp geliyooo. sanki kendi kendime evcilik oynuyormuşum gibi.
İyi günlerde kullan canım :)))) Askerinle mutlu huzurlu kullan hepsini :)))
8 saattir yokum canım.
iki yorgan
güle güle kullanın canm...
hoşgeldin canım nerde kaldın kayboldun ortalıktan
Hepsi çok güzel canım, umarım içine sinen model olur. Valla ben acayip kararsızım bu konuda napıcam, nasıl beğencem hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?