341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

oohh sen buguün baya alışveriş yapmışsn.evet pc çok öenmli şu günlerde bizim için

Off evet bi sürü şey var valla nasıl biticek bu hazırlıklar bilemiyorum. Neyse yeter ki aşkım gelsin o bana yol gösterir zaten. Nişanlıkta da öyle olmuştu. Ben başka bi model beğenmiştim o yok bu olsun bence dedi ve sonradan dedim iyiki de onun seçtiği olmuş. O sırada ben heyecandan göremesem de aşkım onun daha güzel olduğunu görmüş. O yüzden her hazırlığımda onun da yanımda olmasını, bana yardım etmesini istiyorum. ee ne de olsa bi hayatı paylaşıcaz bundan sonra

Hoşbulduk canımm... anca gelebildimm ama sevindim sizi görünce. sayfayı başıboş bırakmamışsınız. evime dönmüş gibi oluyorum bu topiğe girince.

Bırakır mıyız hiç canım bizim de ikinci evimiz burası Burda kafamızı dağıtabiliyoruz, zamanı geçirebiliyoruz ancak.

bi ara buralar çok sessizleşmişti. günde iki mesaj yazılıyordu.
plakalara gelince hareketlendi maşallah...

Evet ben de bi ara uğramaz olmuştum ama şu plakalar heyecanlı oluyomuş valla o yüzden ayrılamıyorum pc başından :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…